Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aktif?

Raincloud

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende uzun zamandır oynamıyordum patiye dönüş yapmak istedim ama online 1 player yazısını her gördüğümde içim kan ağlıyor resmen:( Millet gelsin uo ya başlamamıs arkadaslarını uo ile tanıstırsın artık bi uzlaşma sağlayalım:(
Mesaj tarihi:
runuo çok güzel.ama server sphere olmalıydı.burdaki oyuncu kitlesi aksam girerim action yaparız 1 saat sora cıkarım tarzı oynamak istiyen oyuncular.herkes zamanında kaastı oynadı.runuo fazla kapsamlı.surekli giremeyen adam pvp yapamıo itemsızlıktan.yada tek başına champ vs yapamadıgından girmio

sphere olsaydıda aksamları o/c yapıp kendimiz gelseydik.ilshenara falana ne gerek.

ultimanın tam sisteminden pek anlamıyorum ama en son elanda oynadım bi ara.ml ydi.level sistemi vardı.hatta level sistemide o kadar kötü değildi.dungeonda kasarken illa action oluodu.

qualis meuna pk falan action oluodu.eğer o tarz acılsaydı elanın ne zaman acılcagı belli dğeil.dolardı server bence :)
Mesaj tarihi:
Red said:
runuo çok güzel.ama server sphere olmalıydı.burdaki oyuncu kitlesi aksam girerim action yaparız 1 saat sora cıkarım tarzı oynamak istiyen oyuncular.herkes zamanında kaastı oynadı.runuo fazla kapsamlı.surekli giremeyen adam pvp yapamıo itemsızlıktan.yada tek başına champ vs yapamadıgından girmio

sphere olsaydıda aksamları o/c yapıp kendimiz gelseydik.ilshenara falana ne gerek.

ultimanın tam sisteminden pek anlamıyorum ama en son elanda oynadım bi ara.ml ydi.level sistemi vardı.hatta level sistemide o kadar kötü değildi.dungeonda kasarken illa action oluodu.

qualis meuna pk falan action oluodu.eğer o tarz acılsaydı elanın ne zaman acılcagı belli dğeil.dolardı server bence :)

cok dogru
acin sphere 3x eminim bi ton insan oynayacak
Mesaj tarihi:
tatildeyken güzel güzel oynuyodum, işim gücüm de yoktu. boş gezenin boş kalfası halinde sabah 2'de kalkıp, akşam bi saatte eve gelip sonrasında da oyun oynuyodum da şu aralar dersler ve diğer bazı konulardan oyunla ilgili hiç bişeye vaktim olmuyor. olsaydı oynardım heralde. ilerde olur da oynarmıyım bilmiorm ama olmasın :P memnunum şuanki doluluğumdan açıkçası.
  • Yeni Oluştur...