Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Regedit ayarı ile Latency düşürme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
metalheart said:
Şu işe yaradı diyenler bu programı mı kurdular yoksa ayarları manual olarak mı yaptılar söylesinler lütfen.

kendim yaptım,güvenmedim programa.
Mesaj tarihi:
programla yaptım. hack yeme olanagı yok, argue zaten yapmaz oyle bisey. hacklensem ne olacak sanki her haltı geri veriyolar nasıl olsa, kaybım olmaz :)
manuel olarak da yapbilirsiniz tabi, bi sakıncası yok.
Mesaj tarihi:
en son verdiğim program postunu en başa çekebilirmiyiz. Program ile Vista için de gerekli ayarlar hemen yapılabiliniyor.

http://mattgadient.com/2007/12/13/kb935458-v2-vista-hotfix-for-tcpackfrequency/
adsresinde vista için gerekli olan diğer program var.
Mesaj tarihi:
açtı şimdi faster ping v0.1 betayı

Set TcpAckFrequency to selected interfaces
altında 1 seçili yanda da yes no var

onun altında da Turn of Nagle's algorithm Yes or No var

ne yapmam lazım söleyin bakalım ^_^
Mesaj tarihi:
Almalibre said:
sadece ping değerleri düşük görünüyor rakam olarak onun dışında hiç bir yararı olduğunu sanmıyorum ...

bu ne demek yahu? 300 yerine 80 gorunuyo ama lag devam ediyo mu diyosun? bizim farkettiğimiz psikolojik o zaman.
Mesaj tarihi:
Sawer said:
bende bazen 120 latency var gozukurken (tahmin olarak soyluyorum)800-900 ms olduğu oluyor.120 ms le 4 sn delaylı oynadığımı bilirim.

onun bu yaptıklarımızla hicbir ilgisi yok.
Mesaj tarihi:
4sn spike yiyorsan bu ttnet ile ilgili bir problemdir, 100ms "görünüyorken" böyle birşey olmasınız başka bir izahı olabilirmi ?

Deniyorum, deniycem diyenler olumlu/olumsuz(pek sanmıyorum da) görüşlerini yazarsa diğer çekinceleri olanlar için faydalı olur.
Mesaj tarihi:
hah yaptım denedim ben şunu

şöyle açıklayayım deneyimimi, pingim 100-130 civarındaydı hep kontrol ettiğimde arada 190-220 falan oldu ama ortalama 150 falan derim.

daha önce 300den aşagı inmiyodu pingim buraya kadar güzel. fakat ciddi anlamda lag yaşamaya devam ettim oyunda. yani ping az gözüküyor güzel gözüküyor ama spikelar laglar peşimi bırakmıyo. Nası iş bu ya sadece yazı olarak mı indiriyor pingi ne saçma lan.
  • Yeni Oluştur...