Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilan-ı aşk..

eisenheim

Öne çıkan mesajlar

aşağıda ne olduğu yazıyo..
ben seni bi kaç ay öncesine kadar tanımıyorm..bi şekilde tanıştk ve arkadaş olduk..msnde filan sohbet ettk vs..okulda filanda tabiki hep görüyorum ama konuşmuşluğumuz yoktu..ya kısaca ben seni tanıdıkça etkilenmeye başladım..ve benim duygularım biraz arkadaşlık dışına çıktı..arkadaşlıktan öte oldu..ne yazıkki bunları burda anlatıyorum..çok üzülmemin sebebide budur..gözlerinin içine bakarak anlatmak isterdim..nyse işte ben seni tanıdıkça çevremdeki bi çok kişiden farklı olduğunu gördüm..daha olgun olduğunu gördüm.. düşündüklerim burda yazdıklarımla sınırlı değil.. hissettiklerimi zaten burda anlatmam imkansız...ama örneğin bi şarkı dinlediğmde aklıma sen geliosun.. bunun benzeri bi çok şey vardı söylemek istediğim..yani sana çocuk gibi "benimle çıkarmısın" demekte istemiyorum..o devreyi geçtiğini düşünüyorum..bi ilişkiye başlamak illa o şekilde olmasa gerek..ben ciddi bi ilişki istiyorum..ve bunu yaşayabilceğim bi tek seni tanıyorum..

die bi yazı yazmak zorunda kaldım bayadır aklımda olan çok hoşlandığım bi kıza..
yanlış mı yaptım acaba die sormadan edemiyorm kendime..
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış diye bişi yok bu işlerde. bir şekilde başlamak lazım. gerek yüzyüze söylersin gerek da başka türlü.

o kişi de seni seviyorsa zaten bunu ne şekilde itiraf ettiğine bakmaz. sadece işin sevgi kısmıyla ilgilenir. ona göre de karşılık verir ya da vermez.

üstüne düşeni yapmışsın. şimdi biraz beklemen gerekebilir. cevap için beklemek zorunda kalabilecek olduğun gerçeği seni hiçbir şeyden soğutmasın.

şimdi senin yapman gereken şey biraz zaman vermek.

edit: tabi ki yüzyüze ilan-ı aşkın yerini tutamayacağı da açık.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
said:
ve benim duygularım biraz arkadaşlık dışına çıktı..arkadaşlıktan öte oldu..

"..arkadaşlıktan öte oldu..çılgın oldu.. atlayacam.." diye devam etseymiş

ahha +emegesaygı.

yeni ayrıldım seni arkadaş olarak görüyorum demek şu :

daha yeni tek kaldım, ilk önüme çıkana kendimi harcatmam, yeterince yakışıklı değilsin bir bakayım piyasada ne var ne yok döncem ben sana.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ciddi bi ilişki istiyorum..ve bunu yaşayabilceğim bi tek seni tanıyorum

Kafan bu cumlede yatmıssın zaten...Yani ciddi ilişki yaşayabılıcegın başka bırılerı olsa bu kızı takmıcan olemı manasına cıkabılır + olarak nıe sen cıddı ılıskı fln dıe gırıpte kızı korkutuyorsun evt bazıalrı korkar senın bı tarafından bısı eksılıcek dııl ya abı basla bakalım cıddı cıddı dııl fln bı basla karıstırma bole lafları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...