Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 en çok montajda düzeltir misiniz esprisine gülüyorum :F -piyano çalayım mı yoksa çalar gibi mi yapayım -biz montajda düzeltiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cidden süper program. E boşuna cem yılmazın eniştesi değil :) komik olmasa kız vermezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mükemmeller ya kacırmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evte kesinlikle muhtesemler ya,kıramplar gelior gidior izlerken de ben canlı izlemek istiorm studyonun tam yerini bilen var mı? mimar sinanın oralarda dedi bi arkadas ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Ben açıkcası hayran kaldım 5 gün önce izlemeye başladım ilk Ve şu anda yarısından çoğunu izlemişimdir çok rahat.Gerçekten süper bir komedi.Tolga Çevikde Sallih Kalyon'da bir harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 arka arkaya cok izlenince biraz tekrarliyor gibi gelsede kendini bence çok başarili. keyifle izlenebilecek bir şey en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 çok iyi başladı ya.baya güldürdü. starda yayınlanıyor artık izleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Salih Kalyon'a ne oldu ben birkaç bölüm izlemiştim ilk başladığında sonra bırakmıştım Star'da verilen bölüme baktım geçen gün ama orada göremedim kendisini, bıraktı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 o baya baya once bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 1.5 yıl falan oluyor galiba asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 sailh kalyon olmadığı bölümlerde eski tat yok ya. böyle çok daha "profesyonel" olmuş adam. eskiden reji'den ayar yediğinde susar otururdu şimdi üstüne cevap veriyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 başlığı da değiştireyim, 2 kanal değiştirdi program asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 tolga çevik = cem yılmaz komedi dükkanında pek sırıtmıyodu bu fakat şimdi genç bakışa çıktı.yani cem yılmaz gösterilerini filmlerini sürkeli izliyen biri olarak bu adam direk cem yılmazı taklit ediyor. bi tarzı vardı.fakat akrabalık cem yılmaza benzemeye yöneltmiş onu.konusma tarzı hatta konustugu şeyler bahsettikleri bile anyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Hiç sevemedim şu programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 @red Hem çevrende, hem de medya da vs. çok fazla Cem Yılmaz benzeri görebilirsin biraz zorlayınca aslında. Tolga Çevik aşırı doz aldığı için sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 geçen tesadüfen "aliş harikalar diyarında"lı bölümünü izledim. fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Red said: tolga çevik = cem yılmaz komedi dükkanında pek sırıtmıyodu bu fakat şimdi genç bakışa çıktı.yani cem yılmaz gösterilerini filmlerini sürkeli izliyen biri olarak bu adam direk cem yılmazı taklit ediyor. bi tarzı vardı.fakat akrabalık cem yılmaza benzemeye yöneltmiş onu.konusma tarzı hatta konustugu şeyler bahsettikleri bile anyı :) e adam Cem Yılmaz'ın kızkardeşi ile evli, yada tam tersi..kayınbiraderlik var aralarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar