Baluu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 irem'i birakip snnle mi bulusalim sirf bu yuzden ? Foto isteriz..
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sly-One said: pwnbot said: Ben geliyorum, umarim iremde gelir. Dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır ecnebi arkadaşım. Bence İrem 20 yıldır kullandığı ana dilini düzgün yazamayan birine "gelmez". Saygılarımla. Burdaki de dahi anlamında deilki ? Ben geliyorum umarım irem dahi gelir ?
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Da, de bağlacının bulunma durumu eki olan -da, -de, -ta, -te ile hiçbir ilgisi yoktur. Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, evde (ev-de) kalmak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, çantada (çanta-da) keklik. İkide (iki-de) bir aynı sözü söyleyip durma.
Dev Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 İşte Dark Angel'dan muhteşem bir self pwnage örneği. Seyirciler coştu, taraftar ayakta. Hocadan kart bekleniyor...
Dev Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Meğerse kart gelmiş yorum gecikmiş. Sori baps
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ayrıca, -Dark_Angel- said: Burdaki de dahi anlamında deilki ? Yazım kurallarını doğru düzgün bilmeyen birinden ders alacak değilim ki. Bağlaç olan ki ayrı yazılır: demek ki, kaldı ki, bilmem ki. İrem'i böyle şeylerle sıkmayalım ayrıca. İrem biliyor yazım kurallarını.
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kemal in kızı diilmi işte, kısa saçlı uzun boylu hani
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bu iremi bi bulursam çok kötü yapıcam
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Charsi said: irem abila önceden irfanmıydı?
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sly-One said: Da, de bağlacının bulunma durumu eki olan -da, -de, -ta, -te ile hiçbir ilgisi yoktur. Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, evde (ev-de) kalmak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, çantada (çanta-da) keklik. İkide (iki-de) bir aynı sözü söyleyip durma. ayri yazilan de ekidir -da eki diye şekillere girmez.... :D nihahah.. Cok uzattin abi be, yeter. be anlamindaki be de ayri yazilir. hatta ilk be tirnak içine alinir? Bunlari biliyormuydunuz ? daki muydunuz ayri yazilir.. felan filan... ben istedigim gibi yazarim arkadaş.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kafam çok rahat olm benim, o bu değil. evet.
Öne çıkan mesajlar