ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Tamam. Bekle Beni Viktor geliyom. Moskova'da buluşuruz :D :)-D>:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Avrupa'da 4lü ittifak olduk, kare as gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Türkiye oldum ben o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Sam said: sona kalan dona kalır oldu. (:P) meksika ezilmeye çok müsait maalesef 800 mekanize tümen çıkarabilen bir ülkenin komşusu olduğu için, B)- brezilya filan derseniz güney amerika fethi mi kasacak oynayan arkadaş? (ki bu durumda gene ilgilenirim kendisiyle ergeç ehe) çünkü başka cephelere ulaşabileceğini sanmıyorum. oha yalnız demin hands-free oynarken 38 aralık'ta çin'i ilk defa aldığını gördüm japonya'nın. çok ilginç. neyse gimli yazmış zaten boşta olan ülkeleri. ben onlara şunları ekleyeyim yüksek ic'li ve aksiyonun içinde olan: - ispanya (50ic) - romanya (40ic) ispanya benim, boşta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 heh ok, o kadar mesajdan sonra karıştırdım kimin eli kimin cebinde. (:P) viktor'un hemen dalacağını sanmıyorum zaten, eldeki tümenleri bile terfi ettirmesi dert sovyetlerin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 38 de 680IC tutuyor upgradeler :P zor yani sovyetleri adam etmek eheh amerika gibi armut pis agzima dus olmuyor :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Evet son durum: Komintern: Viktor => SSCB Mihver: Venator => Almanya Gimli => Japonya aktiftablet => İtalya lucretia85 => Macaristan ombakkombak => Romanya (iyi teklif gelirse Mihver'i satar Komintern'e geçerim ona göre :) ) Müttefikler: Sam => ABD Behran => İngiltere Efe => Fransa Tarafsızlar: Doruk => İspanya Tam 10 kişi. 10 kişi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Valla ombakcıgım bilemicem, Rusyanın verdigi blueprintler mi dersin yoksa ustun Alman ve Japon teknolojisini mi tercih edersin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 asteroth da var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 rusyanin blueprintleri > rusyanin ozgurlestirmesi axistekielrin sansi yok "ozgurlestirilicekler" :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Dogru diyosun Axis yeni Lebensraum'u ile daha bi "ozgurlesecek" :P O deil de oyun baslasa da hakkaten, cok zevkli olcak gibi geliyo bana =) En az 44e kadar savas surucek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 38 den abslarsak 44 de ben yeni basliyor olacam -.- savasa girmeden bile update olayini cozmek zor 300 IC de patliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Beni inatla görmezden gelen arkadaşların kafasını yarıcam, o olucak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 12 kisinin 36 da baslamanin bir yontemi trick i filan yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Gece rüyamda HoI gördüm, o derece. :) Oyun patlamaz lagsız oynanabilir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ben oyunun başında tarafsızım, su nereye yol alır ben de oraya :) *göz kırpar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Ya o deil de 12 kisiysek ve olmuyosa 2 parti cikarsak daha mantikli gibi sanki? 6sar kisiden? Ama once bence yine de bi deneyelim oluyosa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ombakkombak said: Evet son durum: Komintern: Viktor => SSCB Asteroth => Türkiye Mihver: Venator => Almanya Gimli => Japonya aktiftablet => İtalya lucretia85 => Macaristan ombakkombak => Romanya (iyi teklif gelirse Mihver'i satar Komintern'e geçerim ona göre :) ) Müttefikler: Sam => ABD Behran => İngiltere Efe => Fransa Tarafsızlar: Doruk => İspanya Tam 11 kişi. 11 kişi oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Türkiye olucam ben, muhtemelen komintern'e giricem. Gerçi oyun öncesi pazarlıklar varsa, değişik olaylara girebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Gel gel pazarlık yaparız da diyecem de artık girecek Mihver devleti kalmadı =) Komintern'e gir bu arada Viktor yalniz kalmasin cekismeli olsun oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Venator said: Ya o deil de 12 kisiysek ve olmuyosa 2 parti cikarsak daha mantikli gibi sanki? 6sar kisiden? Ama once bence yine de bi deneyelim oluyosa super olur. haftalar sürecek oyunda kesin birileri gelemeyecektir bazılarına, sakatlık olur büyük ihtimalle. 36'da başlayan senaryo bakalım forumlarından filan, belki birileri yapmıştır eu2'de peter ebbesen'in age of exploration adlı mp senaryosunu yaptığı gibi. bu arada hala birileri gelecekse birisi de kanada/avustralya filan alsın ya, fransa yıkılırsa kimse kalmayacak bizde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 12. kişide gelirse o Kanada veya Avustralya olsun. Olmam derse ben olurum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 36 seneryosu 10 kisi gozukuyor? 1 kisi satsa direk 10 super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Oha demek istiyorum sayın seyirciler =) Naasi yani?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar