Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am Legend

eregorn

Öne çıkan mesajlar

film 28 ocakta giriyormuş Tr de vizyona, 13 ocakta yurt dışına gidiyorum, orda da çoktan girdi 1 ay oldu, kalkmış olabilir, dvdde flm izlicez artık herhalde mecburen... gerçi çok ağır eleştiriler var filme sağda solda kitapla sonu çok alakasız, çok saçma ve kısa bir son yapmışlar vs vs diye... izlemeden bişi demek yanlış tabi, izledikten sonra yazarım yorumumu
Sosyal ağlarda paylaş

oha

adam dünyada tek kalıyor elizabeth le mi sevişsin

+filmi beğenmedim sanırım bir tek ben beğenmedim ama öncesinde the invasion u izlemiştim onun kurgusu daha güzel geldi

yani ne bilem

birden tedavi buluo aa herkes öldü oh yea tek yaşıyorum az da çıldırıyorum manyadım tek yaşamaktan fln
bu tarz yapılmış diğer filmlerden farkı hasta olan insanların daha güçlü olmasıydı bence hoş adam da zeki c4 ayarlamış evini koruyor fln ama beğenmedim aga

Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada

eve kurduğu koruma sistemi über düberdi ama çok daha görsel bi sahne yapılabilirdi. orada o sahneye çok fazla girmemelerinin sebebi, "lan adam da rambomu bilader" gibi bi izlenim bırakmamak içinmidir anlamadım ama hani o sistemi kuruşu vs ne bilim ordaki sağlam patlama sahneleri vs gösterilerek daha bi etkileyici yapılabilirdi. ayrıcanak, adam dünyada tek kalmış elizabetlemi sevişsin diosnuz ama =p işte adam tek kalmış, abazablıktan atını seven kovboy olcak nerdeyse, elizabet ona paris hilton asdasdsas

Sosyal ağlarda paylaş

Filmin Sonu vs.

filmi az önce izledim.
güzeldi.bob marleyden şarkılar hele i shot the sheriff i söylerken tebessüm ettirdi.sonunda ölmese harbi legend olsaydı keşke.
birde anlamadıgım o viruslu olanlar hasta ve öküz gibi güçlüler.kas mas hersey süper.adamı bir fırlatıyor hulk misali.
tabi seleksiyon sonucu güçlüler kalmışta olabilir =)
güzeldi. 8/10

edit:Başkaları yanmasın bari :)
Sosyal ağlarda paylaş

elizabeth

walla filmin ortasinda arkadasim dedidki "ben olsam kopyi yapardim"

spoiler

filmi ben cok beyendim...shrek sahnesi gercekten guzeldi... tuzaklar guzeldi... sehirin bosluunu guzel vermisler... kitap sonu yapsalardi daha guzel olabilirdi ama saglik olsun...

9/10
Sosyal ağlarda paylaş

-.-

filmi az önce izledim.filmi az önce izledim.
güzeldi.bob marleyden şarkılar hele i shot the sheriff i söylerken tebessüm ettirdi.sonunda ölmese harbi legend olsaydı keşke.
birde anlamadıgım o viruslu olanlar hasta ve öküz gibi güçlüler.kas mas hersey süper.adamı bir fırlatıyor hulk misali.
tabi seleksiyon sonucu güçlüler kalmışta olabilir =)
güzeldi. 8/10

oha
katil uşak !! boşuna izlemeyin filmi ffs..
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllardır ustu uste izlediğim tek film! Will Smith kesinlikle oyunculuğun zirvesini yapmış bu filmde, dünyadaki tek insan psikolojisi dehşet olmuş. Son zamanlarda böyle konulu filmler çok arttı Resident Evil , 28 Days Later, 28 weeks later falan! Bu hollywood bizim bilemdiğimiz birşey mi biliyor acaba?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...