Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trenler görmeyeli çok değişmiş.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Trendeyim şu an. Başkent ekspresi ile Haydarpaşa'dan Ankara'ya gidiyorum. Koltuğumun yanında bir priz var(çalışıyor hem de) ve internete bağlanabiliyorum.

Ön koltuğun arkasındaki cebin altını da kapatmışlar, koyduğum kitaplar düşmüyor artık.

İnternetli vagon istiyorum diyerek alıyormuşsunuz bu vagonun biletlerini, fiyatı aynı. Şans eseri aldım ben ama, sıradan. İlk vagonlardan olduğu için de hemen doluyor, erken almanız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
ne interneti yahu trende? biralar alınır dışarıdan alınır, lokantaya gidilir, lokantada bi bira söylenir, o bira bittikçe alttan yenisi çıkarılır, içilir, gidilir, sızılır.

Demek ki bunu yapan tek biz değilmişiz,ne interneti yaww,arakadaşlarla başkent exprese binilir ve 1 bira parasına 3 bira içilip istanbul'a gidilir...
Sosyal ağlarda paylaş

bende geçen hafta fatih expresiyle ankaraya gittim açıkcası çok kayif aldım.kalk dolaş sigara iç kafayı çek internete gir özgürsün.Biraz uzun sürüyor ama şuda var mesela otobüsler 2:30 civarı kalkıyor gece gidecekseniz tren 23:30 ikisi aynı saatte varıyor ben 23:30 bir masaya oturup rakımı koyup demlene demlene gitmeyi tercih ederim

bide konuyu gasp edeyim otobüslerde erkek müşterilere yapılan potansiyel sapık muamelesine karşıyım nedir bu haremlik selamlık
Sosyal ağlarda paylaş

demir yollarına çok ciddi bçimde önem verilmeli artık. bi makale hazırlıyorum (başka bir konu hakkında tabi), CIA world Factbook ta bir kaç ülke profilini inceliyordum, demir yolları toplam km leri var. türkiye süper geri kalmış bi durumda..

mesela şöle bakınca daha bi içler acısı oluyor:
-petrol üretimi
-karayolu toplam uzunlukları
-demir yolu toplam uzunluğu
-elektrik üretimi

bunları baz alarak bi karşılaştırma yapıyosun. deli dehşet petrol çıkarıp satan, artık petrolü orasına burasına süren ülkelerde bile türkiyeninki kadar çok kara yolu yok. (yüz ölçümü olarak bizim kadar büyük ülkeler hem de - iran örnek olabilir). ama diğer ülkeler, nerde düzlük oraya demir yolu yapmış.

şimdi TCDD yeni trenler almış (trenler diyolarda bence 2 taneyi geçmez lol). o trenler çıkar yoldan. uçar sağa sola, bozulurlar.. çok eski tren rayları.. :/ insanın içi eziliyo
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Başlığı görünce aklıma direkt var olmayan bir Selçuk Erdem karikatürü geldi.

Öküzler toplanmışlar, tartışıyolar;

"Evet arkadaşlar, bugün yine mühim bir konuyu tartışmak için toplandık. Trenler görmeyeli çok değişmiş..."

oha bende öle bişi düşünmüştüm, ne biçim içimize işlemiş selçuk erdem sevgisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...