axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hmm düşüneyim bakalım.. Sanırım üremek için. Bildim mi? Quibble bi eşcinsel (erkekten bahsediyorum) kadınlardan hoşlanmaz. Onları cinsel anlamda çekici bulmaz, onlara aşık olamaz. Erkeklerle dost olabilir, fazlası da olabilir ama kadınlarla sadece dost olabilir. Bunun anlaşılmayacak bi yanı var mı? Bide domates kabuğu göndermesini çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 birakin domates kabugunu banlancam simdi :) tamam anliyorum, iste buda hormonal bozukluk oldugu icin tedavi edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 axe inan bana çözmek istemezsin o göndermeyi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Pmden anlattılar sonra hehe. Aslında onun da çözümü varmış ama quibblela birlikte beni de banlarlar diye girmiyorum hiç sdf Hormonal bozukluklar gözle görülür etkiler yaratmaz mı? Bu olay tamamen insanın dürtüleriyle ilgili. Ki bulunan "tedavinin" de hormonlarla bi ilgisi yok, bir genin yapısını bozarak direk sinir sistemini hedef alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Öf abi, bir konuda bu kadar mı iğrenç bir savunma yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Sam said: bazı arkadaşlar lezbiyenliğe olumlu, gayliğe olumsuz yaklaşıyorlar; yalnız ironik bir şekilde gaylerin daha az, lezbiyenlerin daha çok olması heteroseksüel ilişkiler için nüfustaki kadın oranını düşürüyor. dikkatli düşünmek lazım. (:P) şaka bir yana, homofobi yanlısı olma kavramını anlayamadım ben. kelime olarak "homo korkusu" anlamına geldiğinin farkında mı acaba bazı arkadaşlar? 8-) ben kendi adıma gayliğe olumsuz, kadınlar için biseksüelliğe olumlu yaklaşıorum, lezbiyen bayanlara da teessüflerimi iletiorm (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bu arada axedice a omden ben soyledigim,en igrenc haliyle anlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben de merak ettim o domates kabugu geyiğini, nolcak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pbYdgz8fV1o&feature=related Domates kabugu vucutta eritilemeden dışkı yoluyla atıldığı açısından anal seks yapan insanlarda bu tip cinsel organa yapışmalar yaşanabilir. Ama bunu örnekleme yapan arkadaşıda kınıyorum iğrençliğin son noktası edebiyatın kendi pis amellerine alet edilmesidir bu kın-kın :) Gayet bilimsel şekilde anlattım işte. Yaşasın ercik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 2 ay aç gezip o domates kabuğuna muhtaç kalasın evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Abi konu yeterince igrenc zaten benim ornegimde igrenc tamam ozur dilerim alla allaaaa :P @ekmek.. ben ac kalmam kardes, ac kalan dusunsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yahu yapmayın.hangi erkek gay olmak isterki. erkek dogup kadın olmak başka birşey o bir tercih.ama delikanlı adam olarka dogmuşsun.istemeden erkeklerden hoslanıosun.senin elinde olan bir şey değil.hayatınıda ona göre şekillendiriosun.hormonal bozukluguna göre.sora tabiki içine işlio artık. hiç bir erkek canı sıkılıp gay olmaz. gay olunmaz doğulur gibi bişi cıkıo ortaya.bunu deiştirebilmek gayet mantıklı.en azından belki erkek cocukları ufakken tedavi edilebilir bence gaylik bir hastalıktır.hiç pipi başka erkeğe ödünç vermek için yaratılmamıştır.benim dşüncem bu. gayleri aşagılamam.gay arkadaşımda var.ama bu bir hastalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tercihlere hastalik demekte ilgincmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Neresi tercih ya gayliğin. Bildiğin hormonal bozukluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bravo. Hani eşcinsellik hakkında az biraz okusan öyle olmadığını göreceksin de, konu hakkında hiçbir halt bilmeden atıp tutmak daha eğlenceli, böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tercih mi?? saka yapiosunuz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tıptan kansere ve aidse de çözüm bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Normalin dışındakini "hastalık" olarak adlandırmak da ilginç. Bir kere hastalık kelimesi pejoratif bir anlam taşır. Homoseksüel insanların durumlarından memnun olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu? Hormonal açıdan bir farklılıkları var normal insanlara göre evet, ancak kim bunu hastalık olarak tanımlayabilir? O zaman insan popülasyonunun çoğunluğu siyah gözlüyse mavi ve yeşil gözlü insanların da genetik bir hastalığı var? Çocuklarının da bu hastalıktan muzdarip olma ihtimali var hatta? Tanımlar, kelimeler, çok önemli şeyler aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yahu bir erkek bir erkekten niye hoşlansın.doğaya aykırı bu gaylik olayını göz renkleriyle yada yukarda birileri başka örneklerde vermişti.onlarla kıyaslamak saçma 2 tane erkekten bahsediyoruz.2 erkeğin birlikte olmasından daha igrenç bişi varmı.yerim öyle tercihi.öyle bi tercih modeli yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Orgazm beynin üreme içgüdüsüne verdiği ödül değil mi? Öyle. O zaman üremeyen bireylerin orgazm olması sağlıklı mı? Değil. Eşcinsellik normal mi? Değil. Böyle bir ilaç çıkınca patideki tüm yarın öbürgün ben de olurum diyenler ve sözde insan haklarına çok saygılı gey sempatizanları böyle bir ilaç çıktı diye ağladı mı? Ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ha ekstradan biri çıkıp da homoseksüel yapıcı ilaç çıkartsalar ne düşünürsün dicek şimdi, dediler de önceki safyalarda; bu homoseksüeller kadar alınmam yani. İsteyen onu da alsın, diğerini de alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Arkadaşım 6 milyarız. Sence daha fazla üremek mi ihtiyacımız olan şey insanlık olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: Normalin dışındakini "hastalık" olarak adlandırmak da ilginç. Bir kere hastalık kelimesi pejoratif bir anlam taşır. Homoseksüel insanların durumlarından memnun olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu? Hormonal açıdan bir farklılıkları var normal insanlara göre evet, ancak kim bunu hastalık olarak tanımlayabilir? O zaman insan popülasyonunun çoğunluğu siyah gözlüyse mavi ve yeşil gözlü insanların da genetik bir hastalığı var? Çocuklarının da bu hastalıktan muzdarip olma ihtimali var hatta? Tanımlar, kelimeler, çok önemli şeyler aslında. arkadasim kendi kendine cevap vermisin.. "hormanal bozukluk". hastaliktir. sacla gozle kiyasladiginiz sey cok komik. siyah goz'un hormanal bozuklugu mu var? hallerinden memnun olsunlar istedikleri kadar bu onlarin gay olmadigina igrenc bisey yapmadiklarini gostermez. benim anlamadagim niye bi kac kisi bu kadar cok savunma yapiyor gaylerle ilgili.arkadasim gayler iste, yaptiklari dogru bisi degil.. "hormonlari bozuk" bu da hastaliktir. gayler gebersin cehenneme gitsin demiyo kimse burda peki niye bu kadar gazla cevap yetistiriyorsunuz anlayamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ayrıca utanmadan da söyleyebilirim yani, evet insan haklarına elimden geldiğince saygılı olmaya bir insanım. Batıyorsa birilerine, kimse kusra bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Antimodes52 said: Normalin dışındakini "hastalık" olarak adlandırmak da ilginç. Bir kere hastalık kelimesi pejoratif bir anlam taşır. Homoseksüel insanların durumlarından memnun olabileceği hiç aklınıza gelmiyor mu? Hormonal açıdan bir farklılıkları var normal insanlara göre evet, ancak kim bunu hastalık olarak tanımlayabilir? O zaman insan popülasyonunun çoğunluğu siyah gözlüyse mavi ve yeşil gözlü insanların da genetik bir hastalığı var? Çocuklarının da bu hastalıktan muzdarip olma ihtimali var hatta? Tanımlar, kelimeler, çok önemli şeyler aslında. Piskopatlarda kızlara tecavüz edip öldürdükleri zaman memnun oluyorlar. Normal mi bu şimdi? Aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar