ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sayın Yiğit Arda Türkoğlu, Bu dönem almakta olduğunuz derslerden Etymology I'in 13 Kasım 2007 tarihli sınavında kopya çektiğiniz dersin hocası Dr. Bülent Aksoy tarafından Fakültemiz Dekanlığına bildirilmiştir. Bu konuyu soruşturmak üzere Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği doğrultusunda kurulan komisyon üyeleri olarak durumu ayrıntılı açıklayacağınız yazılı ifadenizi 27 Aralık Perşembe gübü aşağıda bildirdiğimiz yer ve saatte komisyonumuza getirmenizi rica ederiz. Prof. Dr. Işın Bengi Öner - Çeviribilim Prof. Dr. Eser E. Taylan - Batı Dilleri ve Edebiyatları Hayır bunu yaptığımı inkar etmiyorum zaten de, bunun bu kadar büyütüleceğini tahmin edemezdim açıkçası. Okuldaki her dönemim bir eğlenceyle geçiyor zaten; hazırlık atlayıp bölüme başladığım ilk dönem "ben hazırlığa geri dönmek istiyorum" diye bölüme başvuru yaptım, normalde mümkün değilken (neyse ki kredisiz bir dersti) bir dersten withdraw ettim. İkinci dönem okuldaki kaydım silindi kayıt ücretini yatırmayı unuttuğum için, zar zor hallettik kurul kararı ile. İkinci sene ilk dönemimde de okuldan uzaklaştırmaya çalışıyorlar beni. Hakediyorum orası ayrı da, insaf lan:( Ne olacak? Savunma yazacağım, neyse ki 2 hafta önce annem ameliyat olmuştu, ameliyat raporunu kullanacağım falan savunmada, minimum kınama cezası, maksimum 3-6 ay uzaklaştırma alacağım. Dersten F aldığımı eklemiyorum zaten; bir de büyük ihtimalle bursum kesilecek (ki okula devam etme sebebim o burs, ehah) Bu arada içerikte her şey olsa da konunun özetini geçeyim: Etimoloji sınavında elimdeki kopya kağıdına bakarken yakalandım, bölüm kurulu da beni dekanlığa sevk etti. edit: okul / bölüm: boğaziçi / çeviribilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abi inşallah en hafif cezayla atlatırsın. boğaziçindeki durumu bilmiyorum ama bilkentte böle bişi başına gelse gg ): lisede her derste kopya çekerdik, üniye geldiğimden beri ne çektim ne verdim. tırsıyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Umarım kopya kağıdını hocaya vermemişsindir, eğer verdiysen büyük ihitmal uzaklaştırma alırsın. Sende biraz uslu dursaydın ya üniversite orası, her dönemim sorunlu diyorsun. İnşallah en az hasarla kurtulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 eh verdim tabi, başka bir ihtimal söz konusu olamazdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 plagiarism kopya falan tehlikeli olaylar ünide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bilkentte plagiarism yapanı içeri atıyolar :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Marmarada gözetmenler örtpas ediyor kopya olayını, ama çekerken yakalanırsan seni yakalayan asistanın dersinden geçmen zorlaşıyor bir miktar. Abi madem kağıdı yutmak ya da bir şekilde gözetmene vermemek gibi bir şey yapamadın o zaman çıkacaksın aslanlar gibi; "Evet yaptım, ama sorun bakalım neden yaptım?" diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bilkent Üniversitesi 1. sınıf 2. dönem dersi 106-Html de son finalde, dersi geçebileceğim halde bir çocuğun aklına uyup kopya çektim. Bir mail almış, yapan oraya atıyor soruları vs. Bir şekilde yakalandık, ispiyon muhtemel, ve aynı yazı evime geldi. İlk önce yazılı bir savunma istiyorlar sonrada kurul karşısında sözlü savunmanı veriyorsun, kayıt falan ediyorlar bizde. Yönetmelikte karşılığı 1 dönem uzaklaştırma, hafifletici sebepler devreye girerse düşüyor ceza, insiyatif olayı yani. Daha önce yaşanılan kopya olaylarında kınama verilmiş ama biz malesef 6 kişi olduğumuz için çete ve organizasyon hükmüne tabiimişiz. Neyse sonunda 1 ay uzaklaştırma verdiler.Sonuç olarak yapman gereken kurulda dik başlılık etmeden, az şirin görünerek, bir sebep üzerinden itiraf etmen yaptığını. O bile hafifletici sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 deadwoll said: "Evet yaptım, ama sorun bakalım neden yaptım?" diyeceksin. sormuşlar zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bizim dönemden bir çocuk 6 ay uzaklaştırma almıştı, hoca da arkasından bir 6 ay kadar konuştu bazıları piskopata bağlıyor nedense sanki lisede çektiğimiz kopyadan bir farkı var bize hayvan gibi büyük kağıt veriyolar, ondan fazla alıp, sınavın telafisinde cevapları yazıp sınavda direk çıkarmak istiyodum, o olaydan sonra yemedi daha önce hiç yapmadıysan eğitim hayatının son yıllarında arkalı önlü 2 dosya kağıdı ezberlemek zorunda kalmak, insanı sarsıyor bir yerde, alışıyor tabi insan ama derin etkiler bırakmıyor deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 geçmiş olsun, işallah en az hasarla atlatırsın savunma olayını=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 koç univ.'de arkadaşım 3 hafta uzaklaştırma aldı ama ağzı laf yapar.. iyi savunma verirsen kınama ile kurtarırsın veya 2-3 hafta uzaklaştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kopya cekerken yakalandın mı hemen ayaga kalkıp böle sorumu olur diye atar yapacakksın kagıdı burusturup atıp hemen tüyeceksin. olayın saskınlıgıyla ne gözetmenler ne hoca bisey yapamaz uzaklastırmadan yırtarsın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 öeh! oturtma.. geçmiş olsun yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @fistan ne farkedicek ki abi onu anlamadım =) yani amfi dersi değilse hoca zaten seni tanıyordur... 200 kişilik amfiyse tanımıyordur tabii de asistanların her zaman tanıma ispiyonlama ihtimali var.. ben bir kez asistanın tekine yakalandım yanıma geldi işte kopya çekme zart zurt bişiler dedi... -ayıptır senin yaptığın ikimizde öğrenciyiz dedim... bişiler zırvalayıp gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 2. si harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Birincisi de süpermiş yav :) Ne üniversite nede lise hayatım boyunca,hiç bi sınava(performans sınavları haricinde) çalışarak yada elimde kopyayla gitmedim.Hep ya yandakinden bakarak,yada başkasının kullandığı bi kopyayı kullanarak yazdım soruları :) Ha marifetmi? Elbette değil,ama konservatuvarın güzelliğinden herkes faydalandığı gibi bizde faydalandık işte.Zaten lisede matematik,biyoloji,fizik bile yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 2.sinde cocuk nabıyo neyi kazıyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 neyi kazıdığını boşver, olaya gel :D süpermiş .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha böyle bişey var mıymış lan harbiden? fizikçiler çok rahat yahu quantum hocası sınava yanınızda a4 kağıtla gelin üstüne ne isterseniz yazın diyor. örnek öğretim görevlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ahahaahah ikinci video süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Şu 90lık kağıt yaptığın, sonra yüssüzlük edip 100 alıyım lan diyip kopyalarını açıp bide üstüne acemiliğinden yakalandığın sınav mı bu? Çünkü öyle bi hikaye hatırlıyorum ben muhaha :) Geçmiş olsun tabi, yaşım küçük yeniyim heyecan yaptım ondan baktım yoksa çok iyi biliyorum örtmenim savunması hep işe yarar bu durumlarda. Acizi oyna, inşallah 1-2 hafta uzaklaştırma gibi ufak bişeyle yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar