eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 aşağıda ne olduğu yazıyo.. ben seni bi kaç ay öncesine kadar tanımıyorm..bi şekilde tanıştk ve arkadaş olduk..msnde filan sohbet ettk vs..okulda filanda tabiki hep görüyorum ama konuşmuşluğumuz yoktu..ya kısaca ben seni tanıdıkça etkilenmeye başladım..ve benim duygularım biraz arkadaşlık dışına çıktı..arkadaşlıktan öte oldu..ne yazıkki bunları burda anlatıyorum..çok üzülmemin sebebide budur..gözlerinin içine bakarak anlatmak isterdim..nyse işte ben seni tanıdıkça çevremdeki bi çok kişiden farklı olduğunu gördüm..daha olgun olduğunu gördüm.. düşündüklerim burda yazdıklarımla sınırlı değil.. hissettiklerimi zaten burda anlatmam imkansız...ama örneğin bi şarkı dinlediğmde aklıma sen geliosun.. bunun benzeri bi çok şey vardı söylemek istediğim..yani sana çocuk gibi "benimle çıkarmısın" demekte istemiyorum..o devreyi geçtiğini düşünüyorum..bi ilişkiye başlamak illa o şekilde olmasa gerek..ben ciddi bi ilişki istiyorum..ve bunu yaşayabilceğim bi tek seni tanıyorum.. die bi yazı yazmak zorunda kaldım bayadır aklımda olan çok hoşlandığım bi kıza.. yanlış mı yaptım acaba die sormadan edemiyorm kendime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ... lar olmamış. gerisi size bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yanlış diye bişi yok bu işlerde. bir şekilde başlamak lazım. gerek yüzyüze söylersin gerek da başka türlü. o kişi de seni seviyorsa zaten bunu ne şekilde itiraf ettiğine bakmaz. sadece işin sevgi kısmıyla ilgilenir. ona göre de karşılık verir ya da vermez. üstüne düşeni yapmışsın. şimdi biraz beklemen gerekebilir. cevap için beklemek zorunda kalabilecek olduğun gerçeği seni hiçbir şeyden soğutmasın. şimdi senin yapman gereken şey biraz zaman vermek. edit: tabi ki yüzyüze ilan-ı aşkın yerini tutamayacağı da açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 evet, noktalar pek olmamış. ve yazıda bir kararsızlık var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yanlış yapmışsın,mesajla ilan-ı aşk mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ve metketime çok feci katıldım, bu işler yüzyüze olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kız senden aşşırı fecii hoşlanmıyorsa işin zor yani,bizden söylemesi. sonra mazallah mesajla falan ayrılırsın,çok küfür yersin adssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tek nokta koy. kararsız olma. çekingen olma. nokta vuruşu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 mesaj değil git yüz yüze söyle kaybedecek neyin var hiç bişi o kız senle olmaz dese ne olcak hayatından bi kişi gidicek bakıcaksın birisi daha gelicek cesur olun biraz yahu. altı üstü bü bayan karşınızdaki ölüm yok ucunda. belki kabul edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 demekte değil demek de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kızın cevabı.. -ama hem ben seni gerçekten arkdşm olrk görüorm hemdee şuan o tarz şylerii düşünmeye hazır diilm bu durumda ben montla sıçmış oluyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kız baya iplememiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 said: ve benim duygularım biraz arkadaşlık dışına çıktı..arkadaşlıktan öte oldu.. "..arkadaşlıktan öte oldu..çılgın oldu.. atlayacam.." diye devam etseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 abi iyi olmuş bence, böyle bi kıza aşık olma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ayrıca; saeros, sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben o uzun paragrafı yazana kadar olmuş bitmiş bile. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 oyy gecmişler olsun..saglık olsun artık ne dielim yalnız her zamna oldugu gibi karsı tarafa cok pis sövesim geldii zor tutuorm kendimii(ne köyu bi insanım ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tak sepeti koluna mesajı vemiş kız ama üzülmek yok. sana kızmı yok aslanım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ya kız büsürü şey söyledi.. ama ben özeti yazdım oraya.. yok efendim çıktığımdan bu pazartesi ayrıldm ben seni arkadaşm olarak görüyom vs.. nolur anla beni filan.. bi sürü şey vardı.. ben okadar yazdım oda kestirip attı sanmayın .. nyse önümüzdeki maçlara bakıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Saeros said: said: ve benim duygularım biraz arkadaşlık dışına çıktı..arkadaşlıktan öte oldu.. "..arkadaşlıktan öte oldu..çılgın oldu.. atlayacam.." diye devam etseymiş ahha +emegesaygı. yeni ayrıldım seni arkadaş olarak görüyorum demek şu : daha yeni tek kaldım, ilk önüme çıkana kendimi harcatmam, yeterince yakışıklı değilsin bir bakayım piyasada ne var ne yok döncem ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ben ciddi bi ilişki istiyorum..ve bunu yaşayabilceğim bi tek seni tanıyorum Kafan bu cumlede yatmıssın zaten...Yani ciddi ilişki yaşayabılıcegın başka bırılerı olsa bu kızı takmıcan olemı manasına cıkabılır + olarak nıe sen cıddı ılıskı fln dıe gırıpte kızı korkutuyorsun evt bazıalrı korkar senın bı tarafından bısı eksılıcek dııl ya abı basla bakalım cıddı cıddı dııl fln bı basla karıstırma bole lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 msj atarak reddedilme şansını arttırmışsın yüz yüze söylesen en azından süre kazanırdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kız seni arkadaş olarak görüyorum dediyse. kısaca, sie go go go fire in the hole demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 forgiver said: msj atarak reddedilme şansını arttırmışsın yüz yüze söylesen en azından süre kazanırdın :) en azından yüzyüzeyken kısaltma kullanamaz kimse, o rahatlatıcı bi faktör asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar