Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yök başkanı belli oldu

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

E senin yaptiginda sacma degilmi yahu , kendin bile kuvvetle muhtemel diyorsun bazi seyler icin.Yobazlar yonetime geldiginden beri olanlar ortada , sonrada insanlari ikiyle ikiyi yanyana koyup esittir dort dedikleri icin elestiriyorsun.Burasi bilimsel tezler tartisma forumu falan degil.Sadece %100 ispatlanmis seyler uzerinden konusulmuyor.Bence, devletin hemen her kademesine kendi adamlarini yerlestirdikleri boyle bir donemde , kalan nadir mevkilerinden birinin daha el degistirmis olmasi , ustelik yobazlari elestiren son seslerden birinin susturulmus olmasi , yerine gelen kelleninde ilk agzini acisinda yasaklari kaldiracagiz diyerek niyetini belli etmis olmasi elestirmek icin yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Yılmaz ÖZDİL demiş ki;

Bu, 5’inci YÖK Başkanı.

1’inci, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi rektörüydü.

2’nci, 19 Mayıs Üniversitesi.

3’üncü, Karadeniz Teknik.

4’üncü, Galatasaray rektörüydü.

Ya 5’inci?

Rektör değil.

Dekan bile değil.

*

Herhangi bir fakülteyi ya da üniversiteyi yönetmemiş biri, hepsini birden yönetecek.

*

Albayın, tuğ, tüm, kor ve or’u atlayıp, direkt genelkurmay başkanı olmasıdır.

Muhabirin, editör, yazı müdürü olmadan, genel yayın yönetmeye kalkmasıdır.

Vali olmamış kaymakamın, İçişleri Bakanlığı koltuğuna kurulmasıdır.

*

Yönetemez.

Yönetemeyeceğini göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Adam daha icraata geçmeden notunu vermeyin, önyargı yapmayın diyorum ben sadece. Ha illa "Yobaz!" yaftasını yapıştıracaksan senin bileceğin iş, benim gözümde sen yobaz olursun, o kadar.

güzelmiş bu da, millet istediği konuşsun, ne kastettiği belli şeyler söylesin, biz onun icraatlerini bekliyerim, yoksa "birilerinin gözünde" "yobaz!" olacağız endişesiyle yaşıyalım.

yobazlar yobazlıklarını gösteriyor zaten evlat,
istenildiği kadar bunlara karşı çıkıyoruz diye birileri bizi "yobaz" görsün, mühim değil.

yok yani, adam çıkıp "tüm yasakları kaldıracağım" desin, sonra "türban kastetmiyor, o aslında süper fıkra anlatan şahane bir adam" bahanesiyle kendimizi kandıralım.
Sosyal ağlarda paylaş

Prawler said:
Bugün Yılmaz ÖZDİL demiş ki;

Bu, 5’inci YÖK Başkanı.

1’inci, Ankara Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi rektörüydü.

2’nci, 19 Mayıs Üniversitesi.

3’üncü, Karadeniz Teknik.

4’üncü, Galatasaray rektörüydü.

Ya 5’inci?

Rektör değil.

Dekan bile değil.

*

Herhangi bir fakülteyi ya da üniversiteyi yönetmemiş biri, hepsini birden yönetecek.

*

Albayın, tuğ, tüm, kor ve or’u atlayıp, direkt genelkurmay başkanı olmasıdır.

Muhabirin, editör, yazı müdürü olmadan, genel yayın yönetmeye kalkmasıdır.

Vali olmamış kaymakamın, İçişleri Bakanlığı koltuğuna kurulmasıdır.

*

Yönetemez.

Yönetemeyeceğini göreceğiz.

çok saçma bir yazı

Anayasa Mahkemesi Başkanı avukat/yargıç vb bile değil
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
adamı tanımadan etmeden tek lafına hemen kalıplar uydurmuşsunuz. ben de akp taraftarı değilim hatta beni en çokr hatsız eden eğitim alanında ne yapacakları belirsizliği. ama bu durumda bile şartlandırılmış yaklaşmamak lazım. yök başkanını atayan kim olursa olsun, atanan yök başkanı da kim olursa olsun, yeterince ıkınırsanız zaten çekiştirecek bir yanını bulabilirsiniz. en basidinden liberal birini atarlarsa da üniversitelere liberallik gölgesi altında din sokmaya çalışıyorlar dediğiniz an zaten muhtemelen potansiyel adayların %50sinden fazlasını elemiş olursunuz.

ayrıca medya orta fellik fellik polemik yaratacak söz ve haber arayıp sokaktan geçen adamdan aldığı başlıkları haber yapıyor siz de işinize geliyor diye yutuyorsunuz ya, medya milleti harbiden körleştiriyor.

+ 2
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
işletme mezunundan anayasa mahkemesi başkanı oluyor bu adamcağızdan yök başkanı mı olmayacak?

Kasaptan sünnetçi, memurdan pazarcı, mühendisten reklamcı. Kimse kendi işini yapmıyor ki memlekette. İş yok ki, kim nereyei bulsa kapağı atıyor. Üniversiteye girmek bi mesela, çıkınca işe girmek ayrı mesele. Adamda YÖK başkanlığını görünce atmış kapağı ne olacak canım.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Al bu nedir ?
Bu ne demek biliyormusun ? Bu resim yobazların girdigi yeri onlara teslim etmek,savasda kacarken tehdit savurmaktır...
O bina icindeki 550 kisinin değil tüm Türkiye'nindir...

