axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Gök Yeleli öeght ne biçim nick lan bu said: Türk devrimcisi said: güzel mektup ama akp'ye oy vermeyen yüzde 53 lük Türk kesim denilemez çünkü bunların içinde sp gibi şeriatçı bir parti ile dtp'nin bağımsızları, ufuk uras, baskın oran gibi vatan hainlerine oy verende var. dolayısıyla seçim sonuçlarına baktığımızda Atatürkçüler irice bir azınlık. ülkenin sürüklendiği uçurumu görüpte chp ve mhp dışındaki bir partiye -her ne kadar eleştirsekte- oy veren şaşkınlarıda hesap edersek artık Türkiye de milliyetçi kemalistler sadece yüzde 30-35 lik bir kesimi oluşturuyor. Ah çocuklar ah, sizlerin düşünebildiğini yıllardır bu davanın içinde olan bir kişi olarak ben, haydi haydi düşünürüm. Ama acaba neden %53 oranını kullandım? Bunu siz anlayamıyorsanız ben anlatacak değilim. Kırk yıllık demirciye demir dövmesini öğretmeye kalkmayın ve haddinizi bilin. Benden önce davranmışlar zaten. Ama ben anlamadım, şimdi bu demirci arkadaş hangi sebepten dolayı 53 yazmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Harbiden girip bi sorsak mı 40 yıllık demirciye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Kıvırmaya çalışmış besbelli, zaten biri de çıkıp korkusundan soramamış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 take fake and run (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bunlara ben wow alcam shaman açsınlar gezsinler oyunda Turks! falan diyede bi guild kurarlar tamam işte orda rahatlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Çok insafsızlar bari 10 seneyle falan idare etsinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 anca bir yerimi idare ederler... ne diyeyim daha kendisini bile doğru dürüst savunamayan bir forum yöneticisin olduğu forumdan anca böyle bir mektup çıkar oradan bir başka üyeleri çıkar makelen çok güzel ırkdaşım ben de gönderiyorum der 2. , 3. kez yarılmama sebep olur... Valla eğlenmek için süper bir sitedir Atsizcilar. can sıkıntısına birebirdir... Bu arada gerçekten çok kötü bir site yani konu olarak ırkçılar o yüzden de demiyorum kötü diye evet kötü ama adamlar daha kendilerini savunamıyorlar Avrupa ve Amerika'daki beyaz ırkın üstünlüğünü savunan StormFront bile bu konuda çok iyi en azindan bir Opposing Views isimli konu başlığı açıp önlerine geleni forumdan atmiyorlar... Ehm neyse Gök tengri sizinle olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 arkadaslarin zihniyeti cok ilginc ztn , la bana muhalafet?? *çotaa kafayı gömer* :) döver bunnar seni beni yolda kıstırsa söliim :P ne tartışmayı bilirler ne konusmayı hehe said: ruhadam_07 Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır bu ne be? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 İhtilal ftw ama birkaç senesi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 sözde milliyetçi özde ırkçı ülkü ocağı gençliğimizin online platformu burası demekki. tam eğlencelik bi yermiş okuyorum detaylı şekilde topicleri sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 uzme tatli canini,ellet patlicanini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Valeron said: uzme tatli canini,ellet patlicanini +1925(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Ardeth said: mektubu okuyacak vaktim olmadı ama forum rezalet hatta rezalet ötesi geldi. kişilerin kendilerine taktıkları lakaplara bakarak bunu söylüyorum tabi, türk ırkçısı ne ya? zarar ziyan bu insanlar valla bu ülkücü zihniyetinden oldum olası tiksinmişimdir ben. yok bozkurt, yok otağ, yok türkçü, başka birşey bilmezler zaten :) daha birkaç ay önce mhp değil miydi akp ile kolkola dolaşan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Yalnız bone bunlar mhp karşıtı, direk türk ırkçısı. İslam türkçülük hareketinin önünde bir engel hatta bu adamlar için. Türkeşe baktığında tam tersini söylüyor türkçülük bedense islam ruhtur falan. Gerçi stickylerden anladığıma göre kendi aralarında da kavgalılar eheh. Garip bi topluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 kafam karıştı. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ardeth onlar nick değil, apprientece journeyman gibi mesaj sayısına göre verilen lakaplar, sanırım uye ırkcı turk ırkcısı turkcu mustafa kemalın bozkurtu uberkurt, şeklinde gidiyo aralarda eksikler var tabiki. şimdi bu rünler nordic, göktürk alfebesini kullansaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu ne be? ÖĞĞK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hakketen sitedeki üyelerin yarısı diğer yarısıyla çelişiyo,biri diyo ben hem müslümanım hem de sapına kadar türk milliyetcisiyim,ordan mod giriyo olaya: -Lan öküz öyle bişey olmaz müslümansan türk ırkçısı(turancı) olamassın,mesela ben şamanistim -ya abi aslında şey kem küm,ama ben böyleyim işte *Banned* sebep: kanı bozuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Daha önce 15 kez tartışılan bir forum gene aynı yorumlarla tartışılıyor. Arkadaşların yolu belli daha fazla tartışamay gerek yok. İsteyen 1-2 hafta beklesin nasılsa biri gene açar aynı site hakkında bi topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar