sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 garanti ediyorum paticik bünyesinde mmorpg ile az biraz haşır neşir olmuş herkes çok beğenecek bu bölümü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Gülmekten altıma sıçtım bu bölüm süperdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 offf epic bi bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 AHAheahe süper bölümdü :) lvl 3 and she thinks she's rich, what a noob! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 En iyi bolumdu suana kadar heralde. Bayildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahaha süperdi ya aoc falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 laptopla oynuyorlar hadi o tamam da mouse yok yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 eet o benim de dikkatimi cekti ahaha. Touchpadli mmorpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Olabilir aslında. Oda arkadaşımın touchpadle counterstrike oynadığını ve headshotla adam vurduğunu gördüm. Artık bunlara takılmıyorum o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 arcane said: AHAheahe süper bölümdü :) lvl 3 and she thinks she's rich, what a noob! burda bittim bende hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 alt yazı bekliyorum hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yine muhteşem bi bölüm, hemen hemen her espride güldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Of harikaydı yine ya. Her bölüm Raj üstünden gitsin ya kusursuz bir adam. "I know! I'm resplendent like the noon-day sun, am I not?" Am I not diyişine öldüm 10 kere falan geri alıp izlemişimdir. Ayrıca: Charlie Sheen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dizi cok iyi cidden, rajin annesi babasi da muthis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rajin babasi seinfelddeki restoran acan degil mi lan? He's a very very bad man diyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aquila said: rajin babasi seinfelddeki restoran acan degil mi lan? He's a very very bad man diyenaynını dedim bende o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 welcome to the raj-mahal inanılmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mükemmel bir bölümdü. spo Sheldon inanılmaz bu bölümde de, Raj'ın ofisinde o yaptığı gülüşü unutamam asla, efsaneydi :) Raj ayrı zaten haha. Yalnız sonu çok acıyı be, acıdım Lennard'a. Sanırım gerçekten Lennard ile Raj'ın arası açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bisey olmaz lenirda. PENNY BENIM OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ı ıh açılmaz araları raj söyler bişey olmadı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Abi we're here to see Kutrepeli (veya her neyse), not to kill Batman inanilmaz aeuheauahaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet lol süperdi o Charlie Sheen ve Raj Mahal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben bariz dinlemiyorum bu diziyi, ozellikle Pennynin oldugu sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 The Big Bang Theory S02E04 HDTV REAL PROPER XViD-NoOneDoes The Big Bang Theory S02E04 The Griffin Equivalency SUPER ELITE MEGA PROPER HDTV XviD-FQM The Big Bang Theory S02E04 PROPER HDTV XviD-iDontLikeFQM The Big Bang Theory S02E04 HDTV XViD-DOT suyu çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ilk cikan release'te ses ayari bozuktu ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar