Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teomandan super krose

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bizimkiler magazinci değil sülük. Sen kimsin ki adamı arkadan çekiyorsun ya? Her bardan çıkışında adam sarhoşken binbir şebek soru sor, adamı komik duruma düşürmeye çalış, alay et sonra ağzının payını alınca "neden vurdunuz Teoman bey?!?"

Haddini bildirmek için vurdu magazin bey.
Mesaj tarihi:
Magazincileri sevmem, zaten ana habere kadar sıçramış bir şeye dönüşünce televizyonumu odadan dışarı aldım 2-3 sene önce, ne yaparsanız yapın dedim.
Tv hiç izlemediğimden sözlükten öğrendim olayı. Evet magazincileri sevmem. Teoman'ı da sevmem. Daha doğrusu müziğini sevmem, adamı tanımıyorum. Ama bardan sarhoş çıktığımda bana da her seferinde saçma sapan sorular sorulsa ben de bir gün dayanamam sallarım bir tane herhalde.
Arkadan çekmenin olayı anlamadım gerçi =)
Mesaj tarihi:
Muhtemelen iyi para yedirdiği,rep kazandırdığı bir bardan çıkıyordu Teoman,orda gazeteciler elini kaldırmaya kalmadan kameraları bir yerlerine monte dönerlerdi haber merkezine,bu Teoman'ın böyle kubuz olduğu belli çekme işte arkasından kafası bi dünya zaten,bulaşma gitsin.Ha eğer bulaşıyorsan süper haber elde ettin yüzüne bir kroşe add-on'ıyla afiyet olsun.
Mesaj tarihi:
orada gaza getiren biri vardı işte o gerçek magazinci.

yumruktan sonra ofofofof diye bağıranla biri kameraları kapat dedikten sonra rage verircesine kapat lan kapat diyen aynı adamdı.
Mesaj tarihi:
Teomanı sevmem. Ama gazeteciler de çok sinir ya. Hizmet yapıyoruz ayağına insanların özel hayatlarına göz göre göre tecavüz ediyorlar, ben olsam ben de sinirlenirim. Vurmam büyük ihtimalle, o ayrı, ama sinirlenirim. Teoman da sinirini böyle dışa vurmuş.
  • Yeni Oluştur...