Soris Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ortalamanın biraz üstünde bir bölümdü eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 @kharon sheldon zaten kurallari cikarlarina gore yamultmus ve yamultmaya devam eden bi insan. isine gelmeyince soylemiyo. bu bolumde de gorduk zaten, "butcem yok. "karınca yuvasına fosforlu toprak koymak icin var ama". "evet!" yani true natural bi karakter degil sonucta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi bence en epic bbt bölümüydü=) her saniye güldüm yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dandikti bu bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 howard iyiydi bu bölüm :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 MrLevie said: abi bence en epic bbt bölümüydü=) her saniye güldüm yani=) smarthan said: dandikti bu bölüm ya Bu 2 yorum ayni bolum icin mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ortalama bi bölümdü bence. 4x2 izledikten sonra hiç biri kesmiycek beni gerçi ama, daha iyi de olabilirmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Bölüm meh. Sanki tbbt episode generator var da senaryoyu oradan almışlar. Girl friend trouble + work trouble. ama george takei yardı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şu dizinin şu olayını anlamıyorum geçen bölüm Amy Sarah Fowler vardı bu bölüm yok bir daha ki bölüm ortaya çıkacak Penny dışında hiç bir dişi karakter iki bölüm üst üste oynamıyor hep arada bişey oluyor herhalde zor durumlarda kullanıyorlar bu hikayeleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 starbuck !!!(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 best bazinga ever ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bazinga!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Penny yoktu? Neler oluyor ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ayağını kırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sheldon'un Penny'ye koşmasını beklemiştim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Tüm zamanların en başarılı bazingasıydı bu ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Son bölümü izlemediyseniz bakmayın. Bazinga! http://www.youtube.com/watch?v=OdcaeXD4rV0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hahahah en başarılı bazingaydı! vaov yatıyorum ben sen çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Top havuzundaki bazinga bombardımanını unutanlarınız var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=skQGve3XksU Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 GERGE said: Son bölümü izlemediyseniz bakmayın. Bazinga! http://www.youtube.com/watch?v=OdcaeXD4rV0 niye ters abi bu video? kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ama çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bitchez be crazy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 moncici said: GERGE said: Son bölümü izlemediyseniz bakmayın. Bazinga! http://www.youtube.com/watch?v=OdcaeXD4rV0 niye ters abi bu video? kafam karıştıaynen lan webcam le falan mı çekilmiş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar