Gimli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Çok crash oldu ya. Paradoxa çakiim... 2 grup yapabiliriz bence de. Yoksa çok yavaş olacak. Yada alternafit olarak 1938 senaryosundan başlayalım diyorum ben yada 39. En azından aksiyion olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 peki haftaiçi bir saat düşünelim olmazsa, şimdiden iki hafta geçti bir ay oynandı ancak. birkaç kere yazıldı ama kimse ne zamanlar gelebileceğini yazmamış neredeyse. herkes yazsın da ona göre birşey düşünelim. bana şahsen her vakit uygun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bana da şu sıralar her vakkit uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 pazarlari her saat. haftaici cok muglak benim, birey soyleyeyip lafimi yemek istemiyorum. Duzenli bir is - okul hayatim yok, nispetten degil : ) Is basina calistigimdan, is yogunlugu benden bagimsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Cuma akşamına kadar tam doluyum haftaya neredeyse her akşam olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Kusura bakmayın bu arada dün tekrar gelemedim host olmaya, ailevi olaylar oldu acil. Paxarları uygun bana. Ama belli bi saat aralığı belirleyelim ona göre ayarlanalım şu kadar saat oynayalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Multiplayerda saveden devam etmek mümkün müdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bu arada bu çarşamba uygun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Gene ayni olaylar :)Saatlerce hazirliktan sonra birinin cikmasi ortasinda , birturlu organize olamama falan... Bu yuzden butur multilere bulasmak istemedim ama kendince bir cekiciligi var elbette.Neyse zaten oyunda yok bende , alirsam gene isvec norvec yapariz.Bariscil ulke hesabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 save alırken crash etti bu arada. Save i kontrol ettim, çalışıo problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 eee ne oldu simdi? milelt umudu kesip vazgecti galiba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 haftaiçi müsait olmadıklarını söyleyenler çıkınca gene mecbur pazar gününü bekliyoruz ama benim hevesim kaçtı yani, konuşup konuşup bir ay sonra oynamak (tabii oynayabilirsek pazara) olmuyor. kaç kere sorulduğu halde herkes ne zaman müsait olduklarını bile yazmış değil. kaç hafta geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Benim sadece cumartesi veya pazarım musait, zaten su anda final haftasındayım yani 1 hafta sonra degisicek programım tabi ama bu aralar oyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Finallerimiz var dedik abi, bitsin ben her zaman varım. 20 kişi değiliz sonuçta. 10 adam gönüllüydü bu işe, 6 sı falan toplansa yeter zaten. Nereden bağlanacağımızı falan anlatın ben Pazar günü varım.(gündüz olmaz) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 pazar 20'de valkyrie.net'te gene. bu sefer herkes yesin, içsin, montla ya da montsuz işini görsün de gelsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Soyle bi link var herkes okusun bi bence cunku bizim yasadıgımız soruna cok benziyo: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=225334 Oyunu kesinlikle pauselamayın diyolar MP'de disconnect sorunu cıkabiliyomus o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 O zaman ben host olmayı teklif ediyorum. Router arkasında değilim. Güncelleme: Bunun faydası olmuyomuş sanırım. Bütün oyuncuların direkt bağlantısı olmasından bahsediyor. O zaman tavsiye edildiği gibi pauselamak yerine hızı en düşüğe getirelim, unpasuelamak yerine de tekrar hızlandıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 dersim var tam 2000 de oyuan giricem satti sanmayin :3 sadece ecel bu oyunu kacirtabilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ben kanala girdim bu arada sizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 gimli ve efe yok ortalarda, başka gelmek isteyen varsa buyursun valkyrie.net'e. yerimiz bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 edit:host sorunundan oluyormuş versiyon hatası veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ben viktora giremedim. Versiyo hatasi verdi ve takildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar