Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Vatandaşımızın Dayanamayıp Genel Kurmaya Yollamış Olduğu Mektup

Darkwall

Öne çıkan mesajlar

Gök Yeleli öeght ne biçim nick lan bu said:
Türk devrimcisi said:
güzel mektup ama akp'ye oy vermeyen yüzde 53 lük Türk kesim denilemez çünkü bunların içinde sp gibi şeriatçı bir parti ile dtp'nin bağımsızları, ufuk uras, baskın oran gibi vatan hainlerine oy verende var. dolayısıyla seçim sonuçlarına baktığımızda Atatürkçüler irice bir azınlık. ülkenin sürüklendiği uçurumu görüpte chp ve mhp dışındaki bir partiye -her ne kadar eleştirsekte- oy veren şaşkınlarıda hesap edersek artık Türkiye de milliyetçi kemalistler sadece yüzde 30-35 lik bir kesimi oluşturuyor.

Ah çocuklar ah, sizlerin düşünebildiğini yıllardır bu davanın içinde olan bir kişi olarak ben, haydi haydi düşünürüm. Ama acaba neden %53 oranını kullandım? Bunu siz anlayamıyorsanız ben anlatacak değilim. Kırk yıllık demirciye demir dövmesini öğretmeye kalkmayın ve haddinizi bilin.

Benden önce davranmışlar zaten. Ama ben anlamadım, şimdi bu demirci arkadaş hangi sebepten dolayı 53 yazmış?
Sosyal ağlarda paylaş

anca bir yerimi idare ederler... ne diyeyim daha kendisini bile doğru dürüst savunamayan bir forum yöneticisin olduğu forumdan anca böyle bir mektup çıkar oradan bir başka üyeleri çıkar makelen çok güzel ırkdaşım ben de gönderiyorum der 2. , 3. kez yarılmama sebep olur... Valla eğlenmek için süper bir sitedir Atsizcilar. can sıkıntısına birebirdir...

Bu arada gerçekten çok kötü bir site yani konu olarak ırkçılar o yüzden de demiyorum kötü diye evet kötü ama adamlar daha kendilerini savunamıyorlar Avrupa ve Amerika'daki beyaz ırkın üstünlüğünü savunan StormFront bile bu konuda çok iyi en azindan bir Opposing Views isimli konu başlığı açıp önlerine geleni forumdan atmiyorlar... Ehm neyse

Gök tengri sizinle olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
mektubu okuyacak vaktim olmadı ama forum rezalet hatta rezalet ötesi geldi. kişilerin kendilerine taktıkları lakaplara bakarak bunu söylüyorum tabi, türk ırkçısı ne ya? zarar ziyan bu insanlar valla

bu ülkücü zihniyetinden oldum olası tiksinmişimdir ben.

yok bozkurt, yok otağ, yok türkçü, başka birşey bilmezler zaten :)
daha birkaç ay önce mhp değil miydi akp ile kolkola dolaşan?
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bone bunlar mhp karşıtı, direk türk ırkçısı. İslam türkçülük hareketinin önünde bir engel hatta bu adamlar için. Türkeşe baktığında tam tersini söylüyor türkçülük bedense islam ruhtur falan. Gerçi stickylerden anladığıma göre kendi aralarında da kavgalılar eheh. Garip bi topluluk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth onlar nick değil, apprientece journeyman gibi mesaj sayısına göre verilen lakaplar,

sanırım uye ırkcı turk ırkcısı turkcu mustafa kemalın bozkurtu uberkurt, şeklinde gidiyo aralarda eksikler var tabiki.

şimdi bu rünler nordic, göktürk alfebesini kullansaymış keşke

Sosyal ağlarda paylaş

hakketen sitedeki üyelerin yarısı diğer yarısıyla çelişiyo,biri diyo ben hem müslümanım hem de sapına kadar türk milliyetcisiyim,ordan mod giriyo olaya:

-Lan öküz öyle bişey olmaz müslümansan türk ırkçısı(turancı) olamassın,mesela ben şamanistim

-ya abi aslında şey kem küm,ama ben böyleyim işte

*Banned*
sebep: kanı bozuk :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...