hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aluriel said: friends çok leş Aynen, leş ötesi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu arada ben bbt en iyi komedi dizisi falan demedim sdf çarptırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends fazla klişe ve aşırı güldürmezdi beni olay seinfeld'dir, gelmiş geçmiş açık ara 1 numaralı komedi. tbbt herhalde ilk 5'e rahat girer, muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hoccemama said: Aluriel said: friends çok leş Aynen, leş ötesi hatta. Sıkıcı ve komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 S5 E 15 lightsaber çok iyiydi ahahhahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Froot Loops zaaaa :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 s5 ep 16 ölümcül bakterilerin virüslerin ortalıkta gezdiği laboratuvar ortamında sheldon elini kesicek ve sonrada bara gidicek hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2520500_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bone said: komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. hmmm ben action ve drama diye izliyodum bu arada açık ara en iyi komedi dizisi falan seinfeld'den sonra çıkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dizinin tek kötü yanı, o kadar komplike ve uzun cümleler kuruyorlar ki alt yazı takip etmek kastırıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 seinfeld'in yanına bile yaklaşamaz bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bir tek raj güldürüyor eskiden howard da güldürüyordü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bone said: bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. tam olarak bunu demeye gelmiştim. ayrıca sosyal sorunları olan tipler. insanlar sheldonın ne dediğini anlayamadığı için seviyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Son bölümün başında Sheldon'a güldüm, gerizekalı ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çok datlu gülüyordu ben de çok güldüm. biyoloji labında eldiven giyinmemesi çok saçma sheldon gibi adamın , uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 codename_curse said: Bone said: bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. tam olarak bunu demeye gelmiştim. ayrıca sosyal sorunları olan tipler. insanlar sheldonın ne dediğini anlayamadığı için seviyor bence Bu bir ürün insanlar beğenebilir yada beğenmeyebilir, bu kendilerini ilgilendirir. Burası bir forum beğenip beğenmediğini beyan edebilir ama beğenenler veya beğenmeyenler hakkında nahoş yorum yapmak kimsenin hakkı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 benim çok umrumda değil elalemin ne yazdığı. ama burada diziyi sevenler de "sevmeyenler salak olduklarından sevmiyor bence" yazsa, gelip ortalığı ayağa kaldırır heralde onu yazan eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 herkes salak, o yuzden bisey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 talk for yourself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şu diziye kötü diyenleri zevksizler ve algısı kapalılar olarak sınıflandırayım da, verdikleri tavsiyeleri direk passliyim, tişikkirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bi community değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 17. bölüm çok iyiydi bence,ben bayağı güldüm özellikle spo basketball sahnesinde.ve de penny'nin tabloyu ilk gördüğü andaki tepkilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 scissors cut paper paper covers rock rock crushes lizard lizard poisons spock spock smashes scissors scissors decapitate lizard lizard eats paper paper disproves spock, spock vaporizes rock and as it always has rock crushes scissors ahahahahhhasdasdskaskds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 hahahahaha ya bu bölüm süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar