Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet hadi giriyoruz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 aman tanrım! bu topagi kacirmisim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 coktu bende acilmiyor restart atip geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok oyun inatla acilmiyor su anda restart da ise yaramadi bu kez direk kapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bi cold boot yapsana kapa bilgisayarı fisi cek sonra ac, o zaman da oyunu acmiyosa cok ciddi bisi olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 onu deniyorum simdi olmadi vista dan deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Viktor durum nedir bekliyoruz seni ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ihh vistadanda olmuyor yeniden yuklemek lazim bunu sifirdan bugunluk bendne paydos yani :/ oyunun dosyalarinda bi bozulma oldu heralde directX sorunu olsa vistada acmasi lazimdi :/ bide belki bilen vardir diye belirtiyim ucaklari rebase yapmaya absladigimda takir takir cokuyor dosya hatasi %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 o halde haftaya cumartesi 20'de buluşalım tekrar diyorum, itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Cmrtesi 2000hrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Neyse bugün oynadık sayılır.HOI tayfası iyice belli olmuş oldu ayrıca.Haftaya devam ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gayet iyi oynadık yine, 1-2 saatin bosa gittigini dusunursek nerde oynayacaz diye iyi bile performans :P Cumartesi saat 8de artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 benim icin okke de pazar erken kalkicagimdan sabahlama sansim yok ehah o yuzden en gec 0330 da filan kacmam gerekir dedigi mgibi pazar 16 ya kadar uymaz bi bana gerisinde gece 4 diyin damlarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Benim başıöa gelen bahtsız bedevinin başına gelmemiştir. Bütün gün adsl yoktu, telefon da yoktu, telefonda arıza varmış ancak bugün yaptılar yine kaçırdım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 3 gündür eve kapalıyım uygulama projesi yetiştiriyorum yarına :) işallah proje sabahlar gibi hoi de sabahlıycam tatilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Valla sanırım '36 Hazirandaki save'den devam edecez, su anda da 5 ulke oynanıyo 1 kisi daha alabiliriz digerleri minorlere kalıyo zaten. 8 kisi olalım diyeceksiniz ama ben karsıyım, o kadar cok adam olunca da paso sorun cıkıyo. Gelmek isteyen gelirdi en azından bi haber verebilirdi neden gelemedigine dair o kadar zor degil. Valkrye.net'de olmayacak bu sefer, cok reczalet bi platform orası hehe. İnternet uzerinden IP ile misler gibi oynayamyı basardık bundan sonra oyle olur. Su anda Almanya,Japonya, ABD, SSCB ve İngiltere oynanıyo; aktif bi tek Japonya'yı verip İtalya alabilir sanırım ama bastan baslayacagımızı hic ana hic sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bende oyunu yukledim ve updateleri yaptim ama henuz 1 dakika oynamis degilim oyunu.Herhalde cumartesiye kadar denerim. Asil denemek istedigim , host olup olamayacagim.Lafta 8mb benim baglanti(gordugumuz yok tabi okadarini) ama Londra'da olmak nasil etkiler digerkilerle olan baglantiyi test etmek gerek.Arti henuz port forward yapmadim. Oyun bilgisayarinda yuklu olan biri bana mesaj atarsa bir deneme surusu yapmak istiyorum.1.5 saat sonra cikacagim , olmazsa aksama artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Hala bekliyorum host denemesine yardim etmek isteyen birini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Sanirim ilgi kayboldu bu oyuna , 2 gundur tek kelime yazan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben deneyebilirim seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Doruk sagolsun bir deneme yaptik ama girmeyi basaramadik ayni oyuna.Birkac kisi daha musait oldugunda tekrar deneriz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Haftasonalrı akşamları oynuypruz işte. Cumartesi yine akşam toplanırız 8 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu cumartesi aksam saat 8de tam takım devam :) Bu arada internet uzerinden oynuyoruz ama host olacak olanın firewall'larının vs kapalı olması ve internet'e direk baglanması gerekiyo. Mesela ben NAT uzerinden baglanıyorum o yuzden host olamam. Bunu ogrenmenin yolu, run->cmd yapıyosunuz sonra cıkan ekrana >ipconfig /all yazıyosunuz. Eger cıkan IP adresiniz 192.168 li ya da 1.1 li biseyse o zaman NAT uzerindesiniz demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Benim oyun surekli cokmeye basladi.Single player bile calistiramaz oldum , yeniden install vs birseyler denedim olmadi bende sildim oyunu.Size iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 simdi gelciem eger gene eskik varsa 8 de gecen haftalardaki gibi saatlerce bekliyceksek direk tuyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar