maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 maçın 3. periyodu şu an ve çok hızlı oynanan bir maç var. ama fark büyük :)
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 derbilerde niye ezildik ya bu sene =/ Neyse savunmayı biraz toparladık gibi 2 hücumdur top çalıyoruz inşallah kapanır fark.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 şampırt ne attı yalnız ya çatır çutur üçlük :(
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bir tane daha attı hehe. kaya'nın da 2 dakikada 2. bloğu 21 sayı fark oldu :)
cemad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 apodoca büyük hayal kırıklığı. kendini toparlasın diye bekliyoruz hala ama ne zaman toparlayacak bilemiyorum Drobnjak da türk statüsünde oynayacakmış zaten bu durumda hala yabancı hakkımız var. Drobnjak zaten kaya ve nicevici acayip rahatlatacaktır. gerçekten çok sağlam bir kadro oldu apodoca + boş yabancı hakkını da düzgün değerlendirebilirsek eksiksiz olacak ama işte göreceğiz ne olacak bu arada maçla ilgili, kaya shumpert ve nicevic iyi oynarsa zaten maçın böyle olması normal :D
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 seyircilerin de coştuğunu söylemeliyim her şut giriyor :D
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 84-61 Beşiktaş üstünlüğüyle sona erdi maç
Holy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ben zaten editlemiştim arkadaşım yazmış topici açık bırakınca /holy
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Beşiktaş çok farklı bu sene . El Amin'li dönemden bile çok çok üstün oynuyor. En önemlisi bireysel değil takım oyunu oynuyor. 87 li Mehmet Yağmur'un bile neler yaptığını görüyoruz . Süper süper ..
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Tebrikler bjk a , mücadele bakımından iki takımda denkti ama şut isabetlerinde bjk muhteşem bir yüzdeyle oynadı %60 a yakın bir üçlük oranı vardı , buda gösteriyorki bjk maça çok iyi konsantre olmuş.. Yenilmemiz bir açıdan iyi oldu , bu iş tanjevicle vidmarla preldzic le white la çok zor , türk oyuncular bakımından türkiyenin en iyi kadrosunu sahibiz ama yabancı bakımından solomon haricinde adam yok..acilen koç değişikliği , ve kaliteli yabancılara ihtiyacımız var..daha playoff lara çok var , euro leaguede de bir üst gruplara çıkacaz muhtemelen , acilen bir neşter vurulursa bu takıma , gene eski gücümüze rahatlıkla kavuşuruz..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Atamanın sihirli değneği çok değiştirdi beşiktaşı. Gerek Uleb cup ta gerekse ligde harika gidiyor. Çok güzel maç oldu taraftar harikaydı iki takımda çok iyi asıldı ama fener çok fazla 3lük kaçırdı bu yüzden kaybetti.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Basden kalsaydı keşke FB'de,adam Bowen gibi savunma yapıyordu.
aytimania Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 bulletride senden bi drobnjak yorumu alabilirmiyim? merak ediyorum ne düşünüyosun bu transfer hakkında
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Beraber Edirne'de ciğer yemişliğimiz vardır,unutamam o ciğeri...Nasıl bir yorum yani =]? Drobnjak o çılgın Yugo ekolünün iyi bir uzunuydu,Kaya'yı falan yedekler,ama anahtar rol oynayamaz.
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ben en çok Kaya bile 2 tane 3lük attı ya ona üzülüyorum.
Öne çıkan mesajlar