Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 birsyelerin takibi icin daha once az skandalalr cikmadi bknz: telekulak cetesi e luzumu var tabi lazim diye her vatandasa cip takalim gps den takip edelim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 sam +1 gerge +1k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İnternetin ve telefon konuşmalarının takip edildiğini daha yeni mi öğreniyorsunuz benim sevgili patilerim. Hatta size daha ileri noktasını söyliyeyim, bir çok ankesörlü telefonda video kamera var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hiçbiriniz tahmin edemediniz... emniyet müdürüne bilgisayarı zaten emniyet veriyor, içinde keyloggerları hediye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fedaykin said: bir çok ankesörlü telefonda video kamera var. Ne var ki duşlarda da var, mit yerleştiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben geyik yapmıyorum. Hatta 2000'lerin başı veya 90'ların sonunda Eminönünde yapılan bomba ihbarını kimin yaptığını arama saatindeki kamera görüntülerinden çıkarmış ve bunu delil olarak kullanmışlardı. Bu gizli bir bilgi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yasasin polis devleti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 normal bir telefon konuşmasında kilit sözcüklere seçen bir sistem var diye biliyordum ben hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Sam said: cumhuriyet tehlikede, ordu göreve! AHAHAHA Mükemmel ötesi yalnız :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 istediğğini söler, hanı sölese ne olcuak yasakmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mazaret olmuş bence. 24/7 saydırılıyor, hakaretten her adamı tutuklasalar boku yemiş herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Türkiye'nin kendi çapında bir sistemi var tabii ki ama esas büyük sistem ABD, Kanada, İngiltere, Yeni Zellanda ve Avustralya'nın ortak sistemi olan Echelon'dur. Echelon neredeyse bütün dünyadaki sabit telefon, uydu telefon, cep telefon, fax, internet yazışmalarını takip eder ve şifre sözcüklere göre fgerekli olanları basar. Onbinlerce kişilik bir ekip de bunları değerlendirip önemli bulduklarını üstlerine iletir. Yanılmıyorsam 2000 yılı gibi bir eylen yapılmıştı dünya çapında, milyonlarca kişi ki bunlardan birisi de bendim hep birlikte bütün bir hafta Echelon'a takılacağını bildiğimiz kelimeleri önce söyliyip sonra normal konuşmaya geçiyorduk. Lopeth said: normal bir telefon konuşmasında kilit sözcüklere seçen bir sistem var diye biliyordum ben hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bütün konuşmalar dinlenmiyor. eğer incelenen birisi iseniz siz ve sizinle alakalı olanların telefonları dikkate alınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Yok abso o resmi olan açıklama. Yasal olarak sadece mahkeme kararı ile dinleme yapılıyor. Ancak Türkiye'de işlerin pek yasal gitmediği de bir miktar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Terör örgütü PKK'nın kanlı baskınlarından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Amerikan Başkanı George W. Bush, 5 Kasım 2007'de sınır ötesi operasyonlar konusunda bir dizi görüşmeler yaptı. Bu görüşmelerin yapıldığı dönemde Kosova'da görevli bir Türk emniyet müdürünün, aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli bir yetkilinin bulunduğu arkadaşları ile internet üzerinden MSN'de yaptığı eleştiriler soruşturma konusu oldu. Konuşmalar Emniyet Genel Müdürlüğü'nün casus programına takıldı. Kosova'da BM adına görev yapan bir Türk Emniyet Müdürü, Windows'un online mesajlaşma programı MSN'deki devre arkadaşı polisler ile Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Arkadaşlarına, "Erdoğan'ın, ABD Başkanı'nın ayağına gidip izin istemesini içime sindiremiyorum" dedi. Bu sohbet ise Emniyet Genel Müdürlüğü'nün casus programına yakalandı. Kodlanan kelimelerin kullanılması ile Emniyet Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti. Bu görüşmeleri yapan kişiler belirlendi. Aralarında İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli üst düzey bir yetkilinin de bulunduğu 15 kişi hakkında hemen soruşturma açıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, soruşturma için polis müfettişlerini görevlendirdi. "Başbakan'a hakaret"ten açılan soruşturma kapsamında 15 polisin görev yerlerine yazılı talimat gönderilerek bu kişilerin bilgisayarlarına el konulması istendi. Polislerin öncelikle MSN adres ve kayıtları incelemeye alındı, el konulan bilgisayarlarının hard diskleri kopyalandı. Daha sonra bu kopyalar incelenmesi için Ankara'ya gönderildi. İncelemelerin ardından 15 polise ceza verileceği öğrenildi (Gazete Vatan) --------------------- Beyler söylenecek tek şey var: Utanıyorum , diyecek ne kaldı daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Söylenecek bir şey daha var, o da açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Tüm Pati olarak sçtk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Niye ki, tüm pati olarak memur muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 konular birleştirildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Evet echelon ayri bir olay yalniz, farkli bir teknoloji. Sanirim Emniyet Mudurlugunun izlenmesi basit bir sniffing olayi, zira bizde eskiden sistem kurarken sirketler msn gorusmlerini kayit altina almak istiyordu, belli kelimeler gectiginde uyarilmak istiyorlardi, biz de uyguluyorduk. Ahim sahim bir teknoloji degil herkesin evine kurabilecegi turden bir teknoloji.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 heh ben de tam onu diyecfektim heyecanla kimse dememiştir inşallah diyip sayfaları taradım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 eskiden bu kadar çok topic var mıydı bi sayfada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar