Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

atv- mahşer dizisi

behran

Öne çıkan mesajlar

Felaket.

Bu ülkede bu işi bilen adam YOK, yazık. Bu kadar rezil, kamerayı, sinematografiyi kullanmayı bilmeyen onlarca amele sinemacıyı 4. dünya ülkelerinde anca bulursunuz.

Dialoglar ayrı felaket, ota boka zoom yapıyor kamera. Ya, zoom'un bir nedeni vardır, amacı vardır. Kullanacaksan bir anlamı olacak. Bu kadar mı cahilsiniz, madem 24'ü kopya ediyorsunuz bari adam gibi yapın.

Ama biliyorum, aynı Genco topiğini açıp "ne kadar rezil bir dizi" desemde kaliteden anlamayan zevksizler bu diziyide izleyecek. Yakışır ya demokratik ülkeme.
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryoda bile arak var ya, bu kadar olmaz. 24'un romanlari var, dizideki olaylardan bagimsiz olarak (ama ayni karakterlerle) 24 Declassified diye bi roman serisi. Onlardan birinde Jack'in kizini kacirip yine boyle zamanli, panzehiri bilinmeyen zehir veriyorlar ki istediklerini yaptirsinlar. Senaryoya ozen gosterin bari, yuh ne diyim.

Birkac kare ss aldim 24'un random bi bolumunden, buyrun beraber bakalim:

Sosyal ağlarda paylaş

Oyunculuk (o kadar kaliteli tiyatrocuya rağmen) ilkokul piyesi kıvamında da olsa, bence bu diziye bir şans tanınmalı. Sonuçta arkasında kapı gibi 24 var ve nasıl yaparsanız yapın, ne kadar iyi ya da kötü olursa olsun Emmy ödüllü 24 ile kıyaslanacaksınız, bu büyük bir yük.
Birkaç bölüm daha beklemek gerek, sert eleştiriler yapmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok rahatsız etti o gereksiz zoomlar. O kadar çok kullanmışlardıki artıkın bi dramatik yanı felanda kalamdı sadece midemi bulandırdı. Oyunculukda başlarda özellikle okul piyesi gibiydi. Tamamını seyretmedim ama başları kötüydü ayrıca 24 ün ilk sezonu gibi bunuda Shanghai'de başlatmışlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rezil bişey, kamera olayı 0/10 ya. Rezalet.

Bi kere yazıları, split screen olayı filan resmen "Ben 24 kopyasıyıııım" diyo. Hatta scream vocal atıyo.

Zoom lar filan daha da beter. Hani düğünlerde nişanlarda evin küçük çocuğu sıkılıp etrafta koşuşturmasın diye eline kamerayı verirler, o da etrafta dolaşıp milleti çeker, suratlara doğru zoom in zoom out yapa yapa oynar kendi yarıçapında eğlenir ya... O ayarda bişey heralde kameraman. Muhtemelen senaristin ya da yönetmenin çocuğunu filan seçmişlerdir masraf çıkmasın diye. Başka bi ihtimal göremiyorum çünkü

Konusu hakkında yorum yapamıycam çünkü dinlemiyodum ama o konuda da pek ümitli değilim açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya reklamlarını görünce full aksiyon olacak dizi falan sandım. Yani 24'ün konsepti o. Ama bir baktık normal hızda ilerleyen bir türk dizisi, yine gereksiz uzatılmış sahneler, yavaş akan bir yapı.

Benim bir senaryom var umarım 5-6 yıl sonra izleyeceksiniz :). O zaman görün dizi nasıl çekilirmiş. (gaza gelmece)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...