Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Trendeyim şu an. Başkent ekspresi ile Haydarpaşa'dan Ankara'ya gidiyorum. Koltuğumun yanında bir priz var(çalışıyor hem de) ve internete bağlanabiliyorum. Ön koltuğun arkasındaki cebin altını da kapatmışlar, koyduğum kitaplar düşmüyor artık. İnternetli vagon istiyorum diyerek alıyormuşsunuz bu vagonun biletlerini, fiyatı aynı. Şans eseri aldım ben ama, sıradan. İlk vagonlardan olduğu için de hemen doluyor, erken almanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Başlığı görünce aklıma direkt var olmayan bir Selçuk Erdem karikatürü geldi. Öküzler toplanmışlar, tartışıyolar; "Evet arkadaşlar, bugün yine mühim bir konuyu tartışmak için toplandık. Trenler görmeyeli çok değişmiş..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 nerdeyse bir yıl olacak o trenler çıkalı.En başta tüm vagonlara yayılan şekilde wireless ağ kuruluyordu sonra o tarz bir şeye döndüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 of o trenleri bir boyucan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ne interneti yahu trende? biralar alınır dışarıdan alınır, lokantaya gidilir, lokantada bi bira söylenir, o bira bittikçe alttan yenisi çıkarılır, içilir, gidilir, sızılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sakarya'nın üzerinden geçtik şimdi. İnanılmaz yavaş çalışıyor. 20-30 saniye sürdü bunu yazdığım sayfayı açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 eheh ilk mesajını görüp aa ne güzel dedim son mesajını görüncede aman be dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 said: Sakarya'nın üzerinden geçtik şimdi. İnanılmaz yavaş çalışıyor. 20-30 saniye sürdü bunu yazdığım sayfayı açmam. bak gördün mü buldu bunadı hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Gothic said: of o trenleri bir boyucan mis gibi Demi süper 3D oluyo Trende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 MESENE ÇALIŞIR EN AZINDAN AGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kamil koçunki falan da öyle, 28.8k hızında çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Laraken said: ne interneti yahu trende? biralar alınır dışarıdan alınır, lokantaya gidilir, lokantada bi bira söylenir, o bira bittikçe alttan yenisi çıkarılır, içilir, gidilir, sızılır. Demek ki bunu yapan tek biz değilmişiz,ne interneti yaww,arakadaşlarla başkent exprese binilir ve 1 bira parasına 3 bira içilip istanbul'a gidilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 izmir-ankara 9 eylül ekspresine bindim, tren güzel konfor yerinde ama git git bitmiyor be yol.otobüsten baya geç varıyor o hatta baya sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 TCDD özelleşmesin diye adamlar canla başla çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 o değilde yeni trenleri gördüm.. pek bi şukela. ne zaman hizmete giriyor/girdi mi!? bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 supermi$ ya ben ilk defa duyuyorum bu olayi.Gidilebilir mesafelere Ankara,Eski$ehir falan gibi yerlere yani otobusten ziyade tren tercih edilebilir o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yakın bir arkadaşım istanbul-ankara arasında wow'da bikaç quest yaptı sonra lagdan öldü küfür etti, uyumuşuz. trenleri kullanın ya, eğlenceliler cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 nedense trenle bi yere gitmek çok zevkli gelmiyor. tıngır tıngır gitmesi ve gerek yavaş gitmesi deli ediyor bazen adamı. bahsedilen trenlerle daha tanışamadım, bakalım istanbul'a yolumuz düşerse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bende geçen hafta fatih expresiyle ankaraya gittim açıkcası çok kayif aldım.kalk dolaş sigara iç kafayı çek internete gir özgürsün.Biraz uzun sürüyor ama şuda var mesela otobüsler 2:30 civarı kalkıyor gece gidecekseniz tren 23:30 ikisi aynı saatte varıyor ben 23:30 bir masaya oturup rakımı koyup demlene demlene gitmeyi tercih ederim bide konuyu gasp edeyim otobüslerde erkek müşterilere yapılan potansiyel sapık muamelesine karşıyım nedir bu haremlik selamlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tmmdır bunu duyduktan sonra haftaya eskisehire kesin trenle gidiorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 TCDD yeni trenler şeetti. ilginç, sonunda birileri bu ülkede demir yolu olduğunu da hatırladı.. kaynak:123 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 treni seviyorum; yemekli vagona ve sonrasinda sizabilecegim yatakli kompartmana da hastayim. Arkadaslarim da varsa deymeyin keyfime. gecen bir grup ogrenci tum vagonu kapatmisti, yerlerde oturuyolardi, bu da guzel olur tabii. trenine sahip cik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ben seviyorum tren yolculuğunu aslında çocukken yapardık eğlenceli idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 demir yollarına çok ciddi bçimde önem verilmeli artık. bi makale hazırlıyorum (başka bir konu hakkında tabi), CIA world Factbook ta bir kaç ülke profilini inceliyordum, demir yolları toplam km leri var. türkiye süper geri kalmış bi durumda.. mesela şöle bakınca daha bi içler acısı oluyor: -petrol üretimi -karayolu toplam uzunlukları -demir yolu toplam uzunluğu -elektrik üretimi bunları baz alarak bi karşılaştırma yapıyosun. deli dehşet petrol çıkarıp satan, artık petrolü orasına burasına süren ülkelerde bile türkiyeninki kadar çok kara yolu yok. (yüz ölçümü olarak bizim kadar büyük ülkeler hem de - iran örnek olabilir). ama diğer ülkeler, nerde düzlük oraya demir yolu yapmış. şimdi TCDD yeni trenler almış (trenler diyolarda bence 2 taneyi geçmez lol). o trenler çıkar yoldan. uçar sağa sola, bozulurlar.. çok eski tren rayları.. :/ insanın içi eziliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Asteroth said: Başlığı görünce aklıma direkt var olmayan bir Selçuk Erdem karikatürü geldi. Öküzler toplanmışlar, tartışıyolar; "Evet arkadaşlar, bugün yine mühim bir konuyu tartışmak için toplandık. Trenler görmeyeli çok değişmiş..." oha bende öle bişi düşünmüştüm, ne biçim içimize işlemiş selçuk erdem sevgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar