newdonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Daha anaokula tanıştın istiklal marşıyla. sana daha ne oldugunu ögretmeden bayragi verdiler salla diye.padişahı kaldırdı cumhuriyeti getirdi diye ögrendin.bayrak sallamayı seversin fakat ne işe yarar bilmezsin.ilkokuldan beri atatürkçüsün fakat aynı zamanda fenerbahçelisin.nasıl olsa atatürk ün takımı.aynı zamanda koyu milliyetçisin ,vatanının iyiligini düşünüyorsun özalmış demirelmiş hepsi sattılar vatanı.ama karaoglan var ecevit o halktan biri.üniversiteye gidiyorsun ,egitimlisin fakat türbanlı istemiyorsun.türban dini simge atatürk inkilaplarına uymaz çünkü.bunu tartışmaya gerek bile duymazsın modern degil, amerikadaki televizyonlarda millet tiksinerek bakıyor yav.cumhurbaşkanının karısı başörtülü ama sen cumhuriyetçisin. mitingleride seversin vatanını savunursun işgale karşı.aynı zamanda maçlarada gidiyordun dimi bide güzel bir pankart var since 1453.beşiktaşıda tutmazsın ama çarşıyı takdir edersin hepsine karşı nasılolsa.ya bu devletteki akp kadrolaşması nolcak hepsi imam hatipli.e sen boşu boşuna okumadın dimi yazık.sen geç başa o zaman indir ama darbe bir milleti 30 yıl geri götürür dimi olmaz o.şeriata karşısın fakat yasaları olan bir hukuk devletinin dokunulmaz koruyucususun.nede olsa imam hatipli adam senden iyi yönetemez. stadlarda küfüre karşısın, küfür edince eline ne geçiyoki diye düşünürsün fakat iktidara küfür serbest.hemde oturdugun yerden.aslında tembel degilsin ama .çok çalışmana gerek yok çünkü bu vatan saglam temellerle kuruldu.bir yandan da türbanlıya öcü gibi bak sokakta.elbet bir gün açıcak başını dimi?yahu senin hasan dayı noldu kapıcı.çok severdin çok iyi adamdı karısıda ayşe teyze.gündelikçiydi sizde başı kapalıydı fakat namuslu kadındı ya.evi tertemiz yapıyordu valla artık bok götürüyo evini bi ara çagır.camiye bayram namazına gidersin yılda 2 kez modern müslümansın.5 vakit namaz kılmana gerek yok fakat geçen gün yobazın teki cumaya gitmiş yarım saat bekletti seni gişede.karısının başı kapalıdır kesin.e iktidardan kuvvet alıyor bunlar.neyse kökünü kuruturuz dimi.kankan falan yardım eder de bi dışarı baktın kaç tane kankan var?yüzde 46 lık kesim hiçbirşey ya hepsi bedava kömürle falan alındı.neyse ya genede 4 sene sonra birkaç miting daha yaparız olmassa seneye.bu arada bi fasıl yapalım iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 http://acetobalsamico.blogspot.com/ daki "sen kimsin" yazısından özentidir.15 dakkamı harcadım bu konular hakkındaki son fikrimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 üslup biraz lüzumsuz tepeden bakmakta bence, eleştirdiği şeyi kendisi yapmış gibi. ama bikaç güzel laf var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kendi hayatinin 15 benim hayatimin 4 dakikasini ziyan ettin (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Aslında bu durum herkes için geçerli, muhafazakar kesime çocukluktan takkeyi takıyorlar sonra sorgulamadan , düşünmeden inanan bir kesim çıkıyor.Modern (!) kesimede çocukluktan eline bayrağı tutuşturuyorlar oda körü körüne milliyetçi olup çıkıyor. Bu yapılana toplum mühendisliği denir yani insanların fikirlerinden önce duygularına ulaşarak kendi doğrularına inandırmak ve bu doğruları sorgulama mantığından yoksun bırakmak.Bize ilkokulda öyle bir gaz verilirdi ki Atatürk mü daha büyük Allah mı ? (haşa)derdim. Yapılması gereken doğruları empoze etmek değil doğruların nasıl bulunucağını öğretmektir yani ; sorgulayan,düşünen bir nesil yetiştirmektir. Yazıya gelicek olursak ana fikir olarak doğru bir duygusal gerçeğe değindiği için (tu) Edit imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Herkesin katılacağını bir iki sıradan doğru laf dışında , demogoloji yapan olayların çok yönlülüğünden uzak , son derece sığ bir yazı (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 newdonis, kinaye yapıyorum anla plx oke? bir çay koy gel... Anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Eh bayrak sallamasını eleştirip, aynı yaştaki çocuğa başörtü giydirmeyi doğal görüyorsan, ben adama iki yüzlü derim. Bu konudaki son fikrimdir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 karalis said: Atatürk mü daha büyük Allah mı ? (haşa)derdim. atatürk>ben>allah sorry lol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Çarpılacaksın Orçun, kim empotize ediyor böyle şeyleri sana anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: Eh bayrak sallamasını eleştirip, aynı yaştaki çocuğa başörtü giydirmeyi doğal görüyorsan, ben adama iki yüzlü derim. Bu konudaki son fikrimdir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Atatürk'ün a'sı büyük yazılır bir kere, daha okumadım yazıyı ama dikkat et böyle şeylere ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: Çarpılacaksın Orçun, kim empotize ediyor böyle şeyleri sana anlamıyorum ki. Empotize ne lan? Vergilendirmek gibi duruyor ashdhadhashd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 karalis'ten alıntı yapmıştım da, 3 defa editleyerek düzeltmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 newdonis yeni razien olmuş:D hayırlıolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 adamın 250 msjı var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Takiye tayfasi patide kadrolasiyo anasini satiyim. Allahtan adminler rakisinda pavyonunda bireylerde darbeye ihtiyac kalmiyor. Bu arada bole bi Ataturku beenmemecilik elestirmecilik felan hastasiyim. Osmanli padisahlari cinsel tercihleri diye bi topik var orayi okursan mesajlarimizi benne Viktorun hastai oldugunuz Osmanlinin nasil bi devlet oldugu konusudna biraz fikriniz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Bu arada kaynak olarak aldigin sitede Boktan Futbol yazilari ve Ciplak resimler icin tiklayiniz temali kari resimleri disinda bi sey olmamasida siyasi ve politik goruslerinizi temellerndirdiginiz kaynaklarin zayifligini isaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bir futbol takımı ülkeyi satamayacağı için küfür etmek saçma ama bir iktidar ülkenin ağzına bile eder o yüzden yeri gelince küfrü de yerler ipe de giderler. darbeler ülkeyi geri götürür diye bir kaide yok, kimin nasıl yaptığına bağlı, 20 yıl geri de götürür 100 yıl ileri de. bizim gündelikçimiz türbanlı değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kaynak diye linklenen site ayri faciya bende diyorum neden futbol var siyasi yazinin icinde bi kismini degsitirip diger kismini oldugu gibi birakmis heralde lol yada futbol ile siyaseti ayiramiycak duruma gelmis ulkemin insani fenerbahce cumhuriyeti lafindan killanmistim zaten demek asli astari varmis bunun kadikoye gidip vatandaslik basvurusunda felanmi bulunsak acep biude rejimi ne bu cumhuriyetin hazimsizlik yapmasin sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yazilacak cok sey var. ama yaz yaz da bitmiyor, ustelik anlamiyorsunuz da. yazmis oraya cumhurbaskaninin karisi turbanli ama sen cumhuriyetcisin turbana karsisin diye; bu konuya bu kadar yuzeysel yaklasmissin, yazmamayi tercih ettim bu yuzden. diyecek bir seyim kalmadi size. (etki etsin bazılarınıza diye türkçe klavyesi olmayan adam stiliyle yazılmıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 acetobalsamico'ya laf atmaya yetemezsin BoneP efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Asteroth said: karalis'ten alıntı yapmıştım da, 3 defa editleyerek düzeltmiş sdf(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Razien, newdonis falan zararlı kişiler. Böyle zihniyet ve türevleri yönetimde olduğu sürece insanlığın gelişimi tehlikede. Evrim teorisini çürütebilecek yapıya sahipler lol. Yazıya gel ya, bomboş, alakasız, kendi hayallerini gerçek sanıp inanan bir yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar