Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pug ally vs horde (bg)


Jaan

Öne çıkan mesajlar

az önce 6. mı 7. mi ne wsg den çıktıktan sonra (afk yazdım sinirden) böle bir topic açacam.

daily pvp quest diye burnumdan geldi...

pug ally vs horde durumunda allyların wsg kazandığını nerdeyse hiç hatırlamıyorum. Giriyorum her türlü healing zart zurt kıçımı yırtıyom flag carrier için ama nafile. Randomlarla kazandığım bir wsg hatırlamıyorum resmen.


diğer battlegroundlarda randomlarla en azından kazanabiliyoruz.

av de ise çoğunlukla kazanıyoruz.

sorum şu ki random ally lar niye wsg kazanamaz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mesela conviction bg de örnek bir pug wsg maçı.

allyların gear genelde iyi (über gear tipler pug girmiyor) maçın başında bufflar felan sorun yok. maça çıkış hızlı serbi bir şekilde 10 kişi rakip bayrağa gidiliyor alınıyor.

o sırada horde da bizim bayrağı alıyor. ortada kaşılaşıyoruz, eğer 2 tarafta bayrağı çıkartırsa ortadaki karambolden. o zaman iş berbat hale geliyor horde alıyor bayrağı biryere saklıyor ally bir yere saklıyor maç uzuyor ve genellikle ally bayrağı horde dan önce düşürüyor. sonrası gg

maçın geri kalanı de böyle devam ediyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
valla bizim bg da da av haric her yeri ally supuruyo. bazen 3 healer gordugum bile oluyor wsg de. bi de zaten multi queue alma yuzunden kacan cok oluyor. bi daily yapacam diye 30 tane wsg e girdigim biliyorum lan.


unutmusum eklemeyi bg rampage. densiz inde dikkatini cekmis nerdeyse ayni seyleri soylemisiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ally pre-made yaptığında eziyor, horde pre-made yaparsa horde da eziyor, random vs. random'da neredeyse her bg'de horde eziyor. Ama genelde AB'lerde ally üstünlüğü var. WSG'ler %50 diyeyim. EotS'da da eğer iki takım eşit sayıda çıkarsa (EotS yapan yok BG grubumuzda :P) kapışmalı maçlar oluyor genelde.

Ruin'den bildirdim.


Edit: Jay-jay gz xD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız, rogue'u healliyorum adam t6 setli orc prot warrior'a stunlock kasıyor yanında lock beni bombalarken. "healer yok" büyük yalan. direkt embesil alliance'da bg yapanların çoğu, horde'da arenacı tipler bg kasıyor ama alliance arenacıları bg ile uğraşmıyor gibi.

blackout grubundayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok nadir paladin ile pvp ye girerim randomlarla. Attığım heal toplamı allience ın attığı heal(ben hariç tabi) toplamından 2-3 kat fazla oluyor. Holy paladinibile gidip judge geçirip consecration basmaya, adam öldürmeye çalışıyor.

Gerçi Dps tede iş yok, warrior bakıyo ben healliyorum, gaza gelip dalıyor 7 kişi arasına...

Premadelerde uygulatması kolay oluyor, atalarımızın meşhur Turan taktiği ile AB de 5. bayragı alması çok zevkli oluyor. Dayak yiyormuş gibi görünüp yavas yavas geri cekilip Farm daki defansı bırakmalarını sağlıyıp, aldıktan sonra base camplamak. Randomlara bu taktiği anlatana kadar ne stablekalıyor ne lm nede gm.
Birde inanmışlar vardır, baseden çıkar sefere, geri dönmek bilmez farm da dakikalarca savasır, sonunda önceden kazandığımız bayrakları kaybetmemize neden olur,farmıda alamaz, oyunun taktiğin içine eder.

Bazılarıda bilir ama geç kalır nedense,
13:05:48: Playerx: GM need help!!!
13:05:50:

Ally tarafının mallıklarını daha rahat farkediyorum, eminim horde dada wardır benzer duurumlar. Stable ı almış 10 kişi, gerideki 4 base de ally ın adam inatla stableda takılıyor. Buda sık karşılaşılan durum.

İşin özeti, ally/horde farketmez, bilende bilmeyende €12.99 veriyor ve oynuyor... Herkesin iyi olmasını bekleyemeyiz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ally 70% av 30-40 ab,wsg 40-50eots kazanıyor bloodlust'ta.alliance'ta ciddi anlamda heal sorunu var.priestların büyük kısmı shadow shamanlar element/enchant druidler ommkin gidiyor.hem priestımla healer girdim lockla oynuyorum su aralar daha cok.fena gearı olmayan bi tane warrior var mesela 2v1 dalıyorlar buna heal alıyor işte kesiyor ikisini arkasından gidiyorum 4-5 horde grubu var bi yerde kosuyor aralarına charge basıyor nasıl bi gaza geliyorsa anlamıyorum ölüncede once whisperdan sovdü bi kaç kez sonra bg chatten no healing ffs gibisinden bişiyler yazdı,alliance oynayanlar yas itibariyla daha küçük oldukları içinmi nedendir söz dinlemiyorlar :P defend with me diyorum mesela BS'te adama ısrarla solo sekilde farm almaya kasıyor
ha arenadan sonra yalan oldu bgler cok iyi pvp yapan premade flm gormedim uzun zamandır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi yok yok yok şu yüzden alliance kaybediyor bilmemne işine girmicem, zaten sebepler 2 senedir bolca tartışılıyor. olay şu ki, horde'a "easy win mode on, geçiyim de rahatlıyım, leveling de kolay artık" diye geçen zilyon tane iyi-kötü oynayan adam mevcut. dengeler değişiyor, hele ki blood elf'lerde çok genç yaştaki oyuncuları da çekiyor ki ( night elf'lere alternatif olarak ) bilemiyorum yani, işler deişmeye çoktan başladı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...