Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Temel Atma Töreni 13 Aralık 2007 Perşembe Günü

khala

Öne çıkan mesajlar

Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi temel atma töreni 13 Aralık 2007 Perşembe günü gerçekleşecektir.

Temel atma töreni programı ve 14 Aralık 2007 Cuma günü oynanacak olan Galatasaray-Sivasspor karşılaşması öncesinde düzenlenecek olan organizasyonun detayları, 10 Aralık Pazartesi günü resmi internet sitemizden duyurulacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Sosyal ağlarda paylaş

Ali Sami Yen stadında ne badireler geçirdi bu takım fakat dile kolay 63 yıl olmuş "Samiyen" e geleli, artık bir kabuk değişimi lazımdı; 40 dönümlük araziye yeni bir stad yapmak zorlama olacaktı şimdi 120 dönüme yayılacağız. 2009'a metro da gelecekmiş stada, 2010'da Kültür başkentimizin açılış törenlerinin yapılacağı muazzam bir tesise 2 yıl içerisinde kavuşacağız. Darısı diğer spor kuluplerimizin başına.

gelecekteki stadın konumu
Sosyal ağlarda paylaş

2 yıl içinde tamamlanacakmış darısı bizim başımıza
hoş ne kadar da olsa fenerin stadı kadar ii olamaz diye düşünüyorum yer bakımından fln şimcik devlet baba bize de yardım ederse hoş aslında bizi devlet kesmez tüm avrupa yardım ederse biz de yeni stad yapabiliriz inş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...