Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.baskufuru.com | aklımı bipeyim klonu ama içerik biraz farklı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu piksel başına reklam olayından sonra gördüğüm en yaratıcı internet reklamcılığı fikirlerinden biri :p

iyce bi yayılsın sitenin arka planı yerine her yerinde reklam olur heralde
Mesaj tarihi:
aslinda boyle sinir olunan seylere, durumlara felan olsa bi ihtimal ama bizim millet gene lafi tersten anlamis. arada var bazi ornekler ama genel olarak sitede millet birbirine kufur ediyor.
Mesaj tarihi:
lol.. yok abi bunu buraya alıntı yapmazsam ölürüm ahah:

adminin dellendiği an

BEN ADMİN *** ***

Lan *** *** doğuranını *** *** çocukları bana küfür edenin *** *** *** yedi ceddini sülalseni bacısını ve bilimum kızlarını *** *** evlatları annnenizin *** mı var da bana küfür ediyorsunuz be *** evlaları(bana küfür edenler) sizin annenizi ters *** düz *** cümle alemde bu nefsle *** çeker. ama yaptığınız ayıp niye ayıp ben şimdi yaklaşık 1 sayfa küfür yazcam okuyun. be annesini *** karısını bacısını sülalesini yedi ceddini *** ırzını kifayteini borcunu harcını bastığın toprağını cenabet *** çocukları *** *** *** ben size küfür edin diye sayfa açıyorum bana küfür ediyorsunuz bana küfür eden *** *** hitaben söylüyorum be *** *** *** ben sizin küfürlerinizi onaylayıp sizi psikolojik olarak rahatlatıyorum *** *** mı varda bana böyle küfür ediyonuz bir daha bana küfür edecek *** *** anasını ters *** düz *** bütün iett otobüslerinde ve izmir deki tüm halk otobüslerine binen *** ve erkeklere *** haberiniz olsun bu sayfa çok doldu bütün *** *** ve bana küfür eden *** *** annesini en içten dileklerimle *** bir ömür boyu bekçiden manavdan kasaptan ve bakkaldan yediği *** bir ömür boyu mutluluklar dilerim. BANA KÜFÜR EDEN *** *** HİTABEN

ahaha bittim...
  • Yeni Oluştur...