Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Arattım başlık açan olmamış, patidaşlarımızı bu harika diziden haberdar etmeliyim dedim ve ediyorum. Veronica Mars(Kristen Bell) özel dedektif olan babasının yanında çalışan bir kız.Babası vaktiyle şerifmiş ama bir dava dolayısıyla(açıklamıyorum,izleyin.) bu görevi sürdürememiş.(Biliyorsunuz şeriflik işi seçimle) bu dizide olaylar Veronica Mars ve çevresinde gelişiyor,tam olarak polisiye değil. 1. ve 2. sezonlar ile 3. sezon 15. bölüme kadar mükkemel bir dizi. Mutlaka izleyin zaten 3-4 bölüm izleyince kendini izlettirecektir.İzleyipte olumsuz eleştiride bulunan görmedim diyebilirim. Bu arada 3x20 ile son buldu 4.sezon için çekilmiş yapımcılıara verilen küçük bir kısım var youtube'den izleyebilirsiniz.(4.Sezon olmayacak gibi görünüyor,yazık.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ben ısınamadım bi türlü seriye. bence (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 her bölümünü izledim, bok gibi dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bakıyorum da bugün çok kibarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eh hep öyleyimdir de harbiden kötü dizi yani kabullenin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bimem zevk meselesi tamamen polisiye isteyen birisi için uygun değil.Zaten onun için CSI'lar var law order var felan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 izliyoruz zevkle. 3. sezonun 11. bölümüne geldik su gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Kirsten Bell disinda cekici bir yani yok, o da bayiyor yavastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Diziyi izlemedim de ahh Kristen Bell aahh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 iyiymiş bu, kirsten bell götürüyor diziyi adını vermesine yaraşır şekilde. kendisini beğendim ve ayrıca takdir ettim. keşke fbi'da çalıştığı 1-2 sezon daha çekebilselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 burtonesk said: her bölümünü izledim, bok gibi dizidir. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 güzel dizi yav, yani cnbc-e de ilk bölümünü izledim de. hoşuma gitti, oyle b*k gibi falan demeyin plx :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 aaa inanılmaz birşey cidden, cnbc-e vermeye başlamış ben seyrettikten sonra işe bak heh. ve evet gayet güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 8 bölümlük yeni bir sezon hulu'da yayınlanacak bu yıl, galiba babasıyla beraber bu sefer resmi olarak çalışıyor. umarım gene iyi olmuştur da devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 ben basitim kafa yormam diye bağırıyor, eski sezonları da izlemedim, boschtan kötüyse gelir burada çemkiririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 çok fazla reytingden biz de bişeyler kapalım derdindeki ikinci sınıf tv kanalı işi gibi durmuyor mu teaser? film look yok gibi, coloringe de sokmamışlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 gold sen izleme, seni açmaz. eski sezonların hayranlarına yönelik haber verdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 hevesini baltalamak istemem canım. yeni x-files da çok kötüydü ama mulder scully görmek için izledim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2019 en azindan yeni x-files kadar kotu olma sansi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 yeni sezonu şimdi bitirdim de millet çıldırmış son bölüme, bence iyi sezondu ama. iyi twistler vardı. umarım devamını çekerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar