Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battle chest nerede bulunur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam :)

2 ay oldu çıkalı ama ben herhangi bir online alışveriş sitesinde (türk) göremedim wow battle chesti? alan var mı veya herhangi bir yerde satışta gören? aralın sitesinde yok, sendite girmeyi denedim ama çalışmıyor şu an :/ gamerslootda var ama canlı kanlı istediğim için oradan almıyorum :D

fikri olan?

nah bu da resmi:

http://www.blizzplanet.com/content/store/wow-battle-chest.jpg
Mesaj tarihi:
amazon'daki içeriği şöyle:

Product Features

* Includes both the World of Warcraft base sku and the Burning Crusade expansion pack
* Official Battle Chest strategy guides: one for Burning Crusade and one for World of Warcraft
* Game manuals
* WOW guest pass (14-day trial)
* Blizzard catalog included
Mesaj tarihi:
ya kendime değil yeni biri başlayacak oyuna onun için soruyorum, iki paketi ayrı ayrı alacağına battle chest alsın şekilli olsun dedim, yol göstereceğinize guide veriyolar bi napcan lan çektiniz :D allah razi olsun sdfds
Mesaj tarihi:
D&R da olmasa halimiz vahim. D&R gibi bi de telekomumuz olsa soyle gamerlari dusunen, 90 milyon yerine 180 milyon veririm ustelik 4mbit degil 1 mbite. Yeter ki beni prime time'da sapitip iyice oynanmaz hale gelen pinglere bogmasin...
Mesaj tarihi:
Battle Chest'ler D&R gibi mağazalarda mevcut. Ankamall'de 3 mağazada birden var. Fiyatı 80 YTL, Sanırım Aral'ın sitesinden de sipariş edilebiliyor. Türkiye'ye çokdan gelmiş durumda yani :)
  • Yeni Oluştur...