eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yaw geçenlerde okuldan çıktık yılın icadı olan metrobüse doğru gidiyoz.3-4 erkek 2 tanede kız var..ben çalışma kağıtlarını bi kıza vermiştim kızda fotokopi çektirip bana getircekti..kızın numarasını istedim o iki kızdan..kızlardan salak olanı dediki -nooldu şimdide onamı asılıyosun ?! ben- O.o çöşş ! okuldan kime yazdığımı gördünüzki filan dedim..4-5 tane isim saydılar ama hiç birine gidipte hedehödöfikifiki demedim bu zamana kadar.. buna benzer bi durum lisedede başıma geldi kızlar kendi aralarında gelin güveymi oluyo..yoksa ben birinin yanına gidip konuşunca -aha bu buna aşık ! filan die dedikodumu yapıyolar ???? orda kıza başka bi cvp verip yerin dibine sokmalıydım ama nieyse şaşkınlıktan bişey diyemedim doğru düzgün.. böyle bişey oldu yani anlatmak istedim bayadır kafama takılıyoda 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 olur öyle şeyler. lisede yanımda sınıftaki kızlardan biri ile aşağı inerken, yolda başka bir kız arkadaşa, "siz (dersten) çıkıyor musunuz? çıkıyorsanız biz de çıkacağız." demiştim de sonra hakkımdaki dedikoduları duyunca bayağı gülmüştüm. alakasız oldu ama bende paylaşmak istedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 eheh kızlar işte. yapıolar böle şeyler. geçen yıl calculus dersi kaynadı, hoca ilişkilerle ilgili öğütler veriyo, bende kızlarla ilgili bişeyler söyledim, 1 dönem boyunca muhabbetim olmayan kız döndü bana dediki: "ama senin sevgilin var niey böle diosun ki?". ardından, "hocam arkadaş böle dio ama sevgilisi var" dedi. "benim niye haberim yok?" dedim. yanındaki kızla beraber " valla biz bilmeyiz var senin sevgilin" diye tutturdular. hey allam dedim güldüm (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 nerden anlıyolar yada nasıl bi hayal gücüne sahipler anlamıyorum..artık anlamaya çalışmicamda.. böylesi daha huzurlu. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kızlar kesinlikle kendi kendine gelin güvey oluyor ama bi şartla.. benim gibi yakışıklıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 aman hemen de bi kızlara bok atmalar.P hıh siz yapmıosunuz sanki.)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 BEN YAPMIYORUM OK TAMAM bizim okulda yapan erkek yoktu , o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 abi bana geçen gün noldu esas bi dersimizin kitabını almıştım kitapları getirten elemandan. ama eleman aslında başka birine vericekmiş listedeki, ben listeye sonradan adımı yazdırdığım için o kıza vericekmişim kitabı benim için sonra getirticekmiş. dedi ben arkadaşa söyliyim siz halledin, filan. iyi dedim. neyse ders başladı, anfideyiz, oturuyorum, mayış mıyış olmuşum kafa 1500. arkadan biri adımı seslendi, döndüm, kızın biri, "senden mi alıcam kitabı" dedi evet dedim, telefonunu kaydediym dedi. ben de telefon numaramı hiçbi zaman ezberleyemediğim için, telefonumun rehberine kaydetmiştim. çıkardım telefonu, rehberden kendimi buldum al dedim kaydediver. e tabi hoca da görmüş. bişey söyledi, telefonla ilgili, anfide de veletler var hayvan gibi gürültü yapıyolar, neyse, benim kafa da leyla olunca, "telefon numaramı verdim" dedim hocaya cevap olarak. ds.dsfa.fgdfsagsd. hayır, yani, hocaya onu diyince, noldu, ne değişti, kızardın bozardın, salak sae, ahuh. koca anfide duymayan kalmadı dediğimi, of allaam. hayır kız güzel olsa içim yanmicak :p işte böyle salak bi olay. yani olmayan bişeyin var sanılması gerçekten kıllatıcı bi durum, kaderini paylaşıyorum dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aha iyimis buda ama daha kotusu fena derecede kiskanc bi sevgilim varsa oluyo beni babamin arkadasindan bakin kizi fln demiyom direk arkadasindan kiskandi kizin arkadaslari demisler emreyi gorduk kilz asdsf hede hodo ama dememislerki kadin 40 yasinda olduruyodum kizlari yaa deli oldum asadsds sinirlendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ginaly said: eheh kızlar işte. yapıolar böle şeyler. geçen yıl calculus dersi kaynadı, hoca ilişkilerle ilgili öğütler veriyo, bende kızlarla ilgili bişeyler söyledim, 1 dönem boyunca muhabbetim olmayan kız döndü bana dediki: "ama senin sevgilin var niey böle diosun ki?". ardından, "hocam arkadaş böle dio ama sevgilisi var" dedi. "benim niye haberim yok?" dedim. yanındaki kızla beraber " valla biz bilmeyiz var senin sevgilin" diye tutturdular. hey allam dedim güldüm (: Aha dedikodu nun kralını yapıyım. Abi kız sana yazcaktır. Ama sevgilin var mı yok mu bilmediği için bir ağzını aramak istemiştir. Sonucada ulaşmıştır. Güzel miydi bari :P ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bu konuda yorum yapmak için fotograf görmek lazım. yılışık tipli misin yoksa değil misin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kizların genelinden nefret sebebimdir aslinda bu olay. tanrım evet dedikoduyu sevme genleri tasiyoruz. bazilarimiz onu durdurabiliyor, ama cok azimiz gercekten. 2 kız oturuyorsa ve ortada sinav gibi devasa bi olay yoksa mutlaka yan masadaki kizin poposu konu icinde geciyor. bundan nefret ediyorum! o yuzden kız arkadas yapmamak lazim pek, 1 bilemedin 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 said: kizin poposu konu icinde geciyor. iste kadin ve erkeklerin ortak noktasi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 hahahaha 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 kadınsal içgüdü bunlar, pek kurcalamamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Lise sonda bi sene boyunca başka bi kızla ilgili olarak sürekli dertleştiğim arkadaşımla çıkmışız biz ben sonradan öğrendim mesela. Hayır yok öyle bişey diyorum inanmıyolar da. Çok sinir bozucu. -Çıkmıyoruz! -Çıkıyosunuz. -Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bu arada bu dedikodu diye ilk mesajda geçen olay kızlara has değil, erkeklerin yaptığına da çok denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 aquila said: said: kizin poposu konu icinde geciyor. iste kadin ve erkeklerin ortak noktasi! ahahahahaha süper tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar