Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Isyanı . . .

diablotg

Öne çıkan mesajlar

Deniz kenarında bir iskelede tek başına oturmuş ayaklarını suyun berrak yüzeyine dokundurup soğukluğunu hissettiğin bir anda tatlı bir nefesin kulağını gıdıklamasıyla irkilip dudaklarında onu benzersiz bir duygu patlamasıyla yaşamak sonra yanına o heyecan verici vücudunun süzüle süzüle oturmasını izlemek sana yüzündeki o rahatlatıcı gülümsemesiyle baktığını görmek nasıl bir duygudur acaba?Bir kızdan bahsediyorum çok sevdiğin her yönüyle ve herhangi bir yerden bahsediyorum yanına gelip seni öptüğü ve bir ortamdan bahsediyorum bu güzelliğe güzellik katan.Bu olmasın başka birşey olsun mesela hiç beklemediğin bir anda dudaklarına yapışıp nemli gözleriyle gözbebeklerine dokunup seni çok seviyorum dediği ,bu da otoyolun ortasında olsun.Yada o otursun bense onun saçlarını okşayayım bir yaz akşamında parkta bir bankta.Hiç beklemediğin ummadığın aklının ucundan bile geçirmediğin hatta senden nefret ettiğini sana bir tarafıyla gülüo sandığın bir anda dudaklarına yapışıp o aşkının ıslaklığını bırakması nasıl bir duygudur acaba? sevmek nasıl bir duygudur bilirim ama sevilmek nasıl bir duygudur hiç tatmadım.Ben bunu seviyorum , ben imkansız aşkları , ben alakasız aşkları , ben hesapta olmayan aşkları seviyorum.Ben aşkı doruk noktasında istiyorum ama ben hala bu yaşımda aşkı hayallerimde ve ideallerimde yaşıyorum.Daha bir kızın elini tutmayı bırakın hiçbir kızla teke tek yemeğe çıkmamışken samimi olmamışken , ben ne yapıyorum bu tek düze hayatımda fizik matematik kasmaktan başka.Fiziğe matematiğe herşeyden fazla önem veriyorum onlar benim herşeyim lakin hayatta var bir yandan benim sahip olduğum ve o akıp gitmekte hayallerle birlikte.
Evet ben sevilmeyi bilmek ve onu en üst düzeyde delicesine yaşamak istiyorum bu çağa inat.
Oh be dünya varmış...(Edit:imla)
Sosyal ağlarda paylaş

Eski Kız arkadaşımla yeni başlamıştık ve evde yanlız ders çalışırken elele tutuşmuştuk.Tek el serbest, ders anlatıyorum.Soru çözerken eliylede arada belki de gayri ihtiyari elimi sıkıyordu.O sıkma benim beynimde karıncalanmalara neden oluyordu.Böyle bir heyecan, mutluluk yaşamadım =) Ciddi diyorum haha. Var arkadaşım var.Sen devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:
Eski Kız arkadaşımla yeni başlamıştık ve evde yanlız ders çalışırken elele tutuşmuştuk.Tek el serbest, ders anlatıyorum.Soru çözerken eliylede arada belki de gayri ihtiyari elimi sıkıyordu.O sıkma benim beynimde karıncalanmalara neden oluyordu.Böyle bir heyecan, mutluluk yaşamadım =) Ciddi diyorum haha. Var arkadaşım var.Sen devam et.
ahay aksam aksam okudum mutlu oldum.oyy ne guzelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...