Ne bu yani ertesi gun hastahanelerede girseler bunlar gitmicek ve hastalarımızı goturmuyecekmiyiz ?

Bu ulkenin gercek sahipleri Atatürk'ün ilkelerine uyan insanlardır !
AKP falan değil !
Ha yiyolarsa gelsinler benim anamın bacımın sacını örtmeye calıssınlar.Komutan kubilaya yapıldıgı gibi kafalarını keser akp il merkez binasının onune dikerim !
Sosyal ağlarda paylaş

simdi soyle bir sey var egitim acisindan bakicam olaya ilkin.
su an yok'un universiteler capinda etkili bilimsel herhangi bir tesvigi ; sosyal arastirmasi ; standartlari yukseltme cabalari ; egitim kalitesini arttirma cabalari adam gibi oldu ?olmadi.

yani bugune kadar universitelerimizi kim yonetti .
beles beles bir yerlere gelen insanlar .

ne yaptilar peki acilis konusmalarinda ?
SOLE DEVLETIMIZ , SOLE MILLETIMIZ , SOLE LAIKLIGIMIZ gibi kacis cevaplar .
sen rektorden yaz okullari paralari icin nereye kadar hesap sorabiliyorsun ?
bir yere kadar.
sen rektorun kampus icine actigi bir yaliyi ne kadar sorgulayabiliyorsun ; o da bir yere kadar.
yani feodal beyler tarafindan idare ediliyoruz.
proflugu ne yazar 'doclugu ne yazar ;fakulte baskanligi ne yazar.

yok kalkar mi ? malesef hayir.
bazi sistemler kalkmaz ; bazi seyleri insanlar gercekliginde hemfikir olup bitirir ; bu zamanla olacak seylerdir ; halkin olaylara tepkisiyle alakalidir.

fakat sistemleri bir yerden iyilestirdiginiz vakit ve bunlar egitim sisteminize yansidigi an insanlarin arti oylarini kazanirsiniz.

hukumetin siyasette izledigi politika egitimde de guduldu ; cok da guzel devam eder .

insan haklari acisindan eger insanlar gercekten hur olarak hareket ederler ve birbirlerini dinlemeyi ve beraber yasamayi insanlara ogretirse rektorler ;yok baskanlari vs ; toplumsal barisin temelleri atilmaya baslanmis demektir . ozgurlukleri saglamak acisindan ilk hedefi bunu da gerceklestirmek olmali tabi .

yok baskani fetullahci akpci seriatci takunyali ; bunlar kimileri tarafindan dogruluguna yuzde 500 inanilan senaryo seyler ve tabi ki insanlar inanmaya devam edicek buna .

en basta hukumete gorev dusuo tabi ; daha yiyecekleri bir ton ekmek var ; icraatlar var ki insanlara tam olarak kendini kanitlamis degil ; kendi niyetini kanitlamis degil ; bunu yapabildigi zaman daha hizli yol aliriz .

odtu gibi bir yerde insanlarin da eyv dedigi bir dunya gorusu olan bir insan olmasi cumhurbaskanimizin dogru tercihlerinden biri daha diye gosteriyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

malik de get,bu akp cilerin alayı böyle,görsen eğitim seviyeleri tavan yapmiş demokrasiyi yalayıp yutmuşlar,kıvırtmadan oynamadan niyetini söyleyebilen yok,birilerinden korkuyolar galiba,malik sana katıldığım tek cümlen:daha çok ekmek yiyecekler demen oldu,valla çok güselde yiyiolar,biri oğluna yat alıyo,öbürü oğluna şirket kuruyo,birinin damadi sabah-atv yi almaya çalışıyor,başı bağlı karılari gidiyo bilmem kaç bin dolara italyan marka ayakkabı alıyor.Adam resmi ziyarete gidiyo karısınında gtünden ayrıldığı yok,sonra basbakan halkın karşısına çikiyo beğenmeyen vatandaşlıktan çiksin,sana hesap mı verecez lan bilmemne diyo,kurtlar vadisi delisi halkımda ulan herife bak be ne konuştu diye alkışlıyor,herşey müstahak bu halka.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonra basbakan halkın karşısına çikiyo beğenmeyen vatandaşlıktan çiksin,sana hesap mı verecez lan

Zaten bu adamın her söylediği birbiriyle çelişiyo."beğenmeyen çıksın vatandaşlıktan" diyerekten önce kovuyo bu ülkenin vatandaşını ülkeden.
Geçenlerde Fazıl Say,müzikle ve verilmeyen senfonilerdeki sanatçı,öğretmen kadrolarıyla ilgili bişeyler söyledi.Üstü kapalı olarak bi konuşmasında "bu ülkenin sanatçısı,mühendisi bu ülkeden gitmez" dedi.Ee sen bu adama kadro verme,iş verme,bu adam çıksın sana "hakkımızı ver" desin,sende işine gelince "beğenmiyosan ver vatandaşlığı git ülkeden" de,işine gelmeyincede "bu ülkenin sanatçısı gitmez" de.

Bu nasıl bi yönetimdir,nasıl bi başbakanlıktır ben anlamadım.Hangi dünya ülkesinde "işine gelmiyosa çık vatandaşlıktan" mantığı var yada hangi ülkenin başbakanı bukadar güzel kıvırıyo bilmiyorum artık.

5000 tane imam kadrosu veriliyo bu ülkede,100 tane sanatçı kadrosu verilmiyo,işte sanata verilen değerleri bukadar bunların.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...