Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayattayım

Donita

Öne çıkan mesajlar

ne desem, neler yazsam, nelerden dert yansam bilemiyorum. şu son bi gün içinde on yaş ileri atladım, tükendim. öncelikle sağım, hayattayım, buradayım; donita yım, uludağsözlük teki selene yim, selin im ben.

ortada düzmece bi olay var, sorumlusu da şükür ki belli.

şimdi bi göz atalım. Evet Kötü günler geçirdim ve geçiriyorum. ama şu günlerde ölmeyi göze alamadım, ve bunu asla hiç kimseye karşı hiçbir zaman; dile getirmedim. sanki öyle bi lanse edilmiş ki, intihar edicem diye yaygara koparıp ortamdan ayrılmışım sanılmış.

bu konuda şahidim allahtır, bunu kimseye söylemedim. ölümü düşünecek olursam yine kimsenin haberi olmaz. alenen dile de getirmedim sözlükteki ve diğer ortamlarımdaki yazılarımda. sadece bitap düştüğümü dile getirip durdum üstü kapalı olarak, çünkü rahatlıyordum bi şekilde.

uludağ sözlük olayına girmek istemiyorum ama yaygaranın koptuğu en büyük yer orası olmuş.

lanet olsun böyle duyarlılığa, hassasiyete, insanlığa, anlayışa. İnsan olmaktan utanın. olayın mağduru benim, yemin ediyorum benim açımdan düşünebilen kişilerin sayısı çok çok az olmuştur dün ve bugün. bu kadar rezalet iftiralar, dalga geçmeler, alaya alınmalar; allahınızdan korkun be, işin gerçek yüzünü bilmeden atıp tutmayın ki iki dakikia insan sansınlar. illallah dedirttiniz, insanı ölümden de yaşamdan da soğuttunuz. yok feykmiş, yok bilmemkim ile aynı kişiymiş, yok popülariteymiş. yemin ediyorum iğrendim, tiksindim, ağladım, kustum. Ve Bu kişilerin hepsine ulaşıp yüzyüze görüşme teklif ettim, bu rezaleti üzerime yıkmalarına dayanamadım. buyurun işte fol işte yumurta dedim. kimseler yanaşmadı, ama önemi yok. bok at izi kalsın; amaç popülerlik ne de olsa.

evet şu konuya gelelim, olay paticiğe kadar yayıldığı için şunu açıklamak istiyorum. lütfen, yalvarıyorum;dikkat çekme; lafını düşünüyor olmayın. çok samimi şekilde yalvarıyorum, daha fazla kaldıramıyorum. ve Bi itirafta bulunayım, gerçi olayın inceliği kaçacak ama mecburum.

hemen alt taraflarda günler önce açtığım diğer başlığa, sırf şova dönüşmesin diye başka bişey yazmadım. buradaki o kişiler kendilerini bilirler, onlara özel mesjdan ulaştım ve olayın şova dönüşmesinden duyacağım rahatsızlğı bizzat mesajlarımda belirttim. keşke bunu açıklamak zorunda kalmasaydım, ama inanın bu kadar ince düşündüm, bu kadar dikkat ettim; yine de terbiyesizliğin sınırlarını zorlayan şeyler çıktı hakkımda.

dün bu itiraflar ve kırıcı laflar yüzünden özür bekledim, değil özür dilemek; bunun üstüne özrü bile benden beklediler. Bu yazının aynısı oraya da yazmak istiyorum, ama inanın ne kadar samimi yazarsam o kadar yalancı konumuna düşeceğim.

bu saatten sonra kime güveneyim? kırk yıllık arkadaşların ömür bitiren şakalarına mı, bi insanın onurunu zedelemek için fırsat kollayan yaygara severlere mi? hoş, bu kadar umrumda da olmayabilirdi. Bana ne sanal dünyadan derdim; ama kişileri insan yerine koyup açıklama yapıyorum. Buna rağmen değişen bişeyler yoksa keşke ölseydim, keşke ölseydim gerçekten diyorum.

Hala şoktayım, popülarite he. ölümden beter oldum yemin ediyorum, bu hale getirildim. ne hoş, popüler olmak için ölü taklidi yaptım. allahımdan sabır diliyorum kendime, başka hiçbişey. ne maddiyat ne de bi destek. Başımda zaten yeterince problem var; bunları bile unutacak oldum. el birliğiyle bi insanı yeniden yıktılar. s

on olarak bu komik olması amacıyla yapıldığı (!) öğrenilen şaka gerçekten ciddi sonuçlara yol açabilirdi. evet ailemden bi umudum yok orası doğru. son denememden sonra umudum da kalmadı. ama bu haberin onlara ben daha hayattayken gitmesi beni üzerdi.

yine de gereksiz panikten dolayı şu an burada benden başka özür dileyebilecek kimse yok. ffola.

ek: lütfen ve lütfen diyorum, rica ediyorum insanlık adına. teen, ergen muhabbetlerine girilmesin. yemin ediyorum açıldığıma açılacağıma pişman olurum. yeterince oldum.

son ek: intihar çözüm değildir, çaresizliktir; kazanmak değil kaybetmektir. ölsem bile bunun farkında olarak ölürdüm. intiharı övmeyin.

ilgi odağı olmak değildir intihar, bi süre sonra unutulmak demektir.

birşeyi daha daha istemeden ekleyeyim. hali hazırda daha önce de intihar ettim. bunu yaygara koparmadan yaptım. haber vermeden, kimse duymadan. ama ölmedim o ayrı.

belirteyim dedim, içler acısı bişey aslında bunu bile yazmak zorunda kalmak. yeter ki anlaşılsın istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

burası sanal ortam, burda kimsenin klavyesini bükemiyosun yazmaısn diye, herşey oluyor. burda fake intaharlar da görüldü bir ton. ondan dolayı aslında yaşanan şey gayet doğal. birisi böyle birşey atarsa ortaya millette gaza gelir. aslında kızılcak kimse yok ortada. kısa süre içinde gelip böyle bir açıklama yapman da iyi olmuş, hakkaten daha acayip noktalara varabilirmiş durum. geçmiş olsun diyorum ne diyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun olay asılsızmış hayattasın sevindirici öncelikle

ikinci olarak yüzlerce üyesi olan bir komünitiye girip cok özel problemlerini dertlerini anlatmak cokta parlak bir fikir degil.bu kadar şeffaflaşırsan fakede derler popüleritede derler, aradan mutlaka diyenler cıkar.
konfederasyon bayragının anlamını bilmeden zenci mahallesine konfederasyon bayraklı tshirt ile girmek gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm dün topikte de belirtilmişti zaten.İlk topigi ve ilk sayfasını okuduktan sonra 5-6 dk dağıldım cidden.Hiç tanımadığım halde doniyi.Sonra kendi açtığı topiğe yazdığım şeyleri okuyayım dedim tekrar,acaba kötü bişeyler yazdım mı nedir falan diye hehe.O ara haberi aldım aslı olmadığı hakkında.Neyse ki attention whore değilmiş ama başkaları itmiş bu konuma seni.Eehm öö saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...