Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Kıyamam =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 selam ekmek NABER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 mide sorunlari zordur annemden ve kendimden biliyorum, verdigi diyetlerden sonra "bi de silah ekle sonuna da bu işkenceyi cekmeyeyim" diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 kankulit annem hemşire ablam doktor. reçeteyi yazıyorum sana; BOL SU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 alkolu birakican :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Fistan said: kankulit annem hemşire ablam doktor. reçeteyi yazıyorum sana; BOL SU. kankut ocak 5 de geliyom antalyaya... yer hazırlayın evden kaçıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Ardeth said: ben evdeyken bi kase brokoli bitiyorum akşam yemeğinde hehe abi nasıl bir insansın tırstım direk ayrıca penth o diyetle mide kanserine kadar yolun var maalesef yapılmaması gereken herseyi yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Spesifik olarak reflüyü bilmiyorum, gastrit ve ülser geçirdim de bir onu geçirmedim. O diyetle kanamaya kadar yolu var ama aman diyeyim. Acil doktora git, endoskopi de o kadar tırsılacak bir şey değil, yaptır baksınlar versinler ilacı kurtul. ACİL diyorum çünkü ertesi gün gidiyordum ben mesela mide kanaması geçirmeden önce. Sabahında gözümü açtığımda tuvalete kadar kapalı bilinçle gelip kanı kusuvermiştim, nereden çıktı ulan bu kadar kan diyordum ^^ Sonrasında endoskopimi de yedim, 6 gün hastanede de yattım, kan da verdiler, delik teşik oldum. Üzerine de çok güzel bir diyet kitlediler ki bunalıma girmiştim o diyet yüzünden =). O sırada allahtan içkim sigaram yoktu da kurtardım (sonradan başladım gerçi peh) Ha bir de her türlü bol su evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mideme iyi bakıyorum ben. Ardarda 4 gün votka içmiyorum, araya bir şarap koyuyorum:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 mADmaXimus said: alkolu birakican :D doktora ırın kırın ediyon sonra tamam şarap iç o halde diyor.. ya bu şarap nası bişeydir yaa şarapçımı olsak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 abimde de var ağır derecede...ilaç kullanıyor.beşiktaş maçı izlemiyor bi de. ben de de arasıra oluyor.ama şimdilik rahatsız edici boyutta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sina nasıl brokoli ya? Harbi arıza olman lazım onu yemen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bildiğin brokoli. etle beraber çok güzel oluyo (tek başına yemiyorum tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kermit said: Fistan said: kankulit annem hemşire ablam doktor. reçeteyi yazıyorum sana; BOL SU. kankut ocak 5 de geliyom antalyaya... yer hazırlayın evden kaçıcam... gel hazır ev babulity. cillop gibi heryeri temizledim bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 icki&kahve filan alakasi yok fazla bence neden? aha aynisi bende var omrumde daha kahve icmedim icki toplasaniz bir bardak anca icmisimdir bu yasima kadar yakalsik bi 5 yildir cekiyorum bunu etobur bir bunye oldugum soylesemde son bir aydir kirmizi et yemiyorum hamurisi, peynir&ekmek, izgara tavuk ve depresyon ilaci olarak gunde kucuk bri cikolata ama gene yapiyor gene yapiyor ilk oalrak sunu soyliyim yardimim olursa coca cola yi kes harbi anlamda kes yani coca coladan az gazli pepsi ye gectigimden beri yemin billah %70 azaldi ve dikkat ediyorum ne zaman kola icsem akabinde ayni gun yanma absliyor uzun sure ac kalinca kuru bisey yiyince (ekmek misal) direk aci saniyesinde cok yagli yiyince direk basar cok sicak&aci yiyincede oyle ac karnina yagli pastane stili acmaydi corekdi filan kesinlikle uzak dur acken ne yedigine dikkat et en fazla o etkiliyor ogunlerini uce cikar dedigim gibi mide bosken yapiyor genelde sadece bu dedikelrimi yaptim (eti azaltmadan once) ve kolayi pepsi olarak gunde 1 litreyle sinirladim haftada 1 gun belki yanma oluyor onun icinde talcid > rennie atiyorum hemen kisa surede aliyor bi dene dediklerimi ama dedigim gibi en buyuk faydayi bol asitli coca colayi kesince aldim pepsi icmeyide biraksam belki toptan kurtulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tahminimce siz erken olceksiniz. bu genc yasımda öle hic bi rahatsızlıgım olmadı benim. hani üsütürsün- bogaz siser burun akar falan olur cocuk hastalıları :P ama ne mide yanması yok bilmem migrendir eklem seysidir alal 24 yasındayıım cakı gibiyim elleham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 lcpd kac abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 @Fistan hani Allah muhafazada,yarın ölsen çok komik olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?20,2182233,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abow ben tırstım arkadaştan biraz.highlander filan çıkar şimdi al başına belayı. penthe de geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Stres yapmayan sağlam bünyeli adamın midesine bişeycikler olmaz. Sinir küpüyseniz mide sancılarına yelken açarsınız ama. Olay o kadar da alkolde sigarada değil yani. Çok fazlasında değil diyeyim =P Sırf stresten mide kanaması geçirdim ben. Doktor amca öyle dedi yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Viktor said: gunde 1 litreyle sinirladim Oha sen zaten bitmişin abi bu ne? ben haftada bir litre falan içiyorum. günde bir litre pepsi/cola içilir mi manyak mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 benim mide de sacmalamaya baslayinca kolayi azalttim, simdi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 1 litre bsiey degil gene babam oldugu sene ve akabindeki 3 yil gunde en az 2.5 litre deviriyordum alisana birakmasi zor :P sigara/alkol/kahve hebe hube icmiyorum tek zararli aliskanligim kola olsun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Spor yap bende sigara yok ama deli gibi kola soda içiyorum İçtiğim içkininde haddi hesabı yok fakat yinede felaketti durum bendede sürekli bir mide bulantısı ve yanma vardı. Sporla biraz toparlıyorum durumu. Spor dediğimde sabahları çıkıp koşuyorum.Çünkü 5te bile çok sarhoş bi şekilde yatsam saat9dan geç kalkamıyorum. Çıkıpta koşmak iyi geliyor Sıksıkta C vitaminiyle destekliyorum kendimi bide senede bir checkup yaptırıyorum.Bişey yoksa içmeye devam edelim diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar