hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Aluriel said: friends çok leş Aynen, leş ötesi hatta.
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu arada ben bbt en iyi komedi dizisi falan demedim sdf çarptırmayın
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 friends fazla klişe ve aşırı güldürmezdi beni olay seinfeld'dir, gelmiş geçmiş açık ara 1 numaralı komedi. tbbt herhalde ilk 5'e rahat girer, muhteşem.
Law Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 hoccemama said: Aluriel said: friends çok leş Aynen, leş ötesi hatta. Sıkıcı ve komik değil.
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 S5 E 15 lightsaber çok iyiydi ahahhahaha :D
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 s5 ep 16 ölümcül bakterilerin virüslerin ortalıkta gezdiği laboratuvar ortamında sheldon elini kesicek ve sonrada bara gidicek hadi len
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/2520500_700b_v1.jpg
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bone said: komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. hmmm ben action ve drama diye izliyodum bu arada açık ara en iyi komedi dizisi falan seinfeld'den sonra çıkan.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dizinin tek kötü yanı, o kadar komplike ve uzun cümleler kuruyorlar ki alt yazı takip etmek kastırıyor bazen.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 seinfeld'in yanına bile yaklaşamaz bence...
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bir tek raj güldürüyor eskiden howard da güldürüyordü
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bone said: bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. tam olarak bunu demeye gelmiştim. ayrıca sosyal sorunları olan tipler. insanlar sheldonın ne dediğini anlayamadığı için seviyor bence
Nako Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Son bölümün başında Sheldon'a güldüm, gerizekalı ya sfd
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çok datlu gülüyordu ben de çok güldüm. biyoloji labında eldiven giyinmemesi çok saçma sheldon gibi adamın , uyuz oldum.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 codename_curse said: Bone said: bu diziyi çevremde bir sürü insan bayıla bayıla izliyor ama bir tek ben sevemedim sanırım. "nerd" veya "geek" kültüründen ziyade amerikan kapitalizmin içinde para harcayıp ne görse alan tipleri izliyoruz. seri beni kendine çekemedi, komedi dizisi diye izlesem esprileri de güldürmedi. tam olarak bunu demeye gelmiştim. ayrıca sosyal sorunları olan tipler. insanlar sheldonın ne dediğini anlayamadığı için seviyor bence Bu bir ürün insanlar beğenebilir yada beğenmeyebilir, bu kendilerini ilgilendirir. Burası bir forum beğenip beğenmediğini beyan edebilir ama beğenenler veya beğenmeyenler hakkında nahoş yorum yapmak kimsenin hakkı değil.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 benim çok umrumda değil elalemin ne yazdığı. ama burada diziyi sevenler de "sevmeyenler salak olduklarından sevmiyor bence" yazsa, gelip ortalığı ayağa kaldırır heralde onu yazan eleman :D
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 herkes salak, o yuzden bisey farketmez.
aente Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şu diziye kötü diyenleri zevksizler ve algısı kapalılar olarak sınıflandırayım da, verdikleri tavsiyeleri direk passliyim, tişikkirler.
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 17. bölüm çok iyiydi bence,ben bayağı güldüm özellikle spo basketball sahnesinde.ve de penny'nin tabloyu ilk gördüğü andaki tepkilerine.
copry Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 scissors cut paper paper covers rock rock crushes lizard lizard poisons spock spock smashes scissors scissors decapitate lizard lizard eats paper paper disproves spock, spock vaporizes rock and as it always has rock crushes scissors ahahahahhhasdasdskaskds
Öne çıkan mesajlar