arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Herşey karakteri kısa bir süreliğine Popeye'a emanet etmemle başladı: İşte anahtar teslim görüntü. Kilt giydirmiş, haliyle yadırgadım ama itemlar Tier -2. Çevrem de farkına varmaya başlamıştı: Aklıma bir cinlik geldi, malum Türküz:Arada bonus olarak bir moderatörün muhabbeti çıkmış, kendisi ingame mail hesabımı biliyor lol Bu da bir başka bakış açısı: World of Roguecraft'ın ünü sağ olsun 1-2 pozisyonda rakibin hakikaten böyle düşündüğü oldu, hello kurban patchlendi o... Favorilerimden biri bu eleman: Son cümle eleman ile gank ortamında oluşan male bondingimizi bozdu. I used to be a dude diyince adam ciddi sanıp benle gelmeyi bıraktı, lol. Favorim de bu arkadaş. Combattayım herif durdu izledi. Tahmin ediyorum ki zoom up ile meşguldü. Çok şükür çakmayı bildim, bandaj basıyorum: "Ne sandın!" diyecektim ama o an çeviremedim. "Said Legolas" dedim, o sırada elemanın isim dikkatimi çekti: Evet, FANCYpriest, ama çakması. Eleman Fancypriest ismini alamamış ama yılmamış, lol. Bu hikayeden çıkarılacak ders: l2ctrlclick Haftaya bu kuşakta: Etekli diye daldım AR hemo çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 cok gey.... rogue hiç etek giyer mi ya :D git spellfire robue yap onu giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ahhaahhaha iğrençsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Benim de öyle bir fire resist eşyalarım var ki sorma, caster gibi geziyorum ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ahahjasd Lightbringer'da da buna benzer bi eleman vardı. Bikaç kişi DM yaparken gördüm. Başka bi grup sağda kasıyodu tam instance'a girecekken bi baktık rogue geçirmiş üstüne bi robe, tanklık yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paladine t2 de etek verdiler, sadece instance içinde giyyordum. "Banana" omuzlarıda aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 n1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 HAHHAAHHA.. süper topik olmuş.. 2007 nin en süfer wow topii :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 tchaali's bilmemne kilt dimi phahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 aynısından bende de vardı ve epey bir dalga geçilmişti benle de ama bu blizzard'ın ayıbıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 warlock sandiklarindan diil de maceleri gorunce "aha AR hemo" diyip, 2.3.2'ye kadar uzak duruyorlardir :P o diil de simdi farkettim; "I used to be a dude" dedigin adamin guildi "Expect the Unexpected". Olaydaki eglence faktorunu 3e katladi sirf bu... ayrica bonus olarak aradan 1.5 sene gecti abso her daim ayni performansla seyircileri costuruyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 pop la abso arasında guilddaki bir hatun kişi hakında (katze miydi neydi) geçen bir diyalog vardı da arada açıp bakıp gülüyrum ehe şimdi buraya koysam ayıp olur diye düşünüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 koy abi olmadı linkini öms ile yolla merak ettim baj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sparkcaster said: tchaali's bilmemne kilt dimi phahahahaevet lol sen de çektin galiba bildiğine göre, veya birinin kalbini kırmışsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 HellHound said: ayrica bonus olarak aradan 1.5 sene gecti abso her daim ayni performansla seyircileri costuruyor: İmba. Bu performansın dewamı yok mu ya (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sütyene sigmayan asi memişler devamini isterim siddetle eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 efsane topic olmus hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 lol yorumlarda ayrı bi bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 senin o vn forumu imzanı koysaydın doggy hani karikatürlü eheh pope'un giyim kuşam zevkine güvenmek senin hatan olmuş arcane, stat insanına char bırakılır mı hiç? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 meandrımıydı bır zamanları ımbaparor rogue u vıdeosuda vardı druid eteklı setıyle teror estırıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 topic kopmuş:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ahahaha çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahahaha super ya. bende ud warriorla felan "etek altindan stormherald gosterme" eylemini de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2 gün away olduk, hemen kirli çamaşırlar çıkmış meydana. Kafasına tükürdüğüm otelin wirelessi 2 dakkada bir DC yapıyor. oyunu bırak adam gibi leech bile yapamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar