KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 YOK ARTIK said: belki oyumu AKP atmadım ama şunu söylemem AKP ben şeçmedim diyemem ve bu ülkenin vataşlarının atıkları oy AKP yi tek başına iktidar yaptı -119911111 YUH BE ------- Türkiyedeki hiç bi partiden adam çıkmaz bu saatten sonra. CHP vardı bi o da baykal saolsun şuan ya....larda SIradan kesimin, eğitimsiz ve düşük zekalı bölümünün manipüle olabilirliği varolduğu sürece, parası olan ve zekası yerinde liderler her zaman başa geçer. Dinci de olsa tecavüzcü de olsa faşist de olsa bi şekilde yapar, çünkü ya paranın gücünü kullanır ya tarihi zaferleri yenilgileri kullanır ya da bir açığı sömürür. BU hep böyle olmuş zaten, bi sömürülen gerizekalılar vardır bi de sömürmeyi akıl eden şanslı akıllı kurnazlar. arada kalanları sieet.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Tayyiple nasil bir uzlasmaya gitmeyi dusunuyorsun ki.Bir kere ideolojiyi falan gectim,Tayyip=fetto=Abd dir.Fetto nerede ve niye hala gelemiyor/gelmiyor bunu bi dusun lutfen. Ayrica Turkiye hakkindaki kararlari Tayyip mi veya bir baskasi mi veriyor,yoksa abd mi?.Yani kendi fikrim,bu isler cokta basit sekilde yurumuyor.Bir ulkenin Ordusu bile teror orgutunu artik legal sayabilcek demecler verebiliyorsa,bunun arkasinda cok karmasik isler donuyor demektir. Tayyip vizyonda duran,Arkasinda Abd'nin yuksek mevkiileriyle cok saglam baglantiya sahip fetto sayesinde yer edinmis bi tip.Abd emri veriyor,Tayyip yerine getiriyor.Hic bir siyasi iradeye sahip degil suan turkiye.Tayyip'in hic bir yetkisi yok Turkiye uzerinde,bu kadarda keskin yani.Tayyip sadece rejim uzerine calisiyor,Abd arkasinda,guclu.Turkiye'yi satmasinin yaninda,T.C'nin dogmatik degerleriyle oynuyor.Bu donen icten pazarlikli haliyle Allah inancindan suphe eder,hatta o Allahiyla ilgili yorumlar bile yaparim yani.
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 newdonis said: Drakkahn said: Mazot 1 YTL olacak bir vaattir, kömür dağıtarak oy toplamak alış veriştir. Ayrımı anlayamıyor musun? AKP çıkıp herkese 2 ton kömür dağıtacağız dememiştir, seçimden once dağıtmıştır. cumhuriy bu kadar çok önemliyse sende dagıtırsın 1 kilo kömüremi biraktın ulan cumhuriyeti? patide militan ruh gırla gidiyo,bu sertliklerini gerçek hayatta sergileyemediklerinden ise eminim. +1 ben mafya babasıyım ve 14 yaşında güzel 3 tane kürt kızına tecavüz edip üstüne adamlarıma tecavüz ettirip suratına balgam atıp tekmeledikten sonra ölüsünü çöpe attım. paramla olayları gizledim ve yine paramla halka kömür dağıttım. içimden de "seçiliyim ondan sonra dünyanın a. koyacaam" dedim. Ve paramla dağıttığım kömürlerin hepsiyle de seçimi kazandım hazmedebildin mi drakhan
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 KahnX ornek bile vermis olsan yazdigin yazi cok cirkin ve kurallara aykiri editle lutfen.
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 KahnX said: newdonis said: Drakkahn said: Mazot 1 YTL olacak bir vaattir, kömür dağıtarak oy toplamak alış veriştir. Ayrımı anlayamıyor musun? AKP çıkıp herkese 2 ton kömür dağıtacağız dememiştir, seçimden once dağıtmıştır. cumhuriy bu kadar çok önemliyse sende dagıtırsın 1 kilo kömüremi biraktın ulan cumhuriyeti? patide militan ruh gırla gidiyo,bu sertliklerini gerçek hayatta sergileyemediklerinden ise eminim. +1 ben mafya babasıyım ve 14 yaşında güzel 3 tane kürt kızına tecavüz edip üstüne adamlarıma tecavüz ettirip suratına balgam atıp tekmeledikten sonra ölüsünü çöpe attım. paramla olayları gizledim ve yine paramla halka kömür dağıttım. içimden de "seçiliyim ondan sonra dünyanın a. koyacaam" dedim. Ve paramla dağıttığım kömürlerin hepsiyle de seçimi kazandım hazmedebildin mi drakhan Ne demek istedin abi sen? Ne ki bu şimdi? Neye dikkat çektin?
Slat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ross Wilson sömürge valisi gibi davranıyor resmen.. Yeni anayasayı hazırlayanlar gidip briefing veriyor, Kürt siyasetçilere özel görüşmeler yapıyor vs.. TC resmen ABD'nin sömürgesidir.. http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=05.12.2007&Newsid=150256&Categoryid=9 Burdaki bazı zevzeklere bunu söylediğimizde "batı düşmanı" "solcu" "anti-kapitalist" "eski kafalı" oluyoruz malesef..
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ülke zaten bizzat ampuller tarafından, onlardan olanlar ve olmayanlar şeklinde bölünmüştü. Demokrasiyi de her şartta mutlak doğru rejim olarak düşünmemek gerekiyor. Örneğin Türkiye gibi üçüncü dünya ülkelerinde demokrasi düpedüz sömürüye dönüşebilir, ki dönüşmüştür de.
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 demokratım ezelden gönlüm geçmez güzelden ağam olasan tayyip paşam olasan tayyip...
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 vi lav yu tayyip vi lav yu tayyip oooo
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone son noktayı koydun gibi ama benim demek istedigim ülkenin %48 gibi yüksek bir çogunluk bunu istiyorsa biz ne yapabiliriz. Yani ayrılmıcılık yapmak dogru birşeymi? sen akplisin sen akpli değilsin tarzında? Artık ülke bu konuma giriyor. ve eskiden olan sol sağ gibi bir davaya dogru gidiyor. Yakın tarihi iyi araştırmış arkadaşlar varsa sol ve sağ bu ülkenin başına nekadar dertler açtı ve bu olayında dert olmasından korkuyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 demokrasielrde cogunlugun dedigi olmaz demorkasinin en onemli ozelligi azinliklarin haklarininda korunmasidir yuksek oy aldi istedigini yapar dusuncesi demokrasi ile bagdasmiyor bir kere
sir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tıpkı türban yasağının, anadilde eğitim hakkı vermemenin ve 301. maddenin falan da demokrasiyle bağdaşmadığı gibi.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 turban yasagi insan haklari komisyon utarafindan hakli bulundu nasil bagdasmiyor? anadilde egitim var 301 ide kaldirma gucu var bu hukumette kaldirin diyoruz niye kaldirmiyor? komiksin yani
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 mawiman said: Bone son noktayı koydun gibi ama benim demek istedigim ülkenin %48 gibi yüksek bir çogunluk bunu istiyorsa biz ne yapabiliriz. Yani ayrılmıcılık yapmak dogru birşeymi? sen akplisin sen akpli değilsin tarzında? Artık ülke bu konuma giriyor. ve eskiden olan sol sağ gibi bir davaya dogru gidiyor. Yakın tarihi iyi araştırmış arkadaşlar varsa sol ve sağ bu ülkenin başına nekadar dertler açtı ve bu olayında dert olmasından korkuyorum. Sol ve sağ denilen olayın altında çok sağlam ideolojiler vardır. Ülkeyi duraklattığı doğru olabilir ama orda insanlar ideolojileri uğruna çatışmıştır. Ama ben bu malum partinin savunduğu herhangi bir ideoloji göremiyorum. "ülkenin %48 gibi yüksek bir çogunluk bunu istiyorsa biz ne yapabiliriz." Bu söz de medyanın kafalara soktuğu bir sözdür. Zaten bu %48'in baş mimarı da medyadır. Bu partinin alacağı sabit oy aşağı yukarı bellidir ve bu sayının çok çok altındadır. Sorun, bunun üzerine eklenen oyların maddi veya manevi olarak satın alınmış olmasıdır. Yani diyeceğim odur ki her fırsatta demokrasi çığırtkanlığı yapmanın elle tutulur bir yanı yoktur. Çünkü demokrasinin ne menem bir şey olabileceğinin ispatıdır bu ülke.
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yani Benim Anladıgım şu Bu konuya yazılan cevaplara bakarak bizim ülkemize Demokrasi yaramıyormu? peki nasıl yönetile biliriz başka padişahlık mı olsun? Halk kendi kendini yönetemiyor
sir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 insan hakları komisyonuna mı kaldı ki demokrasimiz? demokrasiyle bağdaşıyo mu, bence bağdaşmıyo. 301'in değişmesi gerektiğini gündeme getiren ilk parti oldu akp. abdullah gül gündeme getirmişti hatta bunu.ve tabi yine "takunyacı, abd yalakası, takiyyeci" nidalarıyla karşılaşmıştı.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 halki kendi kendini yoenticek egitim seviyesine cekicen bunu da yapacak bir parti yok kisir dongu ile 2 adim one 2 adim geriye gitmeye mahkumuz taki cesur birisi birisi ouroboros u yarana akdar
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Viktor said: halki kendi kendini yoenticek egitim seviyesine cekicen bunu da yapacak bir parti yok kisir dongu ile 2 adim one 2 adim geriye gitmeye mahkumuz taki cesur birisi birisi ouroboros u yarana akdar Eee ne yapmak gerek peki yani yerimizde saymamak için ¿
Öne çıkan mesajlar