Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu arada doomsdayin 1.3a patch olması kesin sart mı versiyon uyumlulugu icin? Yoksa armageddon yuklenince o da geliyo mu yanında? Su anda armageddon yuklu bende ama DD versiyonunu falan bilmiyorum. Sanırım en temizi bastan kurayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 asil onemli olan, armegeddon'u actiginizda versiyon olarak yaninizda parantez icersinde (GKCW) yazmasi. (tam olarak Doomsday Armageddon v 1.1(GKCW) Sahsen ben de 1.1 yamasini kurmustum ama baska bir 4'lu harf dizesi vardi. O yuzden gimli ile oynayamadik; daha sonra ben armegeddon u kaldirip; yeniden kurup, gimli'nin sahsi yamasini kurunca ayni son 4 harf dizesine sahip olduk. ValkyrieNet'den oynadik. Herkes cmt'e kadar benim su yolladigim yamayi rapidshare'den indirip kursunlar lutfen. yama 1.3a gerekiyor mu bilmiyorum; ama ben gerekir diye kurmustum; Gimli'de kurmus zaten. Bu arada host olacak kisinin 2400 ila 2500 arasi port'larini forward etmesi gerekiyor. Orasini gimli ayarladi, bir yanlis varsa ekler o. DMZ ayarlari ile ilgilide birsey okudum ama biz oralarina cok girmedik. Benim baglantim 1mbit; gimli'nin 2mbit, daha hizli baglantiya sahip birisi var mi aramizda ? En yuksek baglanti hizina sahip olan kisi host olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bugun evde 21-22 gibi olurum herhalde; msn denen igrenc iletisim araci bende de var msn [email protected] o zaman sorunlariniz uzerine konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Checksums * Armageddon v1.1 -- GKCW * Doomsday v1.3a -- JCJS * Vanilla HoI2 v1.3a -- JLQC bunu hoi2 wiki'den buldum da, benim checksum VEGG heh. nedendir, neyindir anlamış değilim çünkü "doomsday armageddon 1.1" yazıyor yanında. neyse bakayım dediğin gibi düzeliyor mu, umarım GIP gibi grafik modları filan değiştirmiyordur? ok hallettim, DMP sprite modu country.csv'yi değiştirmiş. eskisini yerine koyunca GKCW oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Super, bende GKCW yazıyo da su anda DAIM kurulu mod olarak ilginc. Bi deneriz bu aksam, olmadı tekrar bastan kurarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bende armageddon var ama üzerine patch falan kurmadım, gerekiyor mu? edit: Kurdum tamamdır. Bu arada hoi2 wikiden okudumda Romanya oynamak eziyetmiş yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Merak etme o kadar da eziyet olmaz, Bulgaristan sana 1940da olan bi event ile savas acıyo; onu isgal edersin 60dan fazla IC'in olur idare edebilirsin iste ondan sonrasında. Oyle cok super ordular falan cıkıp dunyayı fethedemezsin ama zevkli olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 HOI DD ye 1.3 veya 1.3a kurmaya çalıştığımda "abicim sende doomsday yok ben bu patchi kurmam" diyor. Armageddon'u kurdum GKCW'de oldu açılışta ama dd ne durumda bilmiyorum sorun olmaz umarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 finaller dolayısıyla konuya msj atamıyorum, ama cumt günü oyunda hazır ve nazır olucam. hatta cuma gecesi alelacele istanbula dönüp, dooomsday vs indiricem :) Doğal olarak çoğunluğun kabul ettiği kurallar benim için de ok. Bu arada oyun içinde chat gibi bi imkan yok bildiğm kadarıyla, varsa bile teamspeak ile konusrak oynamak büyük rahatlık olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 hakkat biz de landan böğürerek oynadığımız için oyun içi konuşma var mı yok mu bilmiyorum.. msn aşaa indir msn yukarı kaldır mı olacak? bi de hearts of iron paso çöken bi oyun monthly autosave olacak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 olur elbette, neden olmasın.. bazı arkadaşlar vetrilo veya teamspeak organize edecekti, bir gelişme var mı o konuda? checksum GKCW ise herhalde doğrudur ama ben de doomsday üzerine kurmuştum armageddon. %100 emin değilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 İsterseniz bu aksam bi bakabiliriz bi iki kisiyle calısıyo u diye, ben uygunum. Bende DAIM falan yuklu ama checksum hala GKCW diyo. Calısıyosa super olur olmadıysa da ogrenmis oluruz en azından. Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Hamachi ile oynamak için nereden ne programı indiriyoruz? edip: Pazartesi finallerim başlıyor ama fark yapmaz cumartesi varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 HoI2 wiki deki yazılanı denedim ABD'yi 1 senede Komunist yapmak mümkün. Süper bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 biz hamachi uzerinden gorduremedik, ama dedigim gibi ValkyrieNet'den oynayabildik Teamspeak yapariz. Ya da cross fire; cross fire kurarsaniz; alt tab yapmadan chat yapabiliyorsunuz. Teamspeak de organize olunacak bir sey yok aslinda indirip gireriz direk ama teamspeak e dahil olacak olan arkadaslar lutfen duzgun kulaklik mikrofon seti alsin; yanki hirilti cizirti cekmeyelim. teamspeak sunucusu voice.teamspeak.org:10060 kanal adi: HoI Sifre: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 valkyrie.net izin veriyorsa kasmak gereksiz. teamspeak yükleyelim oradan konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 <--------kulakligi olmiyan insan modeli :3 hatta mikrofonuda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 senin laflayacak müttefikin yok nasılsa. :D ara ara kısa pause'lar yaparız belki, desync'e de iyi gelir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 heh ya.. size guzel bir haber veriyim : ) Bu cts aksami degil de pazar aksami yapma olasiligimiz ne kadar ? aslinda bostu gayet de, kiz arkadas - dogum gunu (unutmusum evet) gibi bir sorun cikti. bildigim gimli de cts aksami bir yerde cikacak ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eoo pazar da bana uymaz maalesef ertesi gune finalim var cunku =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya evet öyle benim bi sahne durumu varmıs kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gündüz saatleri nasıl cmt o halde? 14-15 mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ilk haftadan organizasyon cehennemi :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bana pazar da uyar ama devamlı böyle olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Pazar olmaz P.tesi İKi tane finalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar