diablotg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Deniz kenarında bir iskelede tek başına oturmuş ayaklarını suyun berrak yüzeyine dokundurup soğukluğunu hissettiğin bir anda tatlı bir nefesin kulağını gıdıklamasıyla irkilip dudaklarında onu benzersiz bir duygu patlamasıyla yaşamak sonra yanına o heyecan verici vücudunun süzüle süzüle oturmasını izlemek sana yüzündeki o rahatlatıcı gülümsemesiyle baktığını görmek nasıl bir duygudur acaba?Bir kızdan bahsediyorum çok sevdiğin her yönüyle ve herhangi bir yerden bahsediyorum yanına gelip seni öptüğü ve bir ortamdan bahsediyorum bu güzelliğe güzellik katan.Bu olmasın başka birşey olsun mesela hiç beklemediğin bir anda dudaklarına yapışıp nemli gözleriyle gözbebeklerine dokunup seni çok seviyorum dediği ,bu da otoyolun ortasında olsun.Yada o otursun bense onun saçlarını okşayayım bir yaz akşamında parkta bir bankta.Hiç beklemediğin ummadığın aklının ucundan bile geçirmediğin hatta senden nefret ettiğini sana bir tarafıyla gülüo sandığın bir anda dudaklarına yapışıp o aşkının ıslaklığını bırakması nasıl bir duygudur acaba? sevmek nasıl bir duygudur bilirim ama sevilmek nasıl bir duygudur hiç tatmadım.Ben bunu seviyorum , ben imkansız aşkları , ben alakasız aşkları , ben hesapta olmayan aşkları seviyorum.Ben aşkı doruk noktasında istiyorum ama ben hala bu yaşımda aşkı hayallerimde ve ideallerimde yaşıyorum.Daha bir kızın elini tutmayı bırakın hiçbir kızla teke tek yemeğe çıkmamışken samimi olmamışken , ben ne yapıyorum bu tek düze hayatımda fizik matematik kasmaktan başka.Fiziğe matematiğe herşeyden fazla önem veriyorum onlar benim herşeyim lakin hayatta var bir yandan benim sahip olduğum ve o akıp gitmekte hayallerle birlikte. Evet ben sevilmeyi bilmek ve onu en üst düzeyde delicesine yaşamak istiyorum bu çağa inat. Oh be dünya varmış...(Edit:imla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yok abi elde edincede sevilmeyi değeri kalmıyor. Belkide o hayatının aşkı kavramını bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hacı ben de rakı içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben basit sevgilere ilişkilere gelemiyorum öyle canımlı cicimli sürüp giden.Ben gerçekten filmlerde yaşıyorum o aşkları ve sonra film bitince gerçek olmadığını ve o adamın ben olmadığımı fark edince dünya başıma yıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Cümlelerin uzunluğundan, sonuna gelmeden başını unutuyorum. Okuyamadım ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kendisi gecenin değil yılın isyanı olmus yalnız..herkes bi gun bulacak diolar ben pek inanmıorm acıkcası ama işin mi var yauv bekle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 "Sevmek! Sevilmek! Bu iki hayal içinde zaman süratle geçiyordu." hayatımız zaten bir şeyleri beklemekle geçmiyor mu? ona biraz hayal sosu katıp, belki hızlandırıyoruz işte. ayrıca güzel ifade etmişsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 peki soruyorum kendim için size tecrübelerinize: ben bu tarz bir deneyim -bunlardan herhangi birini- hayatım boyunca hiç yaşayamayacak mıyım !!! (20 yaşındayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 hayatin devam ettigini ve kendinin bekledigini düşününce insan bi garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben yatıyorum iyi geceler... bu devirde o tarz bir ilişkiyi, o tarz en üst seviye duygu patlamalarını yaşayamayacağımızı fark ediyorum.Hem insanlar müsait değil hem de ortamlar müsait değil artık böyle şeyler için anca ben sen o bu tarz yaşayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yaşanabiliyor neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Eski Kız arkadaşımla yeni başlamıştık ve evde yanlız ders çalışırken elele tutuşmuştuk.Tek el serbest, ders anlatıyorum.Soru çözerken eliylede arada belki de gayri ihtiyari elimi sıkıyordu.O sıkma benim beynimde karıncalanmalara neden oluyordu.Böyle bir heyecan, mutluluk yaşamadım =) Ciddi diyorum haha. Var arkadaşım var.Sen devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sevilmek güzel bişey.değerini bilcen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Defensive said: Eski Kız arkadaşımla yeni başlamıştık ve evde yanlız ders çalışırken elele tutuşmuştuk.Tek el serbest, ders anlatıyorum.Soru çözerken eliylede arada belki de gayri ihtiyari elimi sıkıyordu.O sıkma benim beynimde karıncalanmalara neden oluyordu.Böyle bir heyecan, mutluluk yaşamadım =) Ciddi diyorum haha. Var arkadaşım var.Sen devam et.ahay aksam aksam okudum mutlu oldum.oyy ne guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ne isyanı ulan git fizik çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ulan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Bu arada aşk güzel şeydir tabi, bir insanın sadece elini tutmasının bile sende tarif edilemez duygulara yol açması, hissettiğin her zevkin 10a katlanması ve benzeri. fekat fizik de güzeldir (temel bilim olan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 fizik elini tutabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 stalker mısın kardeşim sen tutar tutmaz aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Şu anda Fizik'in üstünde ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Asteroth said: Şu anda Fizik'in üstünde ne var? Ben varım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Chuck Norrisle Cüneyt Arkının Torunu musun sen? Aşk var mı yok mu Bilemem. Aklını bu kadar kurcalaması yanlış derim. Edit : Yalnışla Yanlışı karıştırdım yine pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar