Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 NCIS izleyen var mı merak ettim. Hani Türkiye'de Lost gibi, OC gibi popüler bir dizi değil, Ama Yurtdışı'nda House gibi izlenen bir dizi, Burda House topiği varsa, belki de NCIS da izleyen vardır diye düşünüyorum. Digiturk'le tanışmıştım bu diziyle, ama son bölümlerini internetten izliyorum, belki son sezon Digiturk'te de başlamıştır, bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bu dedektiflik tarzı dizilerden mi ? lost oc prison break hereos bunları izledim izliyorum ama bu adamların yaptıgı dedektiflik dizileri bizim arka sokakların biraz daha gelişmişi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben de denk geldikçe izliodum bu ara yok snrm digiturkte hiç denk gelmedim csi tadında ama aksiyon biraz daha ön planda ona göre güzeldir izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dijiturk verirken full izliyordum ama bu aralar vermiyor kaldırıldı sanırım. Güzel bir dizi klasik FBI CSI dizilerinden biraz olsun farklı en azından bu sefer muhabbet denizciler :) Eğlenceli hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Daha sıcak ortamlı bir FBI dizisi vari dizi.JAGS'ın spin-off u.İyi dizidir ama severim izlerim.Digitürk 4.sezona kadar yayınladı.Şuan Amerika'da 5. sezondalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Digiturk 5. sezonun bir kısmını yayınladı ayrıcana dizi çok iyi. Bir tek eksisi sağlam Amerikan propagandası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ncis iyidir yahu kaliteli baya oyunculuk falan başarılı buluyorum ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 NCIS'in yeni sezonu başlamış, heyecanla izledim bölümleri. Son 4. bölümü süperdi enfes enfes. Hastası oldum :) Son zamanlarda izlediğim en güzel bölümlerden biri. Şehirden çıktık biraz ve Gibbs'in çocukluğuna döndük. Adamın babası da baya ilginçmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 En sevdiğimlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Bir dönem izledimde vakit yok artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 CNBC-E'de yayınlanmadığı için Türkiye'de pek tanınmayan dizilerden. Ama yurtdışında Lost ve House kadar popüler olduğunu görüyorum. NCIS için LA bölümleri de yapmaya başlamışlar ama çok kolpa olmuş. CSI ve MIAMI kadar fark ediyor. Daha James Bond vari, fazla atraksiyonlu bir dizi. NCIS'in oturaklığı ve eğlencesi yok. Bu arada NCIS'in son bölümü ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Severek izliyorduk, son sezona daha başlayamadım ama. Pek bilinmeyen bir dizi de değil ya sanki? Öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Türkiye'de pek bilinmiyor, popüler dizilerden değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 LA bölümlerini ben de yeni duydum da, DiNozzosuz, McGeeksiz, Gibbssiz, Abbysiz NCIS olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben izliyorum severim gibbsi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Spidee said: LA bölümlerini ben de yeni duydum da, DiNozzosuz, McGeeksiz, Gibbssiz, Abbysiz NCIS olmaz. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 NCIS i dizimax veriyor. esasında türkiye de gayet bilinen bir dizi. LA ı izliyorum. NCIS in spinoff u olmasına rağmen daha farklı. bone un dediği gibi daha aksiyon, daha çatışma sahneleri bol. işin biraz daha teknolojik kısmındalar. NCSI de mcgee ve abby varsa burda bundan 3 tane var. bıdık teyze güzel ama. Chris O'Donnell batman den beri severim. diziye yakışıyor. Daniela Ruah hatun ajanımız rolünde. sağ gözünde bir doğum lekesi var. gözün büyük bölümü siyah. bazen izlerken gözüm sulanıyor hatta şimdi şunu yazarken bile gözüm sulandı ne pis olaymış. Ama NCIS de gibbs, ducky, mcgee, abb, dinozzo, ziva ayrı karakterler be. LA in bunu yakalamasına imkan yok. belki Chris O'Donnell ve o cüce teyze bunu başarabilir. diğerleri çok sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 NCIS amerika'da en çok izlenen 3. dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 baya bölümünü izledim. zaman geçirmek içib fena dizi değil ama başarılı falan da değil bence. Amerikada çok izlenmesi normal, tam olarak oradakilerin izlemek istediklerini veriyor. Özellikle karakterlerini sevmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 NCIS süper dizi ya. Hele son bölümüne bayıldım. Biraz kaçakçılık filmleri tadı verilmiş, müthiş olmuş. Ekibin olay kurgusuna hayranım. Belki en sevdiğim bölümlerinden biri diyebilirim. Ekibe de bayılıyorum. Ziva'nın geri gelmiş olması güzel. Gelecek bölümü iple çekiyorum. Dizi Amerika'da en çok izlenen dizi konumunda bu sezon. Oldukça büyük başarı. Severek izliyoruz. Umarım monk ve life gibi bitmez daha uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 NCIS 7x7: abi valla tahmin etmiştim kızda bir bit yeniği olduğunu. şirin birisiymiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 8'deki hindiden ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 9. bölüm olmasın. benimde hindide gözüm kaldı. canım çekti ulan bu hafta yayınlanan her dizide thanksgiving harası vardı zaten. gözüm döndü iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Airwolf'tan Stringfellow Hawke, Magnum P.I.'dan Thomas Magnum, Miami Vice'tan James Crockett diyince aklınıza kim geliyor? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu dizideki ekibe hastayım, gene çok güzel bir bölüm olmuş, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar