heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Aslanlarım benim Kabil de yüzlerce Pkk lı vastansız hain teröristleri öldürmüş onları yürekten kutluyor hepsinin devlet yüksek hizmet madalyasıyla ödüllendirilmesini istiyorum Haydi aslanlarım bu vatan size minnettar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 heracles1986 said: Aslanlarım benim Kabil de yüzlerce Pkk lı vastansız hain teröristleri öldürmüş onları yürekten kutluyor hepsinin devlet yüksek hizmet madalyasıyla ödüllendirilmesini istiyorum Haydi aslanlarım bu vatan size minnettar Kabil Afganistan'ın başkentidir ama bir yanlışlık olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bi ironi sezdim ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kandildir kandil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 5 ay önceden rezerve ettik dağları bombalamak için. 7düvele duyurduk bombalayacağımızı kimi bombalıyorsak artık iyi yapıyoruz.Tanesi 1200eruoluk bombaları saydırıyoruz dağa taşa Nasılsa Amerikadan İsrail den yeni parti cephane alınacak.Eldekileri bitirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bizimkiler havlıyan köpek ısırmaz diye inandırdı onları bunlar okadar rahat toplandı daglarına iste hem havladık hem ısırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 heracles1986 said: Aslanlarım benim Kabil de yüzlerce Pkk lı vastansız hain teröristleri öldürmüş onları yürekten kutluyor hepsinin devlet yüksek hizmet madalyasıyla ödüllendirilmesini istiyorum Haydi aslanlarım bu vatan size minnettar olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bLackcha0s said: 5 ay önceden rezerve ettik dağları bombalamak için. 7düvele duyurduk bombalayacağımızı kimi bombalıyorsak artık iyi yapıyoruz.Tanesi 1200eruoluk bombaları saydırıyoruz dağa taşa Nasılsa Amerikadan İsrail den yeni parti cephane alınacak.Eldekileri bitirmek lazım. diimi diimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Pahalı olmalarını dağa taşa atmadığımızın göstergesi sayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 heraclesin vantrilogunu bir kez daha takdir ettim über topik olmuş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 abi karşı çıkan varsa sölesin bu pkk terörü bütün milletimizin canını sıkmıştır sıkacaktırda bi çok masum insan bu teröristlerce katledilmiştir.... Bu adamların yaptığı elbetteki yanlarına kalmıyacaktır ve kalmıyoda bu duygular içinde açtım bu topiği yazık ya düşündükçe masayı yumruklayasım gelior yazık onca masum bebek kadın çocuk bir hiç uğruna bi kaç aşağılık insan tarafından öldürüldü Tekrar tekrar pilotlarımızı kutluyorum... Bu arada pkk lı teröristler asla kürt değildir yanlış anlaşılmasın ben kürt değilim ama pkk lılarda kürt olamazlar teröristlerin dini dili ırkı vatanı yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 heracles1986 said: teröristlerin dini dili ırkı vatanı yoktur... kendimizi kandırıyorz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sen kendini kandırıyosun. biraz vizyon. biraz gazete. biraz televizyon. biraz da yurtdışı takibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Zaten yıl başı ikramiyesi,geliri vs milli piyangonun çoğu yine tsk'ya gidecek.Alırız yeni yıl bombalarımızı,saydırırız.NOp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aslında bi 20milyon dolarlık bomba atmısız felan diyolar ya abi bi teröristin yıllık maliyeti 300 le çarpsak bide yıkılan binaları eklesek bide ustune yenisini yapcaklarını ve alcakları psikolojik destegin masraflarını eklersek :D feci kara geciyoruz>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu konunun "kahrolsun akp"ye kadar gidiceğini düşünüyorum, hadi bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Oh7HytZqppE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 heracles , senin aslanlar nereli bu arada? Black Water PMC'den falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sensou wa kawatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 aslanlarım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 en büyük GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar