Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 eşit olmaz derseniz italyaya da talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Şimdi ülkeler ve talipleri şu şekilde bir özetleyelim.Kesin değil tabii bunlar. Sam-ABD aktiftablet-İtalya olabilirim demiş Gimli-İngiltere veya İtalya golgeikhan-Fransa için söylenmiş ama birinin Fransa olması işi biraz yaş. Viktor-SSCB Lethe-Küçük kara devleti istemiş.İsviçre olur mu (:P) Almanya-Venator olabilir demiş Japonya-Belli değil.Zaten savaşa erken başlaması ve hep adalarla, Çin ile uğraşması yüzünden kimse istemiyor sanırım bende dahilim buna. Lethe şaka bir yana eğer istersen Almanya'nın yanına Macaristan ve Romanya olarak katılabiliriz :) Yaklaşık 50 ic oluyordu sanırım bu ülkelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sanırım Almanya'yı benden baska isteyen yok, o yuzden galiba Almanya oluyorum. Galiba sıcıslardayız ama hadi bakalım. 43te soguk savas senaryosu baslarsa sasırmam valla :P Saglam bi İtalya isterim ama en azından, Japonya olsa da iyi olur. İyi bi İngiltere de isterim yoksa oyunun boku cıkar. Macaristan oyuncu olucaksa da iyi bi kıyak gecerim event'te slovakya'yı veririm onunla birlikte biraz da kasılırsa 50-60 IC gormek mumkun. Cephede de karsılıgını bekliyoruz tabi :P Bu arada Finlandiya gibi super bi ulke var, cok ICsi olmayan ama devamlı savasın icinde; kucuk bi kara ulkesi alırım diyenlere dusunmelerini tavsiye ederim 39da ve Barbarossa'da SSCB'ye kok sokturmek kendi capında cok eglenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 dediğim gibi japonya'ya iyi bir oyuncu lazım çünkü adamların üç büyük düşmana doğrudan cepheleri var, almanya gibi ic yok ve bir de donanma idare etmek zorundalar. single-player japonya bile hayli mücadele. şunu da söyleyeyim, abd olarak mihver devletlerini onlar savaşa girene kadar materyale boğabilirim makul miktarda supplies karşılığında. (:P) finlandiya tokatların alasını yer 14 ic ile insan sovyetler tarafından. hiç tavsiye etmem. küçük kara ülkesi isteyenlere macaristan olabilir, alman oyuncusu event ile slovakya'yı verince 50 ic'ye çıkıyor neredeyse. sıfır donanma uğraşı. veya ispanya olabilir birisi. iç savaşı kim kazandıysa artık. yine de önce şu büyükleri oynayacakları belirleyelim. viktor japonya olup sen mecha bassana. :D ya merak etmeyin, kimse multi oynamamış belli ki muhtemelen gimli hariç. :) single-player tecrübenize göre düşünün. japonya keyiflidir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Eger kimse istemiyosa Japonya'yı o zaman adam gibi AI'a da bırakabiliriz. DAIM modu yuklu bende su anda AI gelistiren; daha 39da Japonya Cin'i ele geciriyo, 45'e kadar dayandıgını gordum ABD'ye, Burma'da da gayet basarılı gidiyodu ki taa ki ben Almanya olarak SSCB'den sonra orduları Hindistandan'dan gecirip cephenin arkasına surene kadar. O noktada Burma diye bi yer kalmadı zaten kıyma oldu daha cok :P Yani baya iyi oynuyo Japonya AI'ı DAIM'de, ben de alabilirim ama donanma isinde hic becerikli degilim; Cin, İngiltere Sovyetleri idare edebilirim de ABD'ye karsi pasifikte saglam sicarim hele Sam'e karsi :P Ya neyse benim oncelikli tercihlerim sırasıyla SSCB(sanırım Viktor once istemis, baska bi yer olmaz diyosa varsın benim de SSCB olmasın :P), Almanya, olmadı cok zorda kalındı Japonya. Sam, eger Almanya olursam hemen anlasalım hehe bol bol rare ve oil isteruk; karsılıgında bol bol supply ve energy mevcuttur :P Rare'den ziyade oil hatta, ilerde felaket yakıyo bu tanklar valla. Japonya oyuncuysa İngiltere'den Malezya'yı kaparsa o zaman rare sorunu cekmez Mihver devletleri :) Bu arada bazı kurallar koyalım bence, iki oyuncu ulke arasındaki eventlerde ozellikle. Mesela Bitter Peace cıkarsa ne olucak, Sovyet oyuncu kabul etmek zorunda mı yoksa isterse devam eder mi? Fransa'yı oynayan varsa Vichy olursa nolucak? vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Fransa İngiltere ve ABD oynanıyosa, Japonya'nı ABDSyi mümkün mertebe meşgul etmesi şart gibi. Öte yandan Almanya ve İtalya SSCB ile savaşırsa şansı çok azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Multi tecrübem var ama, Hoi1 den var. Hoi2 ye biraz yabancıyım işin doğrusu. Özellikle explerle ne geliyor temel yenilikler neler biri bahsedebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Explerle ne geliyor derken expansionlarda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Evet. Expansionlar ve patchler oynanış olarak ciddi manada ne değiştiriyor? Paradoxun her patchi oyun mekaniğini ciddi anlamda değiştirir genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla gimli genel olarak hoi2 oynamış birisi rahatça uyum sağlayabilir doomsday & armageddon'a. şu an aklımda yok doğrusu değişiklikler, listesini de bulamadım. oynanışı rahatlatan değişiklikler var bir miktar, mesela ekrandaki bütün orduların hareket oklarını aynı anda gösteren bir toggle düğme eklediler. expansion'lar daha ziyade yeni campaign'ler üzerine kurulu getirdikleri içerik olarak. ama normal 36 campaign'i düz hoi2'den daha iyi bir oyun haline getirdikleri de gerçek. mesela armageddon core'la oynadım sadece, şimdi vanilla haline baktım da gemilere modül ekleyebilme olayı süpermiş. bir battleship'e 5 tane modül eklenebiliyordu mesela, aşık oldum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Vallahi ben de düz hoi2 oynadım. Bi arkadaşla denemiştik multi ama lagden oynayamadık. BBye ne modülü ekleniyo? Aşırı ayrıntı da bunaltır bi yerden sorna yaw? edik : Macaristan da olabilirim, İtalyayı baskası almak isterse. Ama aramızdan kendine en güvenen Almanya ve İngiltere'yi alsın. Büyük devlet oynamak daha zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ayrıntılık bir durum yok, gemiyi inşa emri verirken tiklere basıyorsun sadece. harcadığı ic seçtiklerine göre artıyor. fire control, ilave zırh vs ama ben hoi2'de donanma customization'ı zayıf bulduğumdan bayıldım. ingiltere değil de almanya ve japonya'nın iyi oynanması lazım. sscb mesela gözü kapalı da oynasan kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hişt beni unutmuşsunuz bana da bir ülke verin ya (ama şimdi başlıyorsanız bugün oynayamam ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 valla herkes kendisi konuşsun işte hangi ülkeyi tercih ettiğini. isteklere göre paylaştırmaya çalışırız. sadece almanya ve japonya kritik olduğundan daha deneyimli oyuncuların alması doğru olur oyun keyfi açısından. gelecek hafta cmt 20:00 dedik şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu akşam bir oyun bitirip karar vereyim hangi ülkeyi seçeceğime, malum armageddonda diğer versiyonlar kadar uçurum yok ülkeler arasında, sürpriz bir ülke seçebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şey, bu arada sormayı unuttum, hangi senaryoyu oynayacağız tam olarak? edit: yani senaryo oynayacak mıyız yoksa 36'dan mı başlayacağız? edit2: ya da zaten diğer bütün ülkeler birileri tarafından istenmiş, ben ispanya cumhuriyeti olayım, içimden nationalist çıkacak bir ara onunla savaşırım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu arada daha cogu ulke belli degil, Japonya oynayabilirsen super olur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ben İtalya ya da MAcaristan diyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ben de Almanya o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Goooood B)- (palpatine smileysi olsa daha uygun dururdu) Bi de saglam bi İngiltere bulduk mu cok iyi olur. Sanırım aktif de İtalya istiyodu. Biri de Macaristan olabilir o zaman hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 behran ingiltere olurum diyordu. Onu dürtükliim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Macaristan benim o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 İtalya beim o zaman. Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar