Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 4 Ocak'ta gösterime giriyor Türkiye'de. Bir hafta sonra yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sovereign said: 4 Ocak'ta gösterime giriyor Türkiye'de. Bir hafta sonra yani. Sinema dergisine göre 25 Ocak ta gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 imdb'den baktım ben, değiştirdilerse bilemicem. Hiç acımam indirir izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bunun fragmanını beowulf 3d de izlemiştim,fragmanın sonunda IMAX falan geçmişti.Bu da 3d olarak girermi dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 öyle olsa deli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 çok beğendim filmi.izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 film 28 ocakta giriyormuş Tr de vizyona, 13 ocakta yurt dışına gidiyorum, orda da çoktan girdi 1 ay oldu, kalkmış olabilir, dvdde flm izlicez artık herhalde mecburen... gerçi çok ağır eleştiriler var filme sağda solda kitapla sonu çok alakasız, çok saçma ve kısa bir son yapmışlar vs vs diye... izlemeden bişi demek yanlış tabi, izledikten sonra yazarım yorumumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 film güzeldi. sonu kısaydı. daha bi uzun olabilirmiş film. aksiyon azdı. felsefe de yoktu. o zman soruyo insan ne vardı diye. ama gene de çok güzeldi.. sevişme sahnesi yoktu =P (bekliyoduk halbüsü) sonu kısa olmasına rağmen etkileyici idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha adam dünyada tek kalıyor elizabeth le mi sevişsin +filmi beğenmedim sanırım bir tek ben beğenmedim ama öncesinde the invasion u izlemiştim onun kurgusu daha güzel geldi yani ne bilem birden tedavi buluo aa herkes öldü oh yea tek yaşıyorum az da çıldırıyorum manyadım tek yaşamaktan fln bu tarz yapılmış diğer filmlerden farkı hasta olan insanların daha güçlü olmasıydı bence hoş adam da zeki c4 ayarlamış evini koruyor fln ama beğenmedim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 redemption songla bitiyo abi film, sevmek için tek başına bi neden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 invasion nedir ya, çok kötü bir film bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yanlız kitaptan azıcık bi esinlenme var o kadar.hani resident evil dan daha çok esinlenmiş.kitapla alakası yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ha bu arada eve kurduğu koruma sistemi über düberdi ama çok daha görsel bi sahne yapılabilirdi. orada o sahneye çok fazla girmemelerinin sebebi, "lan adam da rambomu bilader" gibi bi izlenim bırakmamak içinmidir anlamadım ama hani o sistemi kuruşu vs ne bilim ordaki sağlam patlama sahneleri vs gösterilerek daha bi etkileyici yapılabilirdi. ayrıcanak, adam dünyada tek kalmış elizabetlemi sevişsin diosnuz ama =p işte adam tek kalmış, abazablıktan atını seven kovboy olcak nerdeyse, elizabet ona paris hilton asdasdsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Filmin Sonu vs. filmi az önce izledim. güzeldi.bob marleyden şarkılar hele i shot the sheriff i söylerken tebessüm ettirdi.sonunda ölmese harbi legend olsaydı keşke. birde anlamadıgım o viruslu olanlar hasta ve öküz gibi güçlüler.kas mas hersey süper.adamı bir fırlatıyor hulk misali. tabi seleksiyon sonucu güçlüler kalmışta olabilir =) güzeldi. 8/10 edit:Başkaları yanmasın bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 @Jedi keşke spoilera alsaymışsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 elizabeth walla filmin ortasinda arkadasim dedidki "ben olsam kopyi yapardim" spoiler filmi ben cok beyendim...shrek sahnesi gercekten guzeldi... tuzaklar guzeldi... sehirin bosluunu guzel vermisler... kitap sonu yapsalardi daha guzel olabilirdi ama saglik olsun... 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 @jedi jedi allah cezanı versin ulannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 -.- filmi az önce izledim.filmi az önce izledim. güzeldi.bob marleyden şarkılar hele i shot the sheriff i söylerken tebessüm ettirdi.sonunda ölmese harbi legend olsaydı keşke. birde anlamadıgım o viruslu olanlar hasta ve öküz gibi güçlüler.kas mas hersey süper.adamı bir fırlatıyor hulk misali. tabi seleksiyon sonucu güçlüler kalmışta olabilir =) güzeldi. 8/10 oha katil uşak !! boşuna izlemeyin filmi ffs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 EDIT: JEDİ BEN YANDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 dragonmax, ben de izledim filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yıllardır ustu uste izlediğim tek film! Will Smith kesinlikle oyunculuğun zirvesini yapmış bu filmde, dünyadaki tek insan psikolojisi dehşet olmuş. Son zamanlarda böyle konulu filmler çok arttı Resident Evil , 28 Days Later, 28 weeks later falan! Bu hollywood bizim bilemdiğimiz birşey mi biliyor acaba?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 konu başlığını değiştiriyorum ya kafaya taktım :) düzgün olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 DarKRideR said: konu başlığını değiştiriyorum ya kafaya taktım :) düzgün olsun ehehhe her seferinde farkedip uyuz oluyodum ben de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 elimden gelen tek sey "pardon" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar