Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 milyonlarca sperm arasından 2. gelseydiniz ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ikizim olurdu, cok inatciyim kesin yumurtayi delerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 birinciye yapışırdım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Önümüzdeki yarışlara bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Tabela ayağında ikinci oldu bizim sperm, 5te kaldık, çok para verdi altılı. (biraz fazla mı coştuk garbıçta ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 milyonlarca sperm arasında 2. yi gectiniz, kacıncı olursunuz=? sdfsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Milyonlarca Sperm arasında ben nasıl birinci geldim onu hayatta anlamadım. Ben 1 kilometreyi 1 saatte giderim insanlar beni izlerken sıkıldıklarını fenalık geldiğini bir insanın nasıl bu kadar ağırkanlı olabileceğiniz anlamadıklarını söylerler. Yani ben 1. olduysam diğerlerinin durumu çok kötü olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tüp bebeksindir belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yok değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ozaman diğerlerinin durumu sahiden kötü.. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Milyonlarca sperm arasından birinci gel..sonra yaşadığın şu hayata bak! //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 hayatın kötüyse şöyle düşün, senden sonra gelenler belki tinerci olacaktı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bilim adamı olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 şerefli ikinciliği tercih ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 "gençliğinde milyonlarca spermi boşa harca, şimdi ise çocuk yapamayacak durumda olduğunu öğren! yaw bankaya yatırsam o spermleri sadece faizi ile japonya nüfus artış hızı bile rekor kırardı bak.. bizimkiler dediydi oynama çok, düşer diye. dinlemedim, eşşeklik bende! organ düşer sandıydım ama kalitesi düşmüş. top bebek, tüp bebek uğraş şimdi.. yok bebek yapabilirsek de içim rahat etmez ki! tüp bebek dedim de, ya tüpçüdense bebek! hay ben böle milyonlarca spermi.. sallandırıcan 50milyonunu taksimde bak bakalım bi daha tembellik ediyorlar mı? yumurtaya koşun lam! ışığa gidin. use the force sperm! luke? use the force luke!" hıdır gençkısıe, 31 daimi kısır - fulltime örtmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 :D bu cok iyiymiş ya. ama gercekten kotu bi durum olsa gerek sen git o kadar boşa harca sonra... peh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 2. sperm olursan, bu babayı aldığının resmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aksin bacaklarimdan oluk oluk milyonlarca dogmayacak cocuklarim sarksindaki gibiyse yapcak bisi yok zaten bacaga yapisacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 o milyonlarca sperm geyiği tamamen yalan. zaten bi tane var aslında. diğerleri mirror image. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 1.spermi kısır bırakırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 2. cilik bana göre değil ben birinciyim ikinci düşünsün :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar