adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 > Bayan Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş: > > -Ağaçta 5 kuş var,birini vurdum, kaç kaldı? Biri hemen atlamış: > "Hiç kalmaz ! Çünkü sesten hepsi uçar." Öğretmen bunun üzerine kızmış: > " Olmaz öyle şey, bu matematik dersi ; 5 taneden biri vurulursa 4 tane > kalır... Ama tarzını beğendim..." Çocuk fena hırslanmış : > " Ben de bir şey sorabilir miyim? > " Sor bakalım demiş öğretmen. > Çocuk - > " 3 kadın dondurma yiyiyorlar.Birisi ısırarak,birisi yalayarak,birisi de > emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli? > > Öğretmen kızarıp bozarmış biraz düşündükten sonra "Emen mi?" demiş Çocuk > cevabı yapıştırmış: > > "Yoo, parmağında alyans olan..Ama tarzını beğendim." biraz önce maille geldi gülmekten yerlere yattım
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 AhahahAhA Yorumlara daha çok güldüm.
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 eheh öyle deme be üzülür adam sdfs
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ahahah biliodum bunu ama okuyunca yüzümde bi tebessüm oluştu =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 işin kötüsü şu.bu fıkra ilkokul çocukları için meb tarafından önerilen bir fıkra kitabında avar olduğu için baya meşhur olmuştu,gazete haberleri falan.
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 CthuLhu said: işin kötüsü şu.bu fıkra ilkokul çocukları için meb tarafından önerilen bir fıkra kitabında avar olduğu için baya meşhur olmuştu,gazete haberleri falan.kaynak?
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 günün posta ve vatan gazetesi.tarih vs hatırlamıyorum
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O "kaynak?" sorusu şaka olsun zaten mümkünse. Öyledir canım, öyledir.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ne zamandır uydurmuyordum bişey ya ondan kıçım boş kalmasın bi işe yarasın diye söyledim zaten.
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Temel & Dursun olmadan nasıl olucak diye bi bakayım dedim iyiymiş genede.Gençlerin önünü açmak lazım.
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 LoooL.. Bunu nasil bilmezsin, nasil az evvel ogrendim diyebilirsin.. :D
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oha ilk okul zamanı anlatıyolar bunu :)
Öne çıkan mesajlar