Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Milli Forma

fab

Öne çıkan mesajlar

toggie kendi tezini çürütmek için kasmışsın bariz.
Evet her ülkenin forma stili farklı olabilir, forma stilinin ve renginin bayrak ile alakalı olması zorunlu değildir. Bunu kanıtlamışsın ve fistan'a yardımcı olmuşsun eyw :P

Turkuaz'a karşı değiliz, aksine hoş bir renk katabilir ama bu ne? Beyaz ne? Azıcık tasarım yapsanıza be dümdüz forma mı olur. Bak elin yunan'ı ne güzel tasarım yapmış.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyasko.

rusyanın forması da bizim yıllardır geri istediğimiz türk forması!

şaka gibi ya bu forma ne allah aşkına çok mu zor klasik formamızı yapmak. çat diye rusyaya uyarlamışlar harika da olmuş.

fanilayla çıkıcaz maçlara. beyaz yapacaksan altına ya koyu renk şort koy ya bembeyaz çık turkuaz beyaz karışımı ne ya of
Sosyal ağlarda paylaş

Formaları nike tasarlamıs heralde. Tamamen kendi reklamlarına donuk bir calısma hic bir ozelligi yok formanın. 12 13 yasındaki cocugu getir bundan iyi tasarım cıkartır.

Gerci simdi ss lerdi formalara baktımda nike ın tasarımları tek standart gibi. Sol da kendi amblemleri sagda bayrak, tek renk sade. Adidas ın tasarımlar cok daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
toggie kendi tezini çürütmek için kasmışsın bariz.
Evet her ülkenin forma stili farklı olabilir, forma stilinin ve renginin bayrak ile alakalı olması zorunlu değildir. Bunu kanıtlamışsın ve fistan'a yardımcı olmuşsun eyw :P

anlamamışsın ki sen neyi savundugumu, ya da ne anlatılmak istenildiğini. fistan forması bayragı ile alakalı olmayan ülkelerden örnek vermiş, ben de forması ve bayragı aynı renklerden olusan ülkelerden örnek verdim.

sorun şu ki, türkiye başka ülkelerin yaptıgını yapmak zorunda değil. ingiltere kırmızı beyaz forma giymiyor diye türkiye de giyebilir anlamını nerden cıkartıyorsunuz? fransa da bayragı renginde forma giyiyor işte.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

anlamamışsın ki sen neyi savundugumu, ya da ne anlatılmak istenildiğini. fistan forması bayragı ile alakalı olmayan ülkelerden örnek vermiş, ben de forması ve bayragı aynı renklerden olusan ülkelerden örnek verdim.

sorun şu ki, türkiye başka ülkelerin yaptıgını yapmak zorunda değil. ingiltere kırmızı beyaz forma giymiyor diye türkiye de giyebilir anlamını nerden cıkartıyorsunuz? fransa da bayragı renginde forma giyiyor işte.
Sen benim söylemek istediğimi anlamamışsın. Ben diyorum ki; bak işte bayrağıyla aynı renk olan da var(senin örneklerin gibi), olmayan da var. Bu yüzden Türkiye için "bayrağımızla aynı renk olmalıdır mutlaka kesinlikle olmalı" gibi bir yaklaşım mantıksız çünkü dünyada çok fazla örnekleri var ikisinin de. Hatta Hollanda takımı turuncu formasını uzun yıllardır kullandığı için "Portakallar" lakabını bile almıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

" bir zamanlar yeşil sahalarda bize ay-yıldızlılar denirdi. tıpkı italyanlara gökmavililer, brezilya'lılara sambacılar ve almanlara panzerler dendiği gibi. çünkü formalarımızın üzerinde uzun bir bant ve içinde ay-yıldız vardı. şekli tamamen bize özgüydü ve dünyada benzeri yoktu. bu forma futbolumuzun başarısız sonuçlar aldığı yılların sorumlusu seçilerek adeta canlı canlı tarihe gömüldü. bugün giydiğimiz standart formayı kırmızı-beyaz renk kullanan herhangi bir ülke de giyebilir. biz göğsünde ayyıldız bantı olan klasik formamızın milli takımımızın alamet i farikası olduğuna inanıyoruz. 250.000 kişilik katılımla milli takımımızın, 2008 avrupa şampiyonasından başlıyarak, tüm karşılaşmalarda yeni klasik ay-yıldızlı forma ile mücadele etmesini istiyoruz. formamızı geri istiyoruz. "

http://www.formamigeriver.com/tr/

Formamı Geri VER

Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
toggie said:

Sen benim söylemek istediğimi anlamamışsın. Ben diyorum ki; bak işte bayrağıyla aynı renk olan da var(senin örneklerin gibi), olmayan da var. Bu yüzden Türkiye için "bayrağımızla aynı renk olmalıdır mutlaka kesinlikle olmalı" gibi bir yaklaşım mantıksız çünkü dünyada çok fazla örnekleri var ikisinin de. Hatta Hollanda takımı turuncu formasını uzun yıllardır kullandığı için "Portakallar" lakabını bile almıştır.

off holy. ben de diyorum ki bize ne hollanda'dan, ingiltereden. oldu mu simdi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...