Baluu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 nihahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Sly-One said: fuckbuddy nin türkçeleştirilmesi halinde ortaya çıkabilecek kelime. bu açıklamamı lütfilerden korumak için patentini alıyorum. no lütfi no oc for a better world (tu) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sexgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ben sonsuz metre işerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hmm ben yapamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 hoşunuza gidiyor dimi böle acaip topicler açmak =) o anki ruh hali önemli böle lüzumsuz şeyler yazarken acaba insanın aklından neler geçiyor =) ben de yapıyorum da ordan biliom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Yok abi zekam ancak bu tarz topicler açmaya yetiyor. Hatta ram yetmiyor bazen tekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aga sen diosan öledir ayar vermedm gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 ferrero full otomatik moda geçmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yok egosunu tatmin etmeye çalışmış arkadaş boş göndermeyelim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 tabi canım,ego tatmini tamamiyle.açtığı 3 topicten 2sinin garbageda olan bi adama ayar verme ihtiyacı olacak kadar ezik biriyim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 topic açarken rami yetmiyo diye ayar yemek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Syn'e dememiştim ama üstüne alınmış nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 beyler cpu doldu restart atcam beynime. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 cpu dolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 herkes bilgisayar müh. deilki cpunun dolmayacağını bilsin.. hatta benim gibi cahil kişilikler cpunun ne olduğunu bile bilmez ben ayarı hakkediyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Penthesilea said: Sly-One said: fuckbuddy nin türkçeleştirilmesi halinde ortaya çıkabilecek kelime. bu açıklamamı lütfilerden korumak için patentini alıyorum. no lütfi no oc for a better world (tu) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sexgili biliyorum aga saolasın. ama rep yok. sen çalmaya devam keep up the good work (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 aktiftablet said: ayrıca: Rewendor said: Bu ne abi, yanlış bi grafik o. Sevgilisi olan acı çekmiyo hiç o grafiğe göre. E dünya üzerinde sevgili sahibi erkeklerin %99unu elediniz o halde :) evladım nasıl ders dinliyosun sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o değil de boş alanlar var oralara ne gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o grafikte hata var işte. "Zone of Pain" hepsini kaplamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 o grafikte hata var işte. "Zone of Pain" hepsini kapsamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar