Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 http://home.insightbb.com/~gucciardo/UOMIDIS.rar gaza gelirsiniz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 OLDULT06 ahh be tekrar ve tekrar aklıma geliyo etrafta skill veya para kasmadan dolaştıgım günler aklıma geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ağlarım lan :..( Çok duygusalım ben içimde :'( Edit : Minoc dünyanın en güzel şehri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Of of, yıllardır MMORPG ye vakit ayırmıyorum. Ama gerçekten şu midileri duymak beni benden aldı. Resmen hayatımızın bir kısmını feda etmiştik bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ben gitarla çalacam size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Forest_A lj kasarken bol bol dinledigim muzik idi :D simdi aklima geldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bucs'un müziği özellikle güzeldi fakat ölmekten korktugum icin moongateden çıkardım biraz dinler snra gate e geri kaçardım aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 İlk başladığımda uzun yıllar müziklerle oynadım. Sonradan ne oldu bilmiyorum. Bir kere kapadım müziği, daha da açmadım. Ha açmadım ama mp3 playerda kesinlikle tüm müzikleri olurdu lanet olası oyunun :D Oldult bu arada Old Ultima anlamına geliyor. Trivia tarzı bişi olsun hani :D Bir de Ultima Online oynayıp da çoğu kişi Ultima serisini oynamamış oluyor ya. Ona üzülüyorum işte. Halbuki ne güzeldir Avatar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 link de sorun var sanırım upload edebilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ben indirdim, save as dersen iniyor. oldult06 benim de favorimdi yaw.. valla gozlerim doldu.. cok tesekkurler.. edit: wind i unutmusum yaw..bide tavern04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bide age of shadows yükleyincemi başka bi versiyonunu yükleyincemi yeni kayıt OST geliyodu. hani şu login menüsünde çalan müzik. mp3 olarak ayrıca midi değil. eğer çok ender bulunan bişeydiyse upload edebilirim sanırsam. ama muhtemelen değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 zaten her sürümde var onlar. onlar sayılmaz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bende öyle düşünmüştüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya hocam bu şarkılar hangi versionda çalıyor bende mondains var sound u music i açıyorum war moduna geçince ne combat çalıyor ne birşey age of shadowsta flnmı çalıyor bu midiler anlamadım ya varmı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abaawwwwww nası nostalji yaptı ya. Oldult06 efsane resmen. Oyuna girdikten bi süre sonrasına kadar çalmaya devam ederdi. 41 LJ'li karakterimle sağda solda salak salak koşturduum "vay be iyi kasıyom he" dediim zamanlar geldi aklıma. Noobluk daha iyi bu oyunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oha bi tane favorim vardı hangisiydi diye düşünüyodum da buldum: trinsic. Efsane ya, direk telefona zil sesi yapmak lazım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Karamelabonbon said: ya hocam bu şarkılar hangi versionda çalıyor bende mondains var sound u music i açıyorum war moduna geçince ne combat çalıyor ne birşey age of shadowsta flnmı çalıyor bu midiler anlamadım ya varmı bilen renassaince veya t2a'da olduğundan eminim, aos'ta var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar