toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben blizzard'ın entegre ettik dedigi olaydan bahsediyorum, senin soylediginin ne oldugunu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 toggie programı mı kurdun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 fecii fark etti bende.. 200-300 arasiydi 100-200 arasindayim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Şu işe yaradı diyenler bu programı mı kurdular yoksa ayarları manual olarak mı yaptılar söylesinler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ben programi kurdum arkadasin rapidshare e koydugu.. basit ve gayet hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 metalheart said: Şu işe yaradı diyenler bu programı mı kurdular yoksa ayarları manual olarak mı yaptılar söylesinler lütfen. kendim yaptım,güvenmedim programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 programla yaptım. hack yeme olanagı yok, argue zaten yapmaz oyle bisey. hacklensem ne olacak sanki her haltı geri veriyolar nasıl olsa, kaybım olmaz :) manuel olarak da yapbilirsiniz tabi, bi sakıncası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Vista için bi dosya yükle diyordu. Yükledim şimdi Net. Framework çalışmasına izin vermiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 en son verdiğim program postunu en başa çekebilirmiyiz. Program ile Vista için de gerekli ayarlar hemen yapılabiliniyor. http://mattgadient.com/2007/12/13/kb935458-v2-vista-hotfix-for-tcpackfrequency/ adsresinde vista için gerekli olan diğer program var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Argue ben şimdi senin şu prog'u deniyorum ama kötü bişey olursa evini ocağını basarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Birşey download ediyor. edit: şimdi installing .NET framework Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 programı çekip kuruo muyuz? ekstra bişey yapmamıza gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 install ederken bi hata oldu dedi kapadı! :/:/:/:/: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende apply chances dedim restart atıyorum şimdi geri gelemezsem gg. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 açtı şimdi faster ping v0.1 betayı Set TcpAckFrequency to selected interfaces altında 1 seçili yanda da yes no var onun altında da Turn of Nagle's algorithm Yes or No var ne yapmam lazım söleyin bakalım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bişey yapmadım ben direk apply dedim Aruge'nun dedigi gibi. şimdi oyuna girip denicem bi degisiklik varmı diye yazarım. edit: deniyemiyorum çünkü serverlar hala bakımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Ben yaptım bunu ama faydasını gördüm diyemem açıkcası belki benim pc de sorun vardır bilmiyorum bide sizler deneyin bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almalibre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sadece ping değerleri düşük görünüyor rakam olarak onun dışında hiç bir yararı olduğunu sanmıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende kesinlikle fark etti. 90 msle oynuyorum ve gercekten 90 ms, onceden 150-250 arasiydi ve fark cok buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Almalibre said: sadece ping değerleri düşük görünüyor rakam olarak onun dışında hiç bir yararı olduğunu sanmıyorum ... bu ne demek yahu? 300 yerine 80 gorunuyo ama lag devam ediyo mu diyosun? bizim farkettiğimiz psikolojik o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende bazen 120 latency var gozukurken (tahmin olarak soyluyorum)800-900 ms olduğu oluyor.120 ms le 4 sn delaylı oynadığımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 bende her daim sabit ama. calismadigini iddia etmek* gayet anlamsiz bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Sawer said: bende bazen 120 latency var gozukurken (tahmin olarak soyluyorum)800-900 ms olduğu oluyor.120 ms le 4 sn delaylı oynadığımı bilirim. onun bu yaptıklarımızla hicbir ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 4sn spike yiyorsan bu ttnet ile ilgili bir problemdir, 100ms "görünüyorken" böyle birşey olmasınız başka bir izahı olabilirmi ? Deniyorum, deniycem diyenler olumlu/olumsuz(pek sanmıyorum da) görüşlerini yazarsa diğer çekinceleri olanlar için faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hah yaptım denedim ben şunu şöyle açıklayayım deneyimimi, pingim 100-130 civarındaydı hep kontrol ettiğimde arada 190-220 falan oldu ama ortalama 150 falan derim. daha önce 300den aşagı inmiyodu pingim buraya kadar güzel. fakat ciddi anlamda lag yaşamaya devam ettim oyunda. yani ping az gözüküyor güzel gözüküyor ama spikelar laglar peşimi bırakmıyo. Nası iş bu ya sadece yazı olarak mı indiriyor pingi ne saçma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar