adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 > Bayan Matematik öğretmeni ilkokul çocuklarına sormuş: > > -Ağaçta 5 kuş var,birini vurdum, kaç kaldı? Biri hemen atlamış: > "Hiç kalmaz ! Çünkü sesten hepsi uçar." Öğretmen bunun üzerine kızmış: > " Olmaz öyle şey, bu matematik dersi ; 5 taneden biri vurulursa 4 tane > kalır... Ama tarzını beğendim..." Çocuk fena hırslanmış : > " Ben de bir şey sorabilir miyim? > " Sor bakalım demiş öğretmen. > Çocuk - > " 3 kadın dondurma yiyiyorlar.Birisi ısırarak,birisi yalayarak,birisi de > emerek yiyiyor.Bunlardan hangisi evli? > > Öğretmen kızarıp bozarmış biraz düşündükten sonra "Emen mi?" demiş Çocuk > cevabı yapıştırmış: > > "Yoo, parmağında alyans olan..Ama tarzını beğendim." biraz önce maille geldi gülmekten yerlere yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eheh iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 old but gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 AhahahAhA Yorumlara daha çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 eheh öyle deme be üzülür adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ahahah biliodum bunu ama okuyunca yüzümde bi tebessüm oluştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 işin kötüsü şu.bu fıkra ilkokul çocukları için meb tarafından önerilen bir fıkra kitabında avar olduğu için baya meşhur olmuştu,gazete haberleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 CthuLhu said: işin kötüsü şu.bu fıkra ilkokul çocukları için meb tarafından önerilen bir fıkra kitabında avar olduğu için baya meşhur olmuştu,gazete haberleri falan.kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 günün posta ve vatan gazetesi.tarih vs hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 O "kaynak?" sorusu şaka olsun zaten mümkünse. Öyledir canım, öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ne zamandır uydurmuyordum bişey ya ondan kıçım boş kalmasın bi işe yarasın diye söyledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Temel & Dursun olmadan nasıl olucak diye bi bakayım dedim iyiymiş genede.Gençlerin önünü açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 LoooL.. Bunu nasil bilmezsin, nasil az evvel ogrendim diyebilirsin.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oldies but goldies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 oha ilk okul zamanı anlatıyolar bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar