Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 TO PLAY HEARTS OF IRON 2! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 comintern e gelip kolem olucak ulkeler araniyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tannu tuva oynamaya kimsenin yanaşacağını sanmıyorum. :D gimli aldıysa japonya'yı içim rahatladı, kendimi çok fazla tutmam gerekmeyecek. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bekle san fransisco ben geliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oh be.. onayladi hesabim sonunda Fransayim izninizle, Hattımı, kendi topragimi tutmasini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yamamoto suikastından fazla keyif almayacağım gimli. :P ya fransa'yı verelim de mihver ezilir direkt. sovyet & faşist ittifakına evet mi diyeceğiz fransa'yı insan oynarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Oy anam fransa kotu olur ya :/ Yani iki turlu cok kotu, tutarsa Alman'ı Mihver hemen ezilir, tutmazsa cok erken oyun disi kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tutamazsa dö gol "dö gol yedik ama yenilen pehlivan güreşe doymaz" demeci verir guyana'dan o dert değil. (:P) fakat ben almanya'nın tek başına insan ingiltere & fransa'yı yenebilme ihtimalini düşük görüyorum şöyle 200 tümenle filan girişmezse. 8-) imkansız demeyeyim de zor yani, hele hele paradox oyunlarında deneyimli olanlara vermişsek o ülkeleri. :D ya bu arada şimdi bakıyorum da ülke paylaşma olayı var evet, acaristan, abazya, tomanya vs oynamak yerine almanya, sovyetler, japonya gibi ülkeleri paylaşabilirsiniz. mesela bir kişi japonya'nın çin istilasını kontrol eder, öbürü pasifik savaşı'nı yönetir filan. böyle de bir düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu arada ben golgeikhan da, rumuzun sifresini kaybetmisim heh. Ya aslinda beni hatirlarsiniz, eu2'de gimliyle birlikte rusyayi yonetmistim. Paradox serisinin yabancisi degilim ama hoi2 aldiysam da; hic bir zaman kurup oynayacak vaktim olmadi. HoI'de yerel agda tecrubem var, zorlanacagimi zannetmiyorum. Eger dengeler bozulacaksa, isterseniz almanya'yi alayim ben japanyo'da gimli olur; sosyal yakinligimi diplomatik basariya dokeriz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Haftaya C.tesi bende varım; bana kim kaldı seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet gölge sen ve gimli tehlikelisiniz, biliyorum. B)- valeron olur derse ortak yönetme işini düşünün veya ona başka ülke ayarlayalım. ombak bütün büyükler dağıtıldı, ya ülke paylaşma olayı ya da doğu avrupa faşisti/british commonwealth üyeleri var sana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 birkaç saat çıktım ülke kalmamış yaw:D ağlayasım geldi. Mihver'de Japonya, İtalya, Almanya ve Macaristan alınmış. Müttefiklerde Kanada'yı falan alabilirim belki o zaman. Aslında Komintern'e yardım lazım ama... zaten ben ufak ülke istiyordum iyi oldu. Kime adam lazım şimdi onu deyin ona göre seçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ispanya ilginç bi devlet olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 cinli ol tarihi yeniden yazalim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Siz hazırlanırken ben direk dalgaya gelirim Çin veya İspanya olursam. Ortak yönetim fikri güzelde iyi organizasyon lazım. Bİrde o tümenler bana lazım ulaaan deyip kavga çıkmasın? 1936 senaryosunda Republican Spain var. Eğer çok yardım gelmezse Nationalist Spain beni yer bu Faşistleri insan oynayacağına göre sağlam yardım gelir onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ortak yönetim yalan olur bence çin olacak arkadasa kolaylık diliyorum. 1936 nın ikinci günü savaş açıcam çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bencede yalan olur heh Almanya'yi isteyenarkadas gelsede tatlıya baglasak : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mihver'in yardıma ihtiyacı var diyorsanız Romanya'yı alayım, yok Alliance'a yardım lazımsa Avustralya veya Kanada'Yı alayım. edit:Romanya çok toprak kaybediyor savaş çıkmadan o da ayrı bir dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu arada Almanya'yı verebilirim ama bana da bi ulke lazım o zaman =) İngiltere'yi hic de becerebilecegimi sanmıyorum cok fazla korunacak yeri var, donanma da vs vs. Ortak yonetim cok daha iyi olur ama nası paylasıcaz o konuda anlasallım bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 rommel ile von rundstedt gibi çekişirsiniz artık calais'e mi normandiya'ya mı çıkarma yapılacak diye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bence daha cok Seelöwe'i Dover'dan mı yapsak yoksa Plymouth daha iyi mi kacar gibi cekisiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 fransa yugoslavya kanada avsutralya meksika brezilya olabilecek devletler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sam => ABD Venator => Almanya Viktor => SSCB Doruk => İspanya Gimli => Japonya lucretia85 => Macaristan aktiftablet => İtalya efe.hizar => Fransa Behran => İngiltere Şu ana kadar kesinleşenler bunlar galiba. O zaman bende Avustralya oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bir kere rommel her zaman haklı simdi iki kisi organize olmamiz zor olur gibi geliyor; biz muratla rusyayı yonetirken genelde hergun konustugumuzdan sıkıntı olmuyordu. Birimiz macaristan falan alsa mi acaba; 60 70 IC oluyrmus. Ya da Sen istersen fransayi al ? Benim icin sıkıntı olmaz o cok :P, diyip sebek oluyormusun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar