Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reflu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Spesifik olarak reflüyü bilmiyorum, gastrit ve ülser geçirdim de bir onu geçirmedim. O diyetle kanamaya kadar yolu var ama aman diyeyim.
Acil doktora git, endoskopi de o kadar tırsılacak bir şey değil, yaptır baksınlar versinler ilacı kurtul.
ACİL diyorum çünkü ertesi gün gidiyordum ben mesela mide kanaması geçirmeden önce. Sabahında gözümü açtığımda tuvalete kadar kapalı bilinçle gelip kanı kusuvermiştim, nereden çıktı ulan bu kadar kan diyordum ^^
Sonrasında endoskopimi de yedim, 6 gün hastanede de yattım, kan da verdiler, delik teşik oldum. Üzerine de çok güzel bir diyet kitlediler ki bunalıma girmiştim o diyet yüzünden =). O sırada allahtan içkim sigaram yoktu da kurtardım (sonradan başladım gerçi peh)

Ha bir de her türlü bol su evet.
Sosyal ağlarda paylaş

icki&kahve filan alakasi yok fazla bence

neden?

aha aynisi bende var

omrumde daha kahve icmedim icki toplasaniz bir bardak anca icmisimdir bu yasima kadar

yakalsik bi 5 yildir cekiyorum bunu

etobur bir bunye oldugum soylesemde son bir aydir kirmizi et yemiyorum hamurisi, peynir&ekmek, izgara tavuk ve depresyon ilaci olarak gunde kucuk bri cikolata

ama gene yapiyor gene yapiyor

ilk oalrak sunu soyliyim yardimim olursa

coca cola yi kes

harbi anlamda kes yani coca coladan az gazli pepsi ye gectigimden beri yemin billah %70 azaldi ve dikkat ediyorum ne zaman kola icsem akabinde ayni gun yanma absliyor

uzun sure ac kalinca kuru bisey yiyince (ekmek misal) direk aci saniyesinde

cok yagli yiyince direk basar cok sicak&aci yiyincede oyle

ac karnina yagli pastane stili acmaydi corekdi filan kesinlikle uzak dur acken ne yedigine dikkat et en fazla o etkiliyor

ogunlerini uce cikar dedigim gibi mide bosken yapiyor genelde

sadece bu dedikelrimi yaptim (eti azaltmadan once) ve kolayi pepsi olarak gunde 1 litreyle sinirladim

haftada 1 gun belki yanma oluyor onun icinde talcid > rennie
atiyorum hemen kisa surede aliyor

bi dene dediklerimi ama dedigim gibi en buyuk faydayi bol asitli coca colayi kesince aldim
pepsi icmeyide biraksam belki toptan kurtulucam
Sosyal ağlarda paylaş

Spor yap

bende sigara yok
ama deli gibi kola soda içiyorum
İçtiğim içkininde haddi hesabı yok

fakat yinede felaketti durum bendede sürekli bir mide bulantısı ve yanma vardı.

Sporla biraz toparlıyorum durumu.
Spor dediğimde sabahları çıkıp koşuyorum.Çünkü 5te bile çok sarhoş bi şekilde yatsam saat9dan geç kalkamıyorum.
Çıkıpta koşmak iyi geliyor
Sıksıkta C vitaminiyle destekliyorum kendimi

bide senede bir checkup yaptırıyorum.Bişey yoksa içmeye devam edelim diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...