Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cinsel yolla bulaşan hastalıkların başlıcaları; AIDS, Genital Herpes, Genital Siğil, Klamidya, Gonore, Sfiliz, Viral Hepatit olarak sıralanabilir. Anal seks, sayılan bu hastalıklar için önemli bir risk faktörüdür ama ben sadece birkaçı üzerinde durmak istiyorum. CDC'nin bu raporuna göre korunmasız bir cinsel ilişkide anal seks, vajinal sekse göre HIV'in bulaşma riskini 5 kat daha artıyor. Kondom kullanılsa bile anal seksin doğurduğu bu risk tamamen ortadan kalkmıyor. AIDS'in ana vatanı olarak bilinen Afrika'da anal seks, HIV Epidemisinde en önemli neden olarak görülmüştür. Anal Seks, Genital siğil etkeni HPV'nin bulaşmasında rol alarak aslında HPV'nin neden olduğu Anal Kanser için risk oluşturmaktadır. Özellikle anal seksten sonra vajinal sekse devam edilmesi, penis ve kalın bağırsağın sahip olduğu iki ayrı floranın birbiriyle karışmasına bu da sistit gibi enfeksiyonların oluşmasına neden olabilmektedir. Bunun yanında anal seks, Giardiyazis, Üretrit, Kronik Prostatit, Proktit gibi enfeksiyonların altta yatan nedeni olarak karşımıza çıkabilir. Son olarak anal seksin beden üzerindeki travmatik etkisi üzerinde durmak istiyorum. Anal seks başlangıçta anal fissürlere, kanamalara, anorektal abse oluşumuna hatta nadir de olsa kalın bağırsağın yırtılmasına neden olabilir. Devamında gaz ve gayta kontrolünde önemli bir yeri olan anal sfinkter kasları zarar görür. Bunun neticesi olarak dışkı kontrolünde zorluklar yaşayan yani anal inkontinansı olan bir birey meydana gelmiş olur. ( hafif'ten alıntıdır ;http://www.hafif.org/yazi/saglik-acisindan-anal-seks Denemek isteyenleri uyarmak lazım önceden, deneyenler için bişey diyemeyeceğim ehe )
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eyvaaaaaaaah... homofobiklere malzeme cikti :3
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Gayet bilgilendirici bir makale bence. Özellikle eşcinselliğin normal olduğunu var sayan arkadaşlarımız için : )
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu konu gaylik tartışması yüzünden kapancak diye bi iddia atıyorum ortaya hadi bakalım hayırlısı
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 öksürüge iyi geliyomus diye duydum ben
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ya o tartışmaya girilmesin. Hafif'te gördüm, bilgilendirici, özellikle ikna edilmek istenen bayan arkadaşlara veya denemek isteyen gençlere bilgilendirici olsun diye açtım. Hemen bokunu çıkartmamak lazım.
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ama abi sen naptın ya..konuyla ilgili olarak rocco siffredi filmografisine başvurulmasını rica edersem çok mu düşürürüm seviyeyi?
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 resimdeki o kırmızı kısımda minareye kılıf gibi bildiğin
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 nutella yerim said: öksürüge iyi geliyomus diye duydum ben yere dustum sunu okuyunca
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 BonePART said: nutella yerim said: öksürüge iyi geliyomus diye duydum ben yere dustum sunu okuyunca kıh kıh kıh :)
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Eşcinselliği sadece anal seksten ibaret gören arkadaşlara normal gelmemesi gayet doğal tabii.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 biraz açarmısın başka neler yapıyosunuz? asfasdasasfa
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tespitler çok doğrudur. zararlıdır. terazini çökerttim aga.
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hmmmm peki o.o bu arada hafif.org'ta da ilginç bi tartışma yaşanmış konunun altında
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 zuahahahhaha defol ya ölüyorummm
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cons said: biraz açarmısın başka neler yapıyosunuz? asfasdasasfa HAHAHSDHASDHASHD
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cons said: biraz açarmısın başka neler yapıyosunuz? asfasdasasfa çok önemli bir noktaya girdin arkadaşım.+1
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cons said: biraz açarmısın başka neler yapıyosunuz? asfasdasasfa tapıyorum
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Cons said: biraz açarmısın başka neler yapıyosunuz? asfasdasasfa Baban anlatsın Orçun.
Öne çıkan mesajlar