Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya cumartesi gunduz 15 gibi bana tamam da(ondan onceye alırsanız gec kalabilirim), yani herkese uyar mı onu bilmiyorum. Cumartesi oglen sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cts'leri calisiyorum ben aslinda, ondan yine olmayacak ama fransa zaten cok kritik bir ulke degil. Siz bana bagli kalmayin bu konuda. 15 gibi basalayacaginiz varsayarsak ilk hafta; baglanti sorunlari - toparlanma falan derken 1938e ancak gelinebilir gibi geliyor bana. ben pazarlari %95 hep evdeyim, ondan genel olarak pazar'a alirsak tercihim benim. Size ayip olmamasi acisindan. Gerci cts bu haftalik ani birsey oldu; affedin yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o zaman cmt 15'te (yarın) başlayalım. herkese uydurmak anlaşılan pek mümkün değil. :/ GKCW olayını kontrol edin de hepiniz bu gece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hearts of iron2 bende 1.3dü. doomsday kurdum, bunun 1.3'ü ayrı mı? Armageddon da iniyor. armageddon ve onun 1.1ini kurdum en son doomsday 1.3ü kuruyorum, bi aksilik olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bir hafta önceden ilan edilmişti saat son güne gelince herkesin işi çıktı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya cmt akşamı yapacaktık neden saat 3 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cunku Gimli ve efe'ye uymuyo sanırım. Bana ctesi saat 3 ya da aksam farketmez de pazar olamaz bi tek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 o halde gelebilen herkes saat 14:45 gibi valkyrie.net'e bağlanın, ancak toparlarız. kural olaylarını kararlaştırsaydık keşke önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ben de gunduz olana gelebilecegim sanirim. Kurallarda bence azcok bir ic gudusel birlik olustu Asil host'u secsek hos olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 3 erken oldu benim için ama yetişmeye çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 http://www.goteamspeak.com/?page=downloads Öyleyse bu adresten teamspeak client'ı indirin. 81.214.231.91 adresine bağlanın, sunucuyu kuruyorum şimdi, deneyelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 gireyim ben de ValkyrieNet'e. Girdim. İceriden bir ufak yiyecek hazirliyorum kendime 1dk falan afk'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 burdayım gelicem az sonra valkyrie ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Hangi odaya giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 HOI 2 dede sifre ne olucak? alakasiz alakasiz tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hoi2 odasina giriyoruz sifre: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hoi2 odasinda gimli oyunu acti sifre: pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yaziyi nasil yaziyroduk? :P icerdyeidme konusamiyorum ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ben de geliyorum bekleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Bu arada oyunu goremiyorum, basladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yeniden acıyoruz bir iki dk içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 test sürüşü yaptık, lobiye gir de. online olan kim varsa hemen gelsin valkyrie.net, hoi2 lobisine, başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yeniden aciyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 aktiftablet said: http://www.goteamspeak.com/?page=downloads Öyleyse bu adresten teamspeak client'ı indirin. 81.214.231.91 adresine bağlanın, sunucuyu kuruyorum şimdi, deneyelim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 alt tab yapamyin kurulus ekraninda sam ? nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar