thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 selam :) 2 ay oldu çıkalı ama ben herhangi bir online alışveriş sitesinde (türk) göremedim wow battle chesti? alan var mı veya herhangi bir yerde satışta gören? aralın sitesinde yok, sendite girmeyi denedim ama çalışmıyor şu an :/ gamerslootda var ama canlı kanlı istediğim için oradan almıyorum :D fikri olan? nah bu da resmi: http://www.blizzplanet.com/content/store/wow-battle-chest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 elinde olanlarda fazla sadece game guidelar var bildigim kadariyla batlle chestte, almaya degicek baska bisey var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 amazon'daki içeriği şöyle: Product Features * Includes both the World of Warcraft base sku and the Burning Crusade expansion pack * Official Battle Chest strategy guides: one for Burning Crusade and one for World of Warcraft * Game manuals * WOW guest pass (14-day trial) * Blizzard catalog included Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 e blizzard battle chestler hiç gelmezki zaten türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 wotlk collectors edition beklemek lazım, cıkarsa tabi. bunda pek bişey yok, manueli napacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ya kendime değil yeni biri başlayacak oyuna onun için soruyorum, iki paketi ayrı ayrı alacağına battle chest alsın şekilli olsun dedim, yol göstereceğinize guide veriyolar bi napcan lan çektiniz :D allah razi olsun sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 e öyle desene o zaman hehehe. gameseek.co.uk veya game.co.uk a bak. orda vardır. evet ne yazık ki türkiyede satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 o diil de geçen izmitte bi oyuncakçıda TBC paketi gördüm 39 milyon :/ way anasını ya. ilk günü ne pahalı almıştım. ama ilk günü almıştım heleloy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ilk gün aldığım tbc bozuk çıktı arkadaşlar lvl 61 oldugunda ben oyunu copy paste yapıodum be pöhhh bi dahaki exp de başarılı olucam eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Wow battlechest'i bugün Dnr de gördüm (kanyonda) 75 kaat arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bursa Zafer Plaza d&rdada 75 ytlye vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 evet cogu dnr'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 D&R da olmasa halimiz vahim. D&R gibi bi de telekomumuz olsa soyle gamerlari dusunen, 90 milyon yerine 180 milyon veririm ustelik 4mbit degil 1 mbite. Yeter ki beni prime time'da sapitip iyice oynanmaz hale gelen pinglere bogmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anilsey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Battle Chest'ler D&R gibi mağazalarda mevcut. Ankamall'de 3 mağazada birden var. Fiyatı 80 YTL, Sanırım Aral'ın sitesinden de sipariş edilebiliyor. Türkiye'ye çokdan gelmiş durumda yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 D&R da satılıyor istabulda herbirinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Ankara AnkaMALL D&R da mevcut 159 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=PyiXbBsKq7wD1RR4T7c9OA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 An itibariyle tüm kitapçılarda var D&R Remzi ve taksimdeki hedehödö hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kadıköy nezihde gördüm bugün, 75 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 evet D&R kaziklamaya devam ediyo :D bilkent megavizyon ve dosttada var 79 yada 74 ytl mi ne uygun bi fiyat bence 2 pack i alacak olanalr icin gorunusude guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 İlk D&R da vardı 75 kaada mesajını ben atmışım =P o 159 olan muhtemelen Warcraft board game felandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yok 3 hafta önceki fiyatı Board game ile aynıydı XD Şimdi dediğiniz üzere 75 civarlarında dolaşıyor sorry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 www.hizlial.com dan siparis verdim bugün. Site gayet güzel özelligi aynı gün kargoya vermesi. siparisten 2.5 saat sonra kargoya verdi. yarın elimde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kos al zafer plaza d&r da var bitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Cevahir'de en alt katta var bi tane bilgisayar oyunu satan yer, bgn gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar