Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Viktor, biz sir'le gayet konuşuyoruz AKP'nin eksikliklerini, sorunlarını, hatalarını. Sorun seninle ne zaman tartışmaya girilse muhabbetin odak noktasının "rejim tehlikesi" olması. Ki yok öyle bir tehlike. Olmayan tehlike üstünde de hep aynı sonuca varılır doğal olarak. Oturalım sosyal güvenceleri, hakları vs. konuşalım, göreceksin ki sir de ben de bir çok konuda AKP'le ayrı düşünüyoruz. Ancak siz kapamışsınız gözlerinizi kulaklarınızı, varsa yoksa bir "rejim tehlikesi", "laiklik elden gidiyor", "şeriat geldi amanın" tartışmasındasınız. Aşın bunları artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 tamam abi haksızlar, müzik ve resim derslerini kaldırmak saçmalıktır dedim zaten? fazıl say'a hak verdiğimi bile söyledim. ama gidip gitmemesi de umrumda değil dedim. ayriyeten bu ülkede rejim tehlikesi olduğunu da düşünmüyorum, napiym yani? bunun akpyi desteklemekle veya fazıl say'ı kötülemekle alakası yok, rejim tehlikesi yok demek illa akp'li olmak demek değil, şunu bi anlayamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Fazıl Say, Orhan Pamuk gibi basıp kaçmak isteseydi giderdi zaten. Kariyeri için çok daha iyi olurdu. Ama adam yediğiniz naneler boyunuzu aştı demeye getiriyor. Herkeste sırada bekliyormuş adamı yollamak için o da ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 lol kac haftadir ne yaziyorum "seriat tehlikesine inanmiyorum, asil korktugum tek parti fasizmi" "fasizm tehlikesi seriat tehlikesinden onde" vs vs yani garipsiyorum antinin postunu ciddiye almadim nerden atladiysa ustune alinmis hemen firlamis ben sir e yazdim laf soylemis olmak icin atlayip saldirincada yanlis oluyor yani boyle goruyoruz ornegini iste seriat tehlikesi varmi var her zaman vardi daimada olucak, komunizm tehtidi gibi yada monarsi tehditi gibi siyaset biliminde hicbir zaman kesin olarak boyle birsey yoktur olamaz cok zor diyemessiniz, derseniz olur tarihte sizi tepeler alay konusu yapar ben AKPci takunyali bapslarin seriat istediginide sanmiyorum aralarinda vardir susaklar bu hayalle tutusan ama AKP nin dindarligi tamamen duygu somurusu seviyesindedir onemli olan gucu ele gecirmek defacto diktatorumuzde basimizda bri emir veriyor zirt diye yasalar geciriliyor noterden onaylanip yururluge giriyor bundan iyisi samda kayisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ülkede rejim tehlikesi yok diyebilen insan gazete okuyamayan okuyupta yorumlayamayan insandır. Yargı bile bağımsızlığını kaybetmişken hala bu teoriyi savunmak saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ya o değil de, neden hep uzun ve mantıklı yazan adamların türkçe klavyesi olmuyor. Ne pis bişey lan bu. Viktor, alıcam usta ben sana bi klavye, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 logitech sagolsun, su g15 in turkcesini cikarsalar rahatliycam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dev said: Ya o değil de, neden hep uzun ve mantıklı yazan adamların türkçe klavyesi olmuyor. çünkü siyonist güçlerin oyunları bunlar! dış mihrakların temsilcileri!!!!!!!! (ünlemler burada devam ediyor) şaka lam şaka.. ancak tartışmanın selameti ve uygunluğu açısından şunu belirtmek lazım. fazıl say'ın söylediklerinin altında bana göre haklı bir rejim korkusu yatsa dahi bu başlığın konusu "olası yönetim değişikliği sinyalleri, ülkenin siyasal geleceği ve argümanlar" gibi bişi değildir.. dolayısı ile tartışmanızı çerçeve içine odaklayıp o an için tek sorun üzerine yoğunlaşmanız daha hoş olacaktır (gerek yazan, gerek ise okuyan bilgi edinmek isteyenler açısından) biraz detay gibi gözükse dahi aslında önemli olduğunu düşünüyorum.. negzel, tartışsınlar da bilgilenelim.. di mi benjamin (franklin)? -evet abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eh, diğer partiler sürekli birilerini ayırarak, kendilerini göklere çıkararak, halktan yana olmadan politika yürütürlerse, tek parti iktidara rahatçana gelir. sakıncaları neler olucak görücez hep birlikte. ülkeye komünizm gelme tehlikesi varsa şeriat tehlikesi de vardır, kabul ederim bunu =)) yarın nükleer bi savaş çıkabilir ve biz de küle dönüşebiliriz nanosaniyeler içinde. demedi deme yani, olabilir neden olmasın. evet yoktur rejim tehlikesi, bunu diyen tek insan olmadığımı da biliyorum. gazete de okuyorum, şu meşhur kapak topiğini de okuyorum buna ek olarak sokakta görerek, yaşayarak, insanlarla konuşarak-tanışarak görüyorum, analiz ediyorum ve evet bu sonuca varıyorum: ülkemizin rejimi güvendedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 said: ülkeye komünizm gelme tehlikesi varsa şeriat tehlikesi de vardır yalnız şeriat özgürlük kısıtlar, komünizm onun kadar kısıtlamaz. anca mülkiyet özgürlüğünü falan kısıtlar ki onun da özgürlük olup olmadığı tartışılır. o yüzden komünizm gelme tehlikesi lafı aynen apartman yerine müstakil evde oturma tehlikesi gibi bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 fasist rejimin guvende olduguna suphe yok ya sev ya badabadu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 80 yıldır rejim pek değişmedi doğrusu, meğer hep faşizmde yaşıyomuşuz =)) komünizm tartışmasına girersek iyice saparız ya, ama komünizmi şeriata tercih ederim tabi ne de güzel olurdu halkların kardeşliği falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 80 yildir rejim degsiti be 23 anayasasi var 60 anayasasi var 80 anayasasi var adamalr 2. turkiye cumhuriyetinden bahsediyor sen rejim ayni rejim diyorsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bahsediyor muymuşlar mıymış? da ortada yeni bi anayasa falan göremedik, hala son derece "kemalist" bir anayasaya sahibiz ;) yeni anayasa gelsin tartışalım o zaman rejimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 yeni anayasadan bahseden kim? ayrica "rejim" terimide oldukca sacma iranda cumhuriyet cinde cumhuriyet yani irandaki gibi bir durum olsa "abi rejim hala cumhuriyet bak degismedi" olucak super bisi ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti diyelim. böyleydik ve şimdi değiştik mi? yoksa hiçbi zaman böyle olamadık mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 "fasist rejim" den korkup kendi faşist rejimini iktidarda görmek istemek te ayrı birşey tabi sanki tc tek bir rejim üzerine kurulmamış, hala dogmatikliği korunan, hatasız olduğu sanılan, anayasa değişikliği ile zihniyetin değiştirebildiği düşünülen filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 80 anayasasıyla baya laik ve demokratik olduk hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 laik ve hukuk vardi laik i cope atiyorlar hmmm hukukda yavas yavas iktidara baglaniyor aslada demokratik olamadik sosyal bir devletiz belki ama vatandasin yasam standartlarina bakinca buda yalan geriyede pek bisey kalmiyor galiba *forgiver b@p da chp li yapmis beni yada ne bok yaptiysa yapmis iste lol "akp y isavununca bize seriatci diyorlar" diye aglayip akp ye akrsi olan herkesi chp li yapmakta suepr bisi baya egleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spunraider Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Fazıl say ya akp'nin adamıdır.Orada burada çıkıp reklam yapmakta,zaferi onceden bildirmektedir ! Yada harbiden ödlektir.Gitsin yolu açık olsun ! Biz halen burdayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ibrahim tatlıses ile ferhat güzel bize yeter. yolu açık olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Spunraider said: Fazıl say ya akp'nin adamıdır. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 said: “Giderse saygı duyarız çok üzüntü duyacağımızı düşünmüyorum." Hah al işte tam bir hödüklük örneği. Sen hayatını bir konuda iyi olmaya adamış, kendini geliştirmiş ve ülkesi için herhangi bir şekilde faydalı olmuş her insanın arkasından böyle konuş sonra bak bakalım burda kalıyor mu sanatçılar, bilim adamları, mühendisler vs Amerika avrupa böyle yetişmiş adamları kapmak için yarışıyor biz de ise kaçırmak için uğraşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yahu valla bu akp içersinde çıkıp da herhangi bir konuda sahip olduğu fikirleri ortaya dökecek kadar konuşma yeteneğine ve hatta korkarım ki fikre sahip insan yok. Yani bakın televizyonda izleyin tartışmaları sallıyorum mesela ekonomi,terör gibi konuların uzmanları ile akpli milletvekillerini konuşturuyorlar, ortaya çıkan tablo facia. Bir kaç kez chpde de denk geldim tabi buna, genel bir yakınma bu anti-akp propogandası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Viktor her siyaset topiğinde en geç 5 post sonra summonlanıyorsun yahu ,dışarı çık az cumhuriyet mitingine falan git spor niyetine hadi cnm üzülüyorum senin için bak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar