Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Aktif olarak benden başka kimler oynuyor hala ? 2 gündür 1 başımayım 1 kere birine rastladım:( Oynamakta olanlar lütfen cwp wersinler...
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ben de merak ediyorum aktif olarak kimlerin oynadığını.
elfstar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ya aslında ben oynuyordum nerdeyse bir aydır işlerden fırsat bulamıyorum. Çokta özledim yaw.
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bende uzun zamandır oynamıyordum patiye dönüş yapmak istedim ama online 1 player yazısını her gördüğümde içim kan ağlıyor resmen:( Millet gelsin uo ya başlamamıs arkadaslarını uo ile tanıstırsın artık bi uzlaşma sağlayalım:(
robinson Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 geri dönenler olursa ben de dönüyorum. Ama biraz reklamının yapılması lazım server'in
Zep Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kimse oynamyor şuan aktif olarak en son katralar ben tharkas bide bi iki kişi vardı ama pes etti yani herkes olmayacak gibi çünkü
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yarın akşam koyalım isterseniz miragenin yeni bossu, eğlence olsun :) gelen var mı?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 abi sıkıyor imkanı yok yani kullanıcı çok az 15-20 kişi varkende yapılan tek atraksiyon itemdı yapılacak başka birşey yokki kimi swoopta deli gibi kimi champ peşinde
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bence 2ay falan gec kaldiniz sailor heh.
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gerçekten dönerim diyosanız cidden ben arkadaşlarımı başlatmaya gayret ediyorum.Herkese baskı kuruyorum başlasınlar diye umarım artacak sayımız
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 runuo çok güzel.ama server sphere olmalıydı.burdaki oyuncu kitlesi aksam girerim action yaparız 1 saat sora cıkarım tarzı oynamak istiyen oyuncular.herkes zamanında kaastı oynadı.runuo fazla kapsamlı.surekli giremeyen adam pvp yapamıo itemsızlıktan.yada tek başına champ vs yapamadıgından girmio sphere olsaydıda aksamları o/c yapıp kendimiz gelseydik.ilshenara falana ne gerek. ultimanın tam sisteminden pek anlamıyorum ama en son elanda oynadım bi ara.ml ydi.level sistemi vardı.hatta level sistemide o kadar kötü değildi.dungeonda kasarken illa action oluodu. qualis meuna pk falan action oluodu.eğer o tarz acılsaydı elanın ne zaman acılcagı belli dğeil.dolardı server bence :)
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Eğer millet sphere istiyorsa farketmez maksat birlikte oynamak. Run uo istemıyorsanız sphere olsun.yeterki olsun yani oynayalım pls:)-D
skatal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 THARKAS said: bence 2ay falan gec kaldiniz sailor heh. Bence tharkas çok güzel özetlemiş durumu.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Red said: runuo çok güzel.ama server sphere olmalıydı.burdaki oyuncu kitlesi aksam girerim action yaparız 1 saat sora cıkarım tarzı oynamak istiyen oyuncular.herkes zamanında kaastı oynadı.runuo fazla kapsamlı.surekli giremeyen adam pvp yapamıo itemsızlıktan.yada tek başına champ vs yapamadıgından girmio sphere olsaydıda aksamları o/c yapıp kendimiz gelseydik.ilshenara falana ne gerek. ultimanın tam sisteminden pek anlamıyorum ama en son elanda oynadım bi ara.ml ydi.level sistemi vardı.hatta level sistemide o kadar kötü değildi.dungeonda kasarken illa action oluodu. qualis meuna pk falan action oluodu.eğer o tarz acılsaydı elanın ne zaman acılcagı belli dğeil.dolardı server bence :) cok dogru acin sphere 3x eminim bi ton insan oynayacak
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 tatildeyken güzel güzel oynuyodum, işim gücüm de yoktu. boş gezenin boş kalfası halinde sabah 2'de kalkıp, akşam bi saatte eve gelip sonrasında da oyun oynuyodum da şu aralar dersler ve diğer bazı konulardan oyunla ilgili hiç bişeye vaktim olmuyor. olsaydı oynardım heralde. ilerde olur da oynarmıyım bilmiorm ama olmasın :P memnunum şuanki doluluğumdan açıkçası.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Guildim geri donerse ben de donerim :D
Öne çıkan mesajlar