khala Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi temel atma töreni 13 Aralık 2007 Perşembe günü gerçekleşecektir. Temel atma töreni programı ve 14 Aralık 2007 Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor karşılaşması öncesinde düzenlenecek olan organizasyonun detayları, 10 Aralık Pazartesi günü resmi internet sitemizden duyurulacaktır. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayırlı olsun klübümüze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Hayirlisi olsun Galatasarayima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 hayırlı olsun. cok guzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 maket atma töreni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 gel kafana atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 roket atma töreni ehe hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza, devlet stadın arkasındaki araziyi peşkeş çekmek üzereymiş gül sağolsun hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 eh sonunda :) teslim tarihi belli mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 DoruK said: gel kafana atalım parçala beni behçet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 yalan olmasın yine ya korkuyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 özhan canaydın bir de temel atma töreninden sonra statta taraftarımıza bir süpriz daha yaşatacağım diyordu. hatta birkaç spor gazetesi kimi getiriyor diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 özhan canaydını da atacaklarmış temele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 neymis supriz merak ettim simdi :) mayista tekrar aday olcam dedigine gore vardir iyi bisey yoksa sanmiyorum kimsenin oy moy vericegini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hayırlı olsun.bu saatten sora bi aksilik cıkıcagını sanmıyorum 52 bin kişilik ve ustu acılıp kapananlardan olcakmış.bugun temel atıldı.tekrar hayırlı olsun uzun süredir maçlara gitmiodum.bu hevesle giderim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cavanagh said: hayırlı olsun klübümüze.. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ali Sami Yen stadında ne badireler geçirdi bu takım fakat dile kolay 63 yıl olmuş "Samiyen" e geleli, artık bir kabuk değişimi lazımdı; 40 dönümlük araziye yeni bir stad yapmak zorlama olacaktı şimdi 120 dönüme yayılacağız. 2009'a metro da gelecekmiş stada, 2010'da Kültür başkentimizin açılış törenlerinin yapılacağı muazzam bir tesise 2 yıl içerisinde kavuşacağız. Darısı diğer spor kuluplerimizin başına. gelecekteki stadın konumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 beşiktaştan bi minibüsle stada giderik sami yenden daha iyi yerde walla köprüyle uğraşmaadan deniz yoluyla direk gelmek için daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 eşşek gibi bayrak diktiler 3 tane bizim okuldan gözüküo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Yıllardır maketini gördüğümüz şey gerçek oluyor hee,bravo valla özhan'a.Yalnız bu stadı görmeden bence heveslenmeyin mazallah inşaat yarıda kalır malır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 2 yıl içinde tamamlanacakmış darısı bizim başımıza hoş ne kadar da olsa fenerin stadı kadar ii olamaz diye düşünüyorum yer bakımından fln şimcik devlet baba bize de yardım ederse hoş aslında bizi devlet kesmez tüm avrupa yardım ederse biz de yeni stad yapabiliriz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Türkiyenin en iyi stadı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 sadece türkiye değil avrupanın sayılı stadlarından biri olacak kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar