Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 istinye park I-MAX e gelicekmiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 oldukça güzel bir filmdi bence. filmde fazla diyalog yok, olanlarda ağır değil altyazısızda izlersiniz rahat orta düzey ingilizce ile. samantha süperdi :) iyi eğitmişler köpeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 ingilizce alt yazı ile izledim.ki ztn altyazıya pek gerek yok cok güzel bi filmdi bence.hakkaten geriyo adamı boş new york sokakları ilgi çekiciydi :).bide wil simitin bi tuzaga yakalandıgı sahne baya gerdi beni.hadi lan hdi kalk diye heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Güzel filmdi karanlıkta 30gün filmine benzettim ben. İlacın nasıl bulunduğunu anlamadım. ayrıca herkes öldüyse elektrik nasıl sağlanıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 DL de şuan 1 saate biticek ingilizce alt yazı tavsiyesi plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kendi kanından yapıyo ilacı, bunları etkilemiyo çünkü hastalık, bağışıklıkları var. en sonunda yakaldığı kadında işe yaradığı için onun kanını gönderiyo. elektrik için bi ton jeneratörü var adamın. gerçe filmde pek göstermemişler elektrik, su filan olaylarını, kitapta nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 bu arada divxplanette türkçe altyazısı mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 e ne zaman geliyor film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Dvdrip kıvamında buldum filmi ve izledim. Çok beğendim. Gerçi yine kitabı pek sallayan olmamış ama bu halide oldukça iyiydi. En azından kitaptaki adamın o yalnızlık hissini gayet izleyiciye yansıtabilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 28 gün sonra filmi ile ayni olmus asda sonuda hic olmamis ve o hareketsiz insanlar neydi öyle? biraz degisiklik yapalim demisler sanirim 28 gün sonra filmi ile arasinda ama hic sarmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Laorx said: ya bu will smith'de illa kahraman olucak, kesin sonunda karısıyla çocuğuna kavuşuyodur eminim:)lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bi sn kitabımı war bu filmin okumak istiorm o kitabı eski bi kitap falan mı ? kabalcıda falan bulabilirmiyim? bide adı aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sonu hariç güzel filmdi bence. Kitaptaki sonu başka bi yerde okudum eğer öyle olsaymış çok daha iyi olurmuş. Soru spoiler Alt yazısız seyrettim o yüzden yanlış anlamış olabilirim ama Robert alpha dişiyi yakaladığı zaman eşi olan erkek güneş ışığına çıkmayı göze alıyordu. Onda sonra kaset doldururken insanlıkları tamamen yok olmuş, zekasız olmuşlar gibisinden bir şeyler diyordu. Fakat o lider olan erkek hem tuzak kurdu, hem robert gibi köpekler kullandı hemde öbürlerini gayet kontrol ediyordu. Yani aslında yaratıklar insan gibi olmasada zekiydiler. Robert mı yanılıyordu yoksa ben mi yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Az önce izledim filmi, çok hoşuma gitti. Kitabın sonu farklıymış sanırım ama okumadım ben. Filimdeki sonda gayet hoşuma gitti ama birisi spoiler ile kitaptaki sonu yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kitap Sonu Kitapta Robert gerçektende dünyada tek kalıyor. Vampirler ise yavaş yavaş kendi uygarlıklarını kurmaya başlıyorlar ama Robert gündüzleri onları avalmaya devam ediyor ve vampirler arasında efsaneleşiyor. En sonunda da bir vampirle yağtığı konuşma sırasında kendisininde bir canavar haline geldiğini anlıyor ve kendini öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 oo kitap sonuda iyimiş fakat film ile alakasız mış o zmn. film güzeldi bende şimdi izledim.dramatize komedi gerilim hepsi var. viruslü filmler arasında ayrı bi yere koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Yüce Amerika için değiştirmişler sonu. Öyle daha güzel olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kitap son Kendini öldürdü diye hatırlamıyorum ben. Ondan ziyade öldürmelerine izin vermişti gibi hatırlıyorum ben. Bir nevi idam etmişlerdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Film genel olarak guzel ama ben daha fazla hareket bekliyordum. ilk 30-40dk sı adamın tek başına nasıl yaşadığını gostermesiyle geçti gitti. Aksiyon/gerilim kısmı doyurucu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Gerilim vardı baya yav. Baştan sona hem de. :) aksiyon da vardı, ama film aksiyon filmi değil tam olarak. Yeteri kadar vardı yani. Az önce izledim ben de :P hoş film. Kitaptaki gibi hikaye olsaydı will smith'in oyanayacağını sanmam ama. Adam böle hep "parlak" filmlerde oynuyo. Hatta doğru düzgün küfür bile etmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ne zaman geliyor bu film vizyona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 vizyondaydı bi aralar değil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 beklediğim kadar olmasa da iyi filmdi. 7/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 güzeldi bence ama filmin sonunu pek beğenmedim gerçi kitabın sonunuda beğenmedim,sam oskarlık oynamış iyi eğitmişler iti :) pek aksiyon yoktu filmde son dakikaları güzeldi birde o güçlü olan yaratık liderleri felandı galiba ben aptal zombi felan olurlar diyordum bunlar baya akıllıydılar hemde baya çeviklerdi.fena film değildi 10 üzerinden 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar