Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 baskufuru.com ahaha millet saçma sapan şeylere saydırıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 "rezalet" NY TİMES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 "vallaha mı?" Posta bu topic garbaj olur böle :D bi de büyük İ olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hemen ara sıcak sohbet banner +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 KUFURUM CIKMIYO BEN BÖLE SİSTEMİN TA. has sıteler karıstı aahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Reyting mi istiyorsunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Site hoş bir çalışma, enterasan da küfürler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ahah admin repu+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 asdfgjklşi çok ayaratıcı arkadaşlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 şu piksel başına reklam olayından sonra gördüğüm en yaratıcı internet reklamcılığı fikirlerinden biri :p iyce bi yayılsın sitenin arka planı yerine her yerinde reklam olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 biri roman gibi küfür yazmış, hayatımı değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 nokta da koysak kufur kufurdur ve yasaktir -dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 vay be seneler önce bir arkadaş bu fikirle gelmişti de, rencide etmiştim çocuğu. görememişiz potansiyeli demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 fikir kahnx'ın alıntıladıı laf mı site mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 guzelmiş de niye??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 cok gereksiz bence, nedir yani aglama duvarinin sanal versiyonumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 aklı bi tek küfüre calısanlar mı giriyor bu siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 youtube'a yorum yazmaktan sıkılanlar giriyormuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Son derece gereksiz bi oluşum. Bu arada sol taraftaki reklam yardı geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 aslinda boyle sinir olunan seylere, durumlara felan olsa bi ihtimal ama bizim millet gene lafi tersten anlamis. arada var bazi ornekler ama genel olarak sitede millet birbirine kufur ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 saglam sacmaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 lol.. yok abi bunu buraya alıntı yapmazsam ölürüm ahah: adminin dellendiği an BEN ADMİN *** *** Lan *** *** doğuranını *** *** çocukları bana küfür edenin *** *** *** yedi ceddini sülalseni bacısını ve bilimum kızlarını *** *** evlatları annnenizin *** mı var da bana küfür ediyorsunuz be *** evlaları(bana küfür edenler) sizin annenizi ters *** düz *** cümle alemde bu nefsle *** çeker. ama yaptığınız ayıp niye ayıp ben şimdi yaklaşık 1 sayfa küfür yazcam okuyun. be annesini *** karısını bacısını sülalesini yedi ceddini *** ırzını kifayteini borcunu harcını bastığın toprağını cenabet *** çocukları *** *** *** ben size küfür edin diye sayfa açıyorum bana küfür ediyorsunuz bana küfür eden *** *** hitaben söylüyorum be *** *** *** ben sizin küfürlerinizi onaylayıp sizi psikolojik olarak rahatlatıyorum *** *** mı varda bana böyle küfür ediyonuz bir daha bana küfür edecek *** *** anasını ters *** düz *** bütün iett otobüslerinde ve izmir deki tüm halk otobüslerine binen *** ve erkeklere *** haberiniz olsun bu sayfa çok doldu bütün *** *** ve bana küfür eden *** *** annesini en içten dileklerimle *** bir ömür boyu bekçiden manavdan kasaptan ve bakkaldan yediği *** bir ömür boyu mutluluklar dilerim. BANA KÜFÜR EDEN *** *** HİTABEN ahaha bittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Offf ama yaaa bu ne arkadaş yaa. ÇOK ÇİRKİİNN. Olmasın böyle şeyler, bunun bir sonraki adımı şiddettir bakın söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 youtube'ta ettikleri küfürler kesmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ahahah süper sizde küfür edin rahatlatın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar