DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya ne güzel uyuyodum rüya görüyordum. sonra annemin her bayram yaptığı gibi benim yatağımı sallaya sallaya uyandırdığını sandım. meğer değilmiş. neyse geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 msn e gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ankaralılar şuna bir bakın! http://forum.paticik.com/read.php?26,3017854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Black_Lupin said: insan konuyu ankara diye açar ne çukurambarı orda ayrı medeniyetinizmi var sizin.bende konu açılmamış diye konu açtım töbe töbe... çok pis rezil oldun diyim sana öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 elinize yüzünüze bulaşmasın aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Var mı birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 mADmaXimus said: Ankaralılar şuna bir bakın! http://forum.paticik.com/read.php?26,3017854 ne REKLAMCISIN YAW :D adamlar can derdinde kasap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben niye hissetmiyorum depremleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İki konu birleştirildi.. ^_^ tek başlık altında toplandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 net sallandım yatakta, ben uyandım kedi uyanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 tanrılar kurban istiyoooo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 uyuyodum sallana sallana uyandim ne guzel kendimi bebekler gibi hissettim. gecmis olsun hepimize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 uyuyordum kacırdım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 geçmiş olsun dikkatli olmak lazım geliooo geliooo büyük deprem geliooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
93death93 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 debremde yakınlarını kaybeden herkese geçmiş olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 KillJoy said: mADmaXimus said: Ankaralılar şuna bir bakın! http://forum.paticik.com/read.php?26,3017854 ne REKLAMCISIN YAW :D adamlar can derdinde kasap.. çok önemli bir mesele ankaralılar için, hazır deprem topiğine ankaralılar toplaşmışken dikkat çekelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 valla "sabahtan beri deprem oluyor, benim dolapların kapakları açıldı, ev gitti geldi" felan deniyor da, ben hiç birşey hissetmedim yahu. şu "en şiddetlisi" olduğu sırada tuvaletteydim. sadece dolabın kapağından "tık tık" diye bir ses geldi de, dışardan kamyon geçiyordur da, onun yüzünden tıkladı sandım. daha sonra annemler geldi de, "deprem oldu" dedi şaşırdım. ne biçim sağlam evse, herkesin dolap kapakları açılıyor, cd'leri düşüyor, evi gidip geliyor, bizim burda tek birşey bile hissetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ben guzel sallandim, hatta ona uyandim. Bone senin hissetmemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 sabah dota oynarken adamlar deprem oluyor filan diyolardı bende sandking in ultisini abarttılar sandım şidmi parçalar yerine oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bone said: valla "sabahtan beri deprem oluyor, benim dolapların kapakları açıldı, ev gitti geldi" felan deniyor da, ben hiç birşey hissetmedim yahu. şu "en şiddetlisi" olduğu sırada tuvaletteydim. sadece dolabın kapağından "tık tık" diye bir ses geldi de, dışardan kamyon geçiyordur da, onun yüzünden tıkladı sandım. daha sonra annemler geldi de, "deprem oldu" dedi şaşırdım. ne biçim sağlam evse, herkesin dolap kapakları açılıyor, cd'leri düşüyor, evi gidip geliyor, bizim burda tek birşey bile hissetmiyorum. Çok iyisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bone o ewin sağlamlığından değil de sizin dairedeki kütle fazlalığından sarsılmamıştır pek. fiziksel bir açıklaması vardır yani herşeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ev sağlam yerde olm. Ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 +3 gogoggo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Azmodai said: ben guzel sallandim, hatta ona uyandim. Bone senin hissetmemen normal. kaçıncı kattasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 ankaraya geldim vay be ne geliş ama depremle sallandırıyorum ortalığı işte belli oluyor geldiğim ii sallandım ama tırstım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar