LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Ya bizimkiler magazinci değil sülük. Sen kimsin ki adamı arkadan çekiyorsun ya? Her bardan çıkışında adam sarhoşken binbir şebek soru sor, adamı komik duruma düşürmeye çalış, alay et sonra ağzının payını alınca "neden vurdunuz Teoman bey?!?" Haddini bildirmek için vurdu magazin bey.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Insan insana vuruyor orda. Cok sik yasanan bir sey.
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Beni arkamdan çeken herkesi vururum
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 sonunda heralde teomana saldırıcaklardı kameraları kapattırıyorlar
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Magazincileri sevmem, zaten ana habere kadar sıçramış bir şeye dönüşünce televizyonumu odadan dışarı aldım 2-3 sene önce, ne yaparsanız yapın dedim. Tv hiç izlemediğimden sözlükten öğrendim olayı. Evet magazincileri sevmem. Teoman'ı da sevmem. Daha doğrusu müziğini sevmem, adamı tanımıyorum. Ama bardan sarhoş çıktığımda bana da her seferinde saçma sapan sorular sorulsa ben de bir gün dayanamam sallarım bir tane herhalde. Arkadan çekmenin olayı anlamadım gerçi =)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 paparazzilerin seveni yok da "arkadan çekmek" yumruğa sebep verecek bir eylem değil mecazi (:P) anlamda filan demediyse.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 kolunda kızlar her akşam eğlencede kim takar yalova kaymakamını :P
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Kicini cekiyorlarmis herifin iste. `Ipne` falan dedigine gore..
Cons Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 formasından çekmişler bence. sarı kart.
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 magazincileri özel hayata karşı saygıya davet etmek isterim
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bence kesin daldılar sonra teomana varya "kapa kameraları kapa " die bi ses duydum
MuDo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Şimdi bu adam istese teomanı dava edebilir mi. Etse bile ne gibi bir ceza alır bizim teo ?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Muhtemelen iyi para yedirdiği,rep kazandırdığı bir bardan çıkıyordu Teoman,orda gazeteciler elini kaldırmaya kalmadan kameraları bir yerlerine monte dönerlerdi haber merkezine,bu Teoman'ın böyle kubuz olduğu belli çekme işte arkasından kafası bi dünya zaten,bulaşma gitsin.Ha eğer bulaşıyorsan süper haber elde ettin yüzüne bir kroşe add-on'ıyla afiyet olsun.
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Çötönk!Koçuma benim be!Sevmem kendilerini ama sülük magazincilere vurulan yumruklar caizdir efenim!
malik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 ikisine de kılım. teoman da adam gibi oturtamamış .
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yeterince kompleksliysen şirinleri bile dövelirsin
Apache Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 orada gaza getiren biri vardı işte o gerçek magazinci. yumruktan sonra ofofofof diye bağıranla biri kameraları kapat dedikten sonra rage verircesine kapat lan kapat diyen aynı adamdı.
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Teomanı sevmem. Ama gazeteciler de çok sinir ya. Hizmet yapıyoruz ayağına insanların özel hayatlarına göz göre göre tecavüz ediyorlar, ben olsam ben de sinirlenirim. Vurmam büyük ihtimalle, o ayrı, ama sinirlenirim. Teoman da sinirini böyle dışa vurmuş.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Teoman'a +rep. ben de arkamdan çeken herkese vururum. asdsgsdg
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 lan magazinciden delikanlı çikarmı:) nerde teo ya vurcak g.t onnarda,kameralar kapansa bile döt korkosundan bişe yapamazlardi bence
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Vurması hoş değil ama iyi oturtmuş. Gene de iyi dayanıyorlar o kadar tacize falan, her ne kadar genelde hoşlarına gitsede :)
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 o magazincilerin çok harass yaptığını biliyoruz tamamda yumrukta yemesinler yahu içim gitti vala adamdan ses geldi çöt diye
daverc Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Kim o vurdugum diyip adami bulup tekrar cakmis adam huahah. Adam arabaya bınmıs hala kapisini aciyolar arabanın , inip bitane daha patlatsa yeridir.
Öne çıkan mesajlar