karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Cinsel ilişki'yi cinsel "ilişki" yapan, cinsel ilişkide bulunan tarafların ikisinin de bu ilişkiyi istemesidir. "Ölülerle seks yapan adam nasıl sapık ise, çoçuklarla seks yapan nasıl sapık ise, hayvanlarla seks yapan nasıl sapık ise, kendi hemcinsi ile seks yapanda sapıktır arkadaşım. " demişsin. Bir ölünün cinsel ilişkiye girmek istemesi söz konusu olmadığından, ölülerle seks yapmak yanlıştır. Bir çocuğun, o yaşta daha cinsel dürtüleri gelişmemiş olduğundan, cinsel ilişkiye girmek istemesi de söz konusu olamayacağından, bir çocukla seks yapmak yanlıştır. Bir hayvan'ın, bir insanla cinsel ilişkiye girmek istemeyeceği açık olduğundan yanlıştır. Aksi mümkünse, cinsel ilişkide de bir sorun yoktur. Ama kendi hemcinsi ile seks yapan AYNI ŞEY DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ, BU TARZ BİR SEKSTE, CİNSEL İLİŞKİDE BULUNAN 2 KİŞİ DE BU DURUMUN OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİN OLMAKTADIR. Bu kadar sinirlenmemin sebebi, dünyada milyonlarca bulunan bir türde insanı, bir çırpıda, kendinden farklı olduğu için "sapık" ilan ediyorsun, ve bunu yapmak için tamamı ile, kendi oluşturmuş olduğun belli kurallardan yola çıkıyorsun. Ve ben böyle bağnaz, dar görüşlü yorumlara dayanamıyorum.
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Yahu eşcinselliği normal karşılamıyorum diye neden bağnaz oluyorum. Ayrıca hayvanlar konusunda hayvan isterse sorun yok diyorsun yani :) Çünkü pek zorla yapılıyor gibi gelmedi. Ayrıca ölmeden vasiyetine bu kişi benimle ölü seksi yapabilir diye yazarsa biri gene sorun yok. Yada birbirinin ağzına sıçmak sureti ile seks yapanlarda karşılıklı anlaştıkları için onlarıda normal karşılamamız gerekiyor. Eşcinsellik bir rahatsızlıktır. normal olmayan birşeydir. Özel kalması ve yaşanması gerekir. Toplumun yapısı bozmaya yönelik bir tehlikedir. ÖZel yaşantısında isteyen istediğini yapar ama ben sevgilimle gittiğim bir gece klubunde erkek erkeğe öpüşen gaylari görmek zorunda değilim. Tekrar ediyorum özelinde kaldığı sürece ne bok yerse yer insan. Ama bunu topluma bu normal birşeymiş gibi kabul ettirmeye ve kendi sapkınlığı ile yaşamaya mecbur bırakma konusunda çok dikkali olmalıdır. Yoksa sineklere yapılan aşıdan yapmamız gerekir :P
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Oha adam nelerle bir tutmuş. Helal. Araya mesaj girmiş. Neyse. Zorundasın arkadaşım onları görmeye. Hoşuna gitmiyosa arkanı dönersin, terk edersin mekanı ne bileyim. Senin bileceğin iş orası. Fakat herkesin bulundukları ortam ölçüsünden davranma hakkı vardır. Gece klubünde öpüşmek sıradışı bir şey değil, sen sevgilinle öpüşebiliyosan o da öpüşecek, hakkı çünkü. Sen dedin diye de kimse "aman dur biz gizli yaşayalım" demez, demek zorunda da değil zaten. Bu insanlar toplumda var, ve olacaklar, alışın artık. Kendinizi normal, başkalarını anormal olarak gördükçe de olmaz bu.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 "Eşcinsellik bir rahatsızlıktır." Sen hâlâ bunu diyorsun ya. Allah akıl fikir versin, ben de başka mesaj atmıyorum. Mesajlarımı tekrar okuyabilirsin. Nasılsa bir adım bile ileri gidemeyecek kadar gözlerin kapalı... Yazık...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 eşcinsellik tedavi edilmeli dediğimde bana demediğini bırakmayan gay guard ları göreyim pls.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 iyice saçmaladınız afedersiniz. makat = sıçma görevi için kullanılan bir uvuzdur vücutta. kısacası tıbben bile uygun değil burdan ilişki. insanlar yıllardır eşcinsellikle mi çoğaldı? oldu tüm memleket eşcinsel olsun, basur yüzünden hastaneler dolsun taşsın,her yere vibrator fabrikası kurulsun, herkez taşıyıcı anne arasın. ne kadar normal karşılanabilir birşey dimi, sağdan soldan duyduklarınızla bilim adamı sıfatı alabilmiş kişilerle yarışıyorsunuz. aştınız kendinizi. normal birşey arıyorsanız, bu işin geleceğini düşünün. gelecekte nüfusun tamamının yada tamamına yakınının eşcinsel olduğunu düşünün.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bana normal gelmiyor eşcinsellik.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bence burdaa gercekten birilierine giren çıkan birşeyler varki bu kadar rahatsız oluyorlar escinsellerden.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Veya birisi eşcinselki rahatsız olmuyor diye mantık yürütmek kadar saçma bu yorumun.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 escins mescins, bos isler bunlar, sevelim seviselim.
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 DoGMeaT said: bence burdaa gercekten birilierine giren çıkan birşeyler varki bu kadar rahatsız oluyorlar escinsellerden. Bencede birilerine giren çıkan şeyler çok hoşlarına gidiyorki demek bizim rahatsız olmamızdan rahatsızlık duyuyorlar. (Bu seviyede yazmak istemezdim ama fikirlerim senin pencerenden ancak bu tarzda anlaşılabilir olucaktır)
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Abi super bi bulus ya. Yane cok basarili kesinlikle umarim yayginlasir. Hatta insallah su durumada bi care bulurlar. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/12/EnthanasiePropaganda.jpg English Translation: 60000 RM this is what this person suffering from hereditary defects costs the Community of Germans during his lifetime Fellow German, that is your money, too Read '[A] New People' The monthly magazines of the Office for Race Politics of the NSDAP
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Sadece erkekler escinsel olmuyor bu arada, konu makatta saplanmis kalmis da.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kizlarin ki sayilmiyo, onlar olsun.
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Evet bayanlarda oluyor nedense cok normal ve hos karsilaniyor :)
Recall06 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Kadınlar sütten onlara yakışıyor der kaçarmışım :P Şaka bir yana biz erkek olarak erkekleri koruyoruz kadınlarda kendilerini korusun. Yaşasın feminizm :P
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Bu rad abence ilac bu i**elere fazla. Lobotomy yapalim beyinnerinin gay kismini cikartalim yada elektrosok tedavisi.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 lez de gay de aynı şeytir. sadece erkeklerin lezli grup fantezisi yüzünden hoş geliyor insana :)
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Spastik_Serce said: iyice saçmaladınız afedersiniz. makat = sıçma görevi için kullanılan bir uvuzdur vücutta. kısacası tıbben bile uygun değil burdan ilişki. insanlar yıllardır eşcinsellikle mi çoğaldı? oldu tüm memleket eşcinsel olsun, basur yüzünden hastaneler dolsun taşsın,her yere vibrator fabrikası kurulsun, herkez taşıyıcı anne arasın. ne kadar normal karşılanabilir birşey dimi, sağdan soldan duyduklarınızla bilim adamı sıfatı alabilmiş kişilerle yarışıyorsunuz. aştınız kendinizi. normal birşey arıyorsanız, bu işin geleceğini düşünün. gelecekte nüfusun tamamının yada tamamına yakınının eşcinsel olduğunu düşünün. Yahu eşcinsellik anal seks demek değil ki? Anal seksi, bir erkekle bir kız da yapabilir aralarında? Eşcinsellik demek, bir insanın hemcinsinden etkilenmesi, cinsel olarak uyarılması demek. Eşcinselliğin "normal" gelmemesinin sebebi, seneler boyu toplum olarak üzerine baskı kurmuş olduğumuz insanların, normal olarak eşcinsel olduklarını (çevrelerine olsun, kendilerine olsun) itiraf edememeleridir. Ben eşcinsellik en iyisidir, heteroseksüellik anormaldir, herkes eşcinsel olsun falan da demiyorum ki? Neden dediklerimizi, savunduklarımızı çarpıtıp, sonra da bu çarpıttıklarınıza karşı homoseksüelliğin yanlışlığını savunuyorsunuz anlamıyorum... Bu arada belirteyim; heteroseksüelim. Ama empati yapabiliyorum... Eşcinsel güdülerle dünyaya gelmiş olsanız ve sizin gibi güdülere sahip bir insanla mutlu bir ilişki yaşarken, çevrenizdekiler size "hasta", "i*ne", "g**veren" dese nasıl düşünürdünüz çok merak ediyorum...
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 said: ''Eşcinselliğin tedavisi bulundu.'' Hadi yine iyisin Axedice. KingofLoss bebesi, niye gey gey mesajlar atıyon lan madem çakı gibi adamsın? Gizli gay. Eşcinsellik hastalık değil ki? Cinsel tercih. Ha Samwell gibi adamlardan korkuyorum ama ben. Cidden. Doktor korkuyorum. =/
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Gerçi çatışmada homofobi yanlısıyım, gaylere de karşıyım ama hem söyliyceğim herşey söylenmiş, hem de şu mesaj tuhaf geldi ona cevap veriyim dedim. Recall06 said: Bilim insanları hastalık bu tedavi ettik derse hastalıktır. said: Meyve sineklerinin elma suyuna bir ilaç katarak, sinapsis’lerin zayıflamasını sağlayan araştırmacılar, böylece birkaç saat içinde, sineklerde eşcinsel davranışa neden olan GB mutasyonunu durdurdu. Ayrıca, heteroseksüel erkek sineklere Sinapsis’lerini kuvvetlendiren bir ilaç veren bilim insanları, bir süre sonra erkeklerin erkek sineklere, dişi sinek gibi kur yaptıklarını gözlemledi. Şimdi bu durumda homoseksüelleri tedavi edip heteroseksüel yaptıkları yöntemin aynısını farklı bi ilaç kullanarak yapınca heteroseksüelleri homoseksüel yapıyolar. Bu durumda hipneler çıkıp "heteroseksüellik bir hastalıktır aha bu da ilacı" diye atlarlarsa bişey deme hakkınız olmaz:) (Gerçi ben de hastalık olduğunu düşünüyorum ama "tedavisi varsa hastalıktır, yoksa değildir" mantığı yanlış, onu söylüyorum=)
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Parlak çocuk said: Hadi yine iyisin Axedice Ben halimden memnunum arkadaşım ilaç milaç istemiyorum. Ayrıca bence sen samwellden korkma, senin gibi şeker şeyler için asıl tehlikeyi bu abimler oluşturuyor : [video]http://youtube.com/watch?v=twQlpFrm5iM?feature=oembed" width="459"> Konuya dönelim, bilim herhangi bişeyin tedavisini bulmuş değil shadowun dediği gibi. Resmen insanın kimyasını bozuyorlar ilaç dedikleri şeyle. Neyin hastalık neyin kimlik olduğunu toplumun değer yargıları mı belirliyor artık?
Öne çıkan mesajlar