Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I am Legend

eregorn

Öne çıkan mesajlar

kendi kanından yapıyo ilacı, bunları etkilemiyo çünkü hastalık, bağışıklıkları var. en sonunda yakaldığı kadında işe yaradığı için onun kanını gönderiyo. elektrik için bi ton jeneratörü var adamın. gerçe filmde pek göstermemişler elektrik, su filan olaylarını, kitapta nasıl bilmiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Sonu hariç güzel filmdi bence. Kitaptaki sonu başka bi yerde okudum eğer öyle olsaymış çok daha iyi olurmuş.

Soru spoiler

Alt yazısız seyrettim o yüzden yanlış anlamış olabilirim ama Robert alpha dişiyi yakaladığı zaman eşi olan erkek güneş ışığına çıkmayı göze alıyordu. Onda sonra kaset doldururken insanlıkları tamamen yok olmuş, zekasız olmuşlar gibisinden bir şeyler diyordu. Fakat o lider olan erkek hem tuzak kurdu, hem robert gibi köpekler kullandı hemde öbürlerini gayet kontrol ediyordu. Yani aslında yaratıklar insan gibi olmasada zekiydiler. Robert mı yanılıyordu yoksa ben mi yanlış anladım?

Sosyal ağlarda paylaş

Kitap Sonu

Kitapta Robert gerçektende dünyada tek kalıyor. Vampirler ise yavaş yavaş kendi uygarlıklarını kurmaya başlıyorlar ama Robert gündüzleri onları avalmaya devam ediyor ve vampirler arasında efsaneleşiyor. En sonunda da bir vampirle yağtığı konuşma sırasında kendisininde bir canavar haline geldiğini anlıyor ve kendini öldürüyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Gerilim vardı baya yav. Baştan sona hem de. :) aksiyon da vardı, ama film aksiyon filmi değil tam olarak. Yeteri kadar vardı yani. Az önce izledim ben de :P hoş film. Kitaptaki gibi hikaye olsaydı will smith'in oyanayacağını sanmam ama. Adam böle hep "parlak" filmlerde oynuyo. Hatta doğru düzgün küfür bile etmiyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi bence ama filmin sonunu pek beğenmedim gerçi kitabın sonunuda beğenmedim,sam oskarlık oynamış iyi eğitmişler iti :) pek aksiyon yoktu filmde son dakikaları güzeldi birde o güçlü olan yaratık liderleri felandı galiba ben aptal zombi felan olurlar diyordum bunlar baya akıllıydılar hemde baya çeviklerdi.fena film değildi 10 üzerinden 7.5
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...