TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Merhaba beyler, Evet.Soru gayet açık aslında.Benim sizlere sorum kilo nasıl alınır? Her şeyi ye demeyin! Çünkü emin olun bir çok kişiden daha çok yemek yiyiyorum. 55 kiloyum ve 1.80 cm boyum var. Yani daha fazla kilolu olmalıyım. Yardım ederseniz sevinirim (: (Her türlü koca-karı ilacı kabul edilir) -Raskol gülüyorlar -Kıçımın kenarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Diyetisyene ya da bir spor salonuna gitmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bursada bildiğim bir güzellik merkezi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Güzellik mi? Yok artık xD spor salonuna gittim. Fakat önce kilo almam gerekiyor diye düşünüyorum. mhh' diyetisyen hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bol bol pirinç ye v ekmek ye kilo alırsın..hiç hareket etme spor fln yapma :P sorunun hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 spor salonuna git, kiloyu orda alıcaksın. gitmeden önce alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Darkwall said: bol bol pirinç ye v ekmek ye kilo alırsın..hiç hareket etme spor fln yapma :P sorunun hallolur. Böyle saçma sapan cevaplar almamak için gitmelisin işte dediğim yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 üstteki kullanıcıdan bol bol ye :) azuzuz sdffsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Yavaş ye protein komasına girmeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 valla ben spor salonuna gittiğimde adam bana yatmadan önce makarna pilav gibi şeyler ye dedi, ama düzenli olarak gel dedi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Her gün en az bir kalıp tereyağı ye. 2 kilo uykuluk al, 2 paket margarinle birlikte kavur, bir adet vakfıkebir ekmeğinin içine bunu koyup ye, akşam yemeklerinde yap bunu. 1 hafta içinde yeterli kiloya ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sağlık sorunun yoksa boşver, akışına bırak bence. 2 yıldır diyetisyene gideceğim bende sözde... edit: Alexi'nin dediğini yap kalp krizinden git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Bir şey olmaz delikanlı adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 PrudenT said: valla ben spor salonuna gittiğimde adam bana yatmadan önce makarna pilav gibi şeyler ye dedi, ama düzenli olarak gel dedi tabi. Bu spor salonu Dudullu'da falan herhalde? Yatmadan önce yemek yemek kadar sağlıksız birşey olamaz, üstelik makarna gibi karbonhidrat değeri yüksek besinler yuh yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 şimdi spor salonlarinda felan da uygalanan bir durumdur bu, parklarda kos felan spor yapabilecegin kadar yap ve boyle alabildigine makarna ye, cabuk eritirsin ve gunde 4 ogune kadar cikabilirsin makarna ile belki 5 felan.. Ama dedigim gibi, makarnayi eriticeksin spor yaparak. 1 ayda alirsin rahat 5-8 kilo :D Ha işe yariyor mu ? Eet, ben 2 ay kadar uyguladim, 12 kilo kadar aldim. Sonra biraktim geri verdim :D hehe .. Boy 1,85 ya da az daa uzun. Kilo 65 :D Zayif denilebilir bana da .. Bu siralar gene baslayasim var ama, bir turlu sabahlari uyanamadim.. Uyansam direk kahvalti, peşine spor 1-2 saat kadar, kosarak isinma ve akabinde basketbol tercihim, eve gelir gelmez de ortalama bu saat 8 de baslayan insan için 10 civari olur makarna.. Sonra hafif bir ev temizligi, cay molasi felan, 2 gibi tekrar makarna, yemekten sonra tekrar bir enerji harcamasi, ben bu surede bisiklet surerdim, 1 saat kadar peşine eve gelip ya da arkadaslarimla bulusup vakit gecirip, 7-8 civari tekrar bir aksam yemegi, sebze tercihim :D Boyle bir program yararli olur, spor salonlarina gitmedim, yani herhangi bir kas yapma olayi için, sabahlari yuzme de olabilir, ama ben suyu sevmem hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Eklemeyi unutmusum, makarnalardan sonra da balik yagi haplari olur onlardan 1 tane alirsan, hizlandirici olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 sevgili arkadaşlar, benim boyum 1.80 ve eskiden 48 kiloydum, yukarıda bahsettiğim diyeti uygulayarak şu an ki muhteşem vücuduma sahip oldum. gördüğünüz gibi diyet işe yarıyor, bayanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ya allah belanı versin hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Serkan ve kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 protein ağırlıklı deil karbonhidrat ağırlıklı beslen yağ ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Alexi_Septimus said: Her gün en az bir kalıp tereyağı ye. 2 kilo uykuluk al, 2 paket margarinle birlikte kavur, bir adet vakfıkebir ekmeğinin içine bunu koyup ye, akşam yemeklerinde yap bunu. 1 hafta içinde yeterli kiloya ulaşırsın. Hocam şaka değil mi? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 adam o kadar resim koymuş şakası olur bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Şaka falan değil, bak yukarıda fotoğraf var, üşenmedim upload ettim. //forgiver, resim ile fotoğraf arasındaki yedi fark hususuna dikkat edelim ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kalpten gitmem değil mi? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 genç yaşta kan iyi pompalanıyor, tıkamaz damarları yalnız margairini omega 6 al ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar