Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orjinal UO midileri :)

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İlk başladığımda uzun yıllar müziklerle oynadım. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Bir kere kapadım müziği, daha da açmadım. Ha açmadım ama mp3 playerda kesinlikle tüm müzikleri olurdu lanet olası oyunun :D Oldult bu arada Old Ultima anlamına geliyor. Trivia tarzı bişi olsun hani :D

Bir de Ultima Online oynayıp da çoğu kişi Ultima serisini oynamamış oluyor ya. Ona üzülüyorum işte. Halbuki ne güzeldir Avatar :D
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben indirdim, save as dersen iniyor.

oldult06 benim de favorimdi yaw..
valla gozlerim doldu..

cok tesekkurler..

edit: wind i unutmusum yaw..bide tavern04
Mesaj tarihi:
bide age of shadows yükleyincemi başka bi versiyonunu yükleyincemi yeni kayıt OST geliyodu. hani şu login menüsünde çalan müzik. mp3 olarak ayrıca midi değil. eğer çok ender bulunan bişeydiyse upload edebilirim sanırsam. ama muhtemelen değil :D
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Abaawwwwww nası nostalji yaptı ya. Oldult06 efsane resmen. Oyuna girdikten bi süre sonrasına kadar çalmaya devam ederdi. 41 LJ'li karakterimle sağda solda salak salak koşturduum "vay be iyi kasıyom he" dediim zamanlar geldi aklıma.
Noobluk daha iyi bu oyunda ya.
Mesaj tarihi:
Karamelabonbon said:
ya hocam bu şarkılar hangi versionda çalıyor bende mondains var sound u music i açıyorum war moduna geçince ne combat çalıyor ne birşey age of shadowsta flnmı çalıyor bu midiler anlamadım ya varmı bilen

renassaince veya t2a'da olduğundan eminim, aos'ta var mı bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